Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ioana, intr-adevar e important sa fiti atat tu si bebele sanatosi. Oricum, esti programata dupa ce ai 37 de saptamani implinite, deci nu va fi nici o problema. Cat priveste greutatea, va recupera, nu-i nici o problema, daca are peste 2 kg e ok.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Ioana ti-am trimis PM

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

calculator contractii - cine are la indemana un link sa imi dea si mie, pls?

M-ar ajuta si pe mine o lista cu bagajul pentru spital. Merci

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Neatza la toata lumea!!!
Felicitari fetelor care au nascut si bafta celor care urmeaza sa nasca! Sa aveti bebei sanatosi si necoliciosi!
ioana e asa cum iti spusesem si la sfarsitul capitolului trecut(nu stiu daca ai citit) si eu am avut in sarcina cam aceleasi probleme ca si tine. Pe langa trombofilie, pe la 28-29 sapt a inceput sa-mi creasca tensiunea. Am nascut la 36 sapt si 5 zile un bebe perfect sanatos, dar mai micut (2500 gr), suferise un pic mititelul la mine in burtica, era destul de slabut, cu dubla circulara de cordon, o placenta imbatranita si un cordon fff subtire. Dar acum suntem ok, mancam si crestem frumos. Doar colicii ne-au deranjat zilele si noptile trecute. Acum cred ca am gasit remediul pt noi:Infacol alternativ cu Bonnisan, iar eu beau baby drink.
Da, si tot la Municipal am nascut cum vei naste si tu.
Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Cristina, de calculator pentru contractii nu am habar. Pt lista de spital, depinde unde nasti si ce iti cere spitalul..eu de exemplu imi pun pentru mine ca pentru orice internare (camasa, pijama, papuci, chestii de igiena, tampoane, tacamuri etc) si pentru bebe hainute, scutece si servetele umede si crema pt fundulet.
Si daca uiti ceva, iti poate aduce sotul, ca nu mergi peste hotare sa nasti, sa nu mai ai nici un contact cu nimeni cat esti in spital.

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna,
am si eu o intrebare pentru cele care sunt la bebe nr 2 si au folosit pompa pt sani
o prietena care are 2 baieti mi-a zis ca ei i s-au lasat sani f tare la al 2 baiat ca a folosit mai mult pompa ca nu vroia sa traga mai deloc cel mic , la primul nu i s-au lasat sinii deloc dar nu a folosit pompa deloc, si cica a alaptat si mai mult timp,ea avand sani mici, mi-a zis sa nu folosesc pompa sa ma mulg cu mana
eu am sani medii si pe sarcina mi-au crescut cu maxim un numar, pompa mi-am luat dar nu stiu daca sa o folosesc sau nu, nu mi-ar place sa adun niste bretele de la buric

35+ si

Mergi la inceput

A nascut Walkiria! BB David Andrei are 2960g si nota 10!!! Bravo mamico!

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Bravo, Walkiria! David Andrei sa fie sanatos, cuminte si sa va umple de bucurii!!!!

Mami de Serban(28.09.2009) si 36+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

bravo Walkiria!!!
Bine ai venit pe lume David Andrei!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Felicitari Walkiria! Recuperare rapida!

Mergi la inceput