Clasa I * 2011 - 2012 * [12]
Raspunsuri - Pagina 19
Lali spune:
Of, fetelor, mi-ati redesteptat amintirile. Eu am fost aia care plangea singura pentru un 9 (ca 8 n-am servit in I-IV) si ai mei ma consolau.
Insa mama imi spune si acum ca de ce nu ma aranjez (coafat, machiat) cand merg la Carrefour si imi cenzureaza tinutele pentru evenimente dupa gusturile ei (foarte moderne, de altfel !). Stam in orase diferite, dar cand sunt la ea sa vedeti ce frumos ma machiez cand merg sa cumpar paine, lapte si portocale la Kaufland !
Cred ca daca nu eram o eleva atat de buna din proprie initiativa m-ar fi terorizat si pe mine, ca aveau potential !
Acum, in schimb sunt extra-relaxati cu Dragos, nu-i cer nimic, nu-i fac nici un program, (poate sa stea o zi la desene animate, de ex, sau sa manance numai dulciuri) e liber ca pasarea cerului la ei si-i fac toate mofturile. Cu mine nu au fost asa, au fost mult mai severi. L-am intrebat acum pe tata, ce-i cu schimbarea asta cu 180 de grade fata de nepot si mi-a raspuns: "atunci, cu tine, am gresit, acum facem bine !"
cosmina_p spune:
Buna,fetelor!
Pe mine nu m-au stresat ai mei pt ca erau prea ocupati s-o streseze pe sora-mea care era catastrofa la scoala!!!Nu cred ca mi-a spus cineva vreo data "Fa-ti temele!!!"
Asa as vrea sa ma comport si eu cu Ema...pana acum e ok!Cred ca trebuie "monitorizati" copii fara sa simta acest lucru...nu stiu daca ma fac bine inteleasa.Eu ma "bag" in toate temele ei si vreau sa tin pasul cu ea pt ca mi-e frica ca la un moment dat sa nu fiu depasita de situatie...serios!
In plan culinar...raportez un tiramisu(primul din viata mea)!!!Ema mi-a spus "Mami,visez???Chiar faci tu tiramisu???
Dupa-amiaza avem sedinta cu parinti.Sper sa fie bine
O saptamana buna tuturor!
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Nici eu n-am fost printre primii chiar in liceu, chiuleam la greu - mergeam la cofetarie in timpul orelor sau jucam fel de fel de jocuri intr-un parculet...cum era pe vremea aia, prin '90-'94, nu ca azi..ce vremuri! |
Exact asta faceam si eu dar luam premiul I. Doamne ce mai bateam parcul din Kiselef, de Herastrau ce sa mai zic...(am facut Tudor Vianu si astea erau prin imprejurimi). Intr-o zi am intrebat-o pe mama ce asteptari are de la mine si de ce vrea notele astea, si mi-a explicat ca e important sa reusesc in viata si ca vrea rezultate. Asa ca in clasa a12a eram cea mai chiulangioaca, si prostii periculoase faceam cu carul, dar luam premiul I si cred ca aveam cate un 8 numai exceptional. Asa ca la primul comentariu al mamei legat de absente i-am replicat ca a primit ce si-a dorit: note. Mare rebela am fost, sper sa nu imi platesc pacatele cu picii mei.
Roxana_G spune:
Mina, succes la ceea ce v-ati propus saptamana asta si felicitari pentru culcarea devreme. Eu cu musafirii si mesele ieri am ajuns sa ii pun in pat la 10 seara. Rusinica mie!
Escalada era undeva la Grozavesti, noi am mers invitati la ziua unui fost coleg de al fetei. Iata: http://www.carpatic.ro/despre_panou.php
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui Lali Insa mama imi spune si acum ca de ce nu ma aranjez (coafat, machiat) cand merg la Carrefour si imi cenzureaza tinutele pentru evenimente dupa gusturile ei (foarte moderne, de altfel !). Stam in orase diferite, dar cand sunt la ea sa vedeti ce frumos ma machiez cand merg sa cumpar paine, lapte si portocale la Kaufland ! |
Pai si e rau?
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui cosmina_p !Nu cred ca mi-a spus cineva vreo data "Fa-ti temele!!!" Asa as vrea sa ma comport si eu cu Ema...pana acum e ok! In plan culinar...raportez un tiramisu(primul din viata mea)!!!Ema mi-a spus "Mami,visez???Chiar faci tu tiramisu??? |
La noi nu merge fara "fa ti temele", pentru ca nu le face. Saptamana trecuta am uitat eu de tema la engleza si a mers cu ea nefacuta.
Felicitari pentru tiramisu!
Roxana_G spune:
Imi place aici cu voi, daca zic si eu ceva de culinarele mele e de bine. La gasca de mamici de varsta lui Andrei nici nu indraznesc sa pomenesc de operele mele, acolo se gateste serios...ce sa mai zic ce prajituri de fac.
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Pai si e rau? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Nu e rau, bineinteles, dar eu la cumparaturi casnice merg mai lejera, ajunge un creion la ochi si un ruj, nu e musai de machiat o jumate de ora ... :) Plus ca la varsta mea nu mi se pare OK sa imi controleze mama tinuta sau machiajul, parol !
Daca e vorba de serviciu sau de o iesire ....
szivarvany spune:
atunci io s oribila, nu ma machiez deloc de leneee
in alta ordine de idei, astept sa fie joi sa lenevim, yuhuuu
culinare ??? am reusit aseara la 10 cu chiu cu vai sa fac salamu` de biscuiti mi-era o leneee
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Roxana_G spune:
Ca sa ne intelegem, nici eu nu ma machiez. Adica nu doar la cumparaturi, nu sunt machiata nici azi la birou. Si cum sunt racita cobza, va dati seama cum arat. Tocmai ma pregateam sa ma bibilesc putin ca vine o echipa de consultanti si nu m-au mai vazut asa ca stafia.
Cat despre control...stiu mai mult deca credeti. Tocmai m-am impacat cu mama care era suparata foc pe mine pentru ca: din cele 2 apeluri telefonice cu care s-a obsnuit pe zi am sarit o dimineata si am replicat ca nu trebuie sa dau raport la ora fixa.