Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello si de la noi sunt si eu pe aici va citesc sunt la zi doar ca nu prea am ce zice noutati nu am toate bune misca bebelusa mea de ma zapaceste cateodata imi taie respiratie dar ma bucur nu ma plang.Aseara am descoperit MOZART!!!!!!ce relaxanta poate fi muzica lui nu am stiut,auzisem de la alte mamici ca se relaxeaza ff mult pe muzica lui dar nu am crezut ..incercati cu incredere!!
felicitari fetelor cu rezultate bune la eco eu mai am pe 12 decembrie ecografie pana atunci...rabdare!!
AMY din pacate nu esti singura care face clexane si eu fac doar ca la mine e FRAGMIN de 2 ml acum e un chin sa le fac ma rog cateodata mai am noroc ca mi le face cumnata mea in brat.La inceput le faceam in burta in primele luni si aveam un pic de burtica de care apucam si bagam acul ff usor apoi burta s-a marit si pielea s-a intins si ciuciu nu mai aveam cum sa le fac in burta acum le fac in fund picior pulpa ce apuc si mereu mereu mereu mi se face hematom cat pumnul.La un moment dat mi le facea mereu cumnata in brat cred ca vreo 10 zile mi le-a facut numai in brat si ma invineteam si acolo,cand l-am intrebat pe doctor mi-a zis ca sunt eu cu pielea sensibila pt ca de obicei nu se face hematom!!
acum ce sa mai cred?imi pare rau ca nu sunt singura care se chinuie asa dar nu avem ce face pt bebeii nostri facem orice nu?poate o fi si corpul nostru si pielea care ,cel putin in cazul meu,de 6 luni in fiecare zi o intepatura,s-o fi saturat si ea!
in concluzie eu fac vanatai oriunde m-as intepa asta e m-am obisnuit cateodata zic ca ce m-am saturat dar in acelasi timp ma gandesc ca nu am ce face.

Chiar vb cu sotul intr-o zi daca o sa ma mai incumet sa il mai facem si pe al doilea avand in vedere cat chin indur pt primul...cine stie ??si cand te gandesti ca vrem trei copii.....

eu am fost harnica azi am facut de mancare si o prajitura cu cocos acum relax pana la 4,apoi ma duc sa iau nepotul de la gradi apoi acasa .

Din pacate singura sunt de marti sotul e in delegatie pana vineri sau sambata .

voi dormiti noaptea??ca eu pe langa cosmarurile care le am ma si trezesc din ora in ora si mai si loveste bubulina mea deci suntem ok!!!

va pup am facut ditamai cearceaful!!

mada 24+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, simt cum sa intareste si dureaza 10/20 secunde. de obicei cand sunt obosita, cand am mers mai mult sau am stat mai mult in picioare. se simte ca o febra musculara.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Si eu sunt cam leguma azi. N-am dormit aproape deloc . Ma trezesc in timpul noptii sa merg la baie si pe urma adio somn pentru cateva ore bune. Azi noapte a fost pana dimineata, n-am mai pus geana pe geana.Si ma chinuie si rinita de sarcina, ca altfel poate as mai adormi. V-ati luat careva perna gravidei? Nu stiu, e totuna cu aia de alaptat, sau e numai pentru confortul nostru?
Titi, felicitari pentru TT.
Lelu, cum mai esti?

22+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

E clar, azi a fost ziua legumelor. Si mie mi s-a intamplat ceva straniu, ca eu nu m-am simtit prea rau nici in trim 1. Dimineata am intrat intr-o farmacie mai mare care era goala. Si femeia de servici cand m-a vazut si-a lasat treaba, si a inceput sa se uite fix la mine intr-un mod ciudat. M-am gandit ca poate am calcat pe podeaua proaspat spalata, dar nu. Si m-a secerat deodata un rau ca in povesti, cu negru in fata ochilor, bine ca era un scaun langa mine. Pana am iesit, numai fix la mine s-a uitat. Pana acasa m-am asezat de cateva ori pe unde apucam, ma si mir cum am ajuns.

Oana, eu cu pernele ordinare m-am descurcat la somn. Sigur e buna si perna gravidei, dar mi s-a parut cam scumpa. Da, unele sunt si pt alaptat, nu stiu de care exact zici tu, dar ar specifica daca ar fi .
De ce nu iti iei macar sinol pentru rinita? ar fi pacat sa te tina si asta din somn. eu asta folosesc, imbogatit cu putin biorinil si dr mi-a zis ca e ok.
Magdalena, imi pare tare rau ca te chinui asa :(. Daca te incalzeste cu ceva, o sa uiti cea mai mare parte a chinului dupa ce nasti. Oricum, eu votez puternic pentru 2 fratiori. Intr-o zi cu Omu stateam la o cugetare si am decis ca de-a lungul vietii atat fratele lui, cat si sora mea, ne-au fost cel mai aproape, indiferent prin ce am trecut, si atunci am decis ca oricat de greu ne-ar fi, musai sa facem si bb2 repede. Dar de ce vroiati 3? de unde ati scos cifra? :)
Unele dintre noi inca dormim noaptea, dar eu am numai 16-17 sapt de sarcina, nu se pun pe langa 24.

Si eu facui la cuptor un falafel iami-iam, mai fac sosul de susan si salata, si sa vina termitele. Prajitura nu fac, ca o mancam :D

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

deci am vrea 3 pt ca:sotul meu are 7 frati mai mari si o sora si eu am doi frati mai mari si o sora mai mica si 3 mi se pare o cifra rezonabila nu vreti sa stiti cum e la noi in casa cand e toata familia!!! nu se mai stie care ce si cum dar e ok.Nu stii care se cearta care se impaca cine cu cine se ia care vine care pleaca e un haos total dar e frumos si nu mi-as schimba familia pt nimic in lume.Nu ma plang ca fac injectii sau de tratament doar ca cateodata iti ajunge la gat dar apoi iti trece eu sunt fericita ca am ajuns pana aici cu sarcina si sper sa ajung pana la capat ai dreptate tu cand iti vezi minunea in brate nu mai conteaza greul ce l-ai trecut.

va pup ma duc sa imi iau nepotelul de la gradi seara buna!!

mada 24+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Sovi oricum bag cate 500mg de vit C (pe langa cele 200mg pe care le contin vitaminele prenatale) de sambata si vad ca cel putin cu sangerarea nazala ma ajuta, nu mai sangerez . Cu salteaua gonflabila am incercat si eu dar nu-mi place. Mi-am cumparat o perna lunga (nu e neaparat pt gravide) dar nici asta nu ma prea ajuta tare mult. Eu sunt obisnuita sa dorm pe o parte (asa dormeam dintotdeauna) si acum amortesc foarte repede. De cand cu sarcina am observat ca doarmeam mai bine pe spate dar acum nu mai merge ca ma apasa piticul. Eh, trece ea si perioada asta...
Mada imi pare rau ca te chinui asa, de fapt imi pare rau de toate fetele ca se chinuie asa cu injectii dar ma gandesc eu ca dupa nastere o sa uitati tot chinul asta cand o sa va tineti minunile in brate
dia_tm deci simti si tu miscarile bebelinei, bravo
J.D. si mie mi se intareste burta cand stau mai mult in picioare sau cand merg mai mult decat trebuie si o simt foarte grea (m-am gandit eu ca astea ar putea fi contractii)

Ca tot vorbiti de numarul de copii si noi ne-am dori 3. Eu mai am doar un frate dar sotul provine dintr-o familie cu 7 copii si cand se aduna toti e super fain. Si asa cum spuneai si tu Mada, 3 mi se pare o cifra rezonabila in conditiile de azi

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Bine v-am regasit , Doamnelor
Sper ca sunteti bine si bebelusii pe care-i aveti la purtator, asemenea.
V-am citit, dar nu am avut timp sa mai scriu, pt ca intre timp au inceput si tezele si trebuie sa stau gardian pt ca fiu-meu nu are nici un kef de scoala.
Amy, daca nu mai poti face injectiile in burtica, ai alternativa : in picior sau in brat. In picior ti le poti face singurica. Eu am asistat marti la o "lectie" la Fundeni (ne-a aratat dna Viorica- asistenta dr U): stai pe un scaun, si ,la o palma mai sus de genunchi, apuci carnita intre degete, si apoi infigi acul in pliul format la fel cum faci si in burtica. Eu, spre exemplu, inca nu fac in picior. M-am mutat mai spre solduri, ca ma pus o caruta de kg si merge. Cand nu o mai fi loc nici pe solduri, ma mut la picioare.
Dara, cand incepi anticoagulantul, cere medicului de familie reteta. Anticoagulantul se compenseaza 100%.
Si, mi-e si rusine sa va spun, dar daca pana la 13 saptamani am pus 4 kg, intre sapt 13-16 am pus inca 4.Asa ca am inceput un pic de regim. Oare vitaminele pe care le iau in cantitati industriale or fi de vina?
M-a certat dr de fam, ca deja avem riscul de varsta, si nu vrea sa apara si riscul de greutate
Poop toate gravidutele si sanatate multa va doresc

Niko, mami de Alex(1995) si 16+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

niko bafta lui Alex la teze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovi, am cautat si eu cartea aia si n-am gasit-o pe unde mai umblu eu. Adica pe site-ul library.nu
Buna idee cu salteaua, in caz de ceva, am si eu din aia pt. cort. Si la cort dorm belea de bine pe ea. Din aia de plaja insa nu e la fel.

Magddalena, tu pentru ce faci injectiile?
Eu cosmaruri nu am, ci chiar vise placute, pe care inainte nu le aveam, dar ma trezesc la o ora sau la 2 ore sa ma duc la baie, insa am antrenament sa adorm la loc, pt. ca eu ma trezeam de 3 ori pe noapte si inainte, cam de cand sunt pe cont propriu [din 2006] (si probabil de la noptile cu predari in care dormeam cate 2 ore) si atata am in cap ca e vital sa dorm, incat imi fac rapid mintea blank si adorm, dar rau e ca uneori rontzai ceva ca sa adorm, si de-aici kg.

J.D. merci, am inteles.

Oanace, rinita am ajuns sa n-o mai bag in seama, toata noaptea am nasul infundat, dimineata mai folosesc apa de mare, ziua e jumatate de zi cel putin infundat, iar noaptea de cum ma intind, iar jale. De-aici si buzele varza de uscate, nu dau cu suficient balsam de buze. Ma gandeam si eu la perna de-aia, nu stiu ce sa zic, poate ne lumineaza cineva.

Sovi, esti frumoasa, asa ca ori te-a deochiat, ori e ca in cartile 'mele' despre sarcina, unde imi scrie intruna de posibil lesin, ameteala, cadere de tensiune, etc. in sarcina.

Mona, si eu amortesc la greu noaptea. Dar la mine cred ca e de la kg.

Niko, esti eroina cu copil adolescent, cred ca adolescenta ma sperie cel mai rau legat de cum m-oi descurca cu copilul. E adevarat ca am si prietena cu fata de 17ani care se drogheaza, anturajul, etc. Da' nici eu sau sotul nu eram cuminti prin liceu...chiar daca pe vremea aia nu prea era cu drogurile si atunci de asta am scapat.

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Niko, esti eroina cu copil adolescent, cred ca adolescenta ma sperie cel mai rau legat de cum m-oi descurca cu copilul. E adevarat ca am si prietena cu fata de 17ani care se drogheaza, anturajul, etc. Da' nici eu sau sotul nu eram cuminti prin liceu...chiar daca pe vremea aia nu prea era cu drogurile si atunci de asta am scapat.

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Cred ca asta e cea mai interesanta perioada pt noi ca si parinti, mai ales in vremurile de acum

Mergi la inceput