Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11
Raspunsuri - Pagina 6
monna3 spune:
wow strumfy... z29, super tare, chiar ca e un dar de la DD.
sovi esti tare cu "ziua neglijentei"
carina cu placere
le: carina toate bunatatile alea din pozele de la semnatura sunt facute de tine?
Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei
J.D. spune:
La mine s/ar putea sa fie cezariana programata, dar nu voi afla decat tarziu, dupa saptamana 32 cand voi incepe sa merg la spital. As prefera asa decat sa stau sa/l astept pe bebe. Finn s/a prins in ziua 12 si a venit pe lume scos cu forta 12 zile dupa termen.
Finn Constantine 15.10.2009 si 16+
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. La mine s/ar putea sa fie cezariana programata, dar nu voi afla decat tarziu, dupa saptamana 32 cand voi incepe sa merg la spital. As prefera asa decat sa stau sa/l astept pe bebe. Finn s/a prins in ziua 12 si a venit pe lume scos cu forta 12 zile dupa termen. Finn Constantine 15.10.2009 si 16+ |
ii place lui cifra 12
Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei
carina spune:
Sovi: esti mortala Se zdruncina Toma de cat am ras.
Monica: da, eu le fac
Fug sa ma imbrac sa duc copila la antrenament si sa merg linistita sa imi iau costum de baie ca sambata mergem in Ungaria la un parc acvatic .
O seara frumoasa sa aveti,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 25 sapt.
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
dara76 spune:
Dorinutza, thanks, eu ma impac bine cu supozitoarele cu glicerina. Nici eu nu suport vata, de-asta as infasura-o in comprese/tifon. Despre hemo, pe-ai parintii mei de ex. nu-i ajuta hemorzonul, insa ii ajuta Procto-Glyvenol. Tin pumnii la TT :)
Fetele, stiti cumva, daca intra tatal in concediu de paternitate – ingrijire copil, eu mai trebuie sa arat ca mi-am luat nu stiu ce concedii? gen ala de 126 de zile? Eu as prefera sa nu, daca pot, sa nu am intrerupere la un contract pe psiho sa pot sa-mi iau treapta, pt. ca oricum nu ma plateste nimeni, eu de muncit tot muncesc in perioada aia, chiar si in pat culcata daca trebuie (mi-am luat un suport de laptop cu picior, care vine din afara patului si as putea lucra cat de cat, cat nu-mi amortesc mainile in sus – D-ne fereste sa nu fie nevoie) – pls help, cine stie...
Sovi, asa mi-au zis prietenele, ca a fost conditie de externare, nu stiu, poate sa nu faci obstructie intestinala sau ceva...sa vada ca si-a reluat corpul functionarea? Oricum pana la urma din cate stiu eu, poti sa zici c-ai facut, nu cre ca te controleaza nimeni :P
Nu stiu daca de microclisme ai zis pt tine sau pt bebe, eu pt. bebe nu stiu care-s mai bune (decat ca exista si supozitoare cu glicerina pt copii si microclisme pt. copii - au tot glicerina+galbenele+nalba, dar lichid), dar eu intr-o zi a trebuit sa folosesc din ambele (pt. adulti).
Carina, merci de info, aceleasi geluri si eu.
Greta, felicitari pentru fetita :)
Oanace, felicitari pentru amnio!!!!
Nu ma mai recunosc, azi am luat perdele la 50 lei bucata, eu eram cu motoarele, muntii, maxim psihologia si acu' ma transform in ...nu stiu, soacra-mea, care se ruga de mine de ani de zile sa iau perdele. Deja instinctu' de nesting capata nuante bizare la mine :)
18+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*
sovietica spune:
Daca i-o fi cuiva util, un link despre rivalitatea intre frati -in special de la punctul 4.
Dara, pentru mine ziceam de microclisme ca suna mai interesant ca supozitoarele, in contextul echiparii pt "Treaba" de dupa nastere. Dar si pentru copii am tinut-o minte.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr
amy25 spune:
Buna seara fetelor! Deja am recuperat 6 pagini...
Off, ce ma oftic de piticul meu ca nu vrea sa mai miste ca inainte! Parca am mai simtit ceva sa, vag dar burta vad ca imi creste... deci e ok si la eco de acum 5 zile inima batea. Oricum sper sa riscul de a se intampla ceva acum , a scazut. Eu asa am citit
Apropo cele care faceti Clexane sau Fraxiparine, aveti probleme la nivelul pielii? Eu fac injectiile de dnainte sa raman gravida cu 1 luna aprox si acum am ajuns la momentul cand fac numai hematoame la nivelul pielii. Cand faceam in burta acum un an nu aveam probleme, dar acum cred ca sunt prea multe intepaturi ca vad ca se intareste locul dupa fiecare intepatura si trec foarte greu. Am folosit lioton gel la indicatia dr dar trec greu.
Aspenter a zis ca nu-mi mai da ca merge mai bine in sarcina clexanul/fraxi
Apropo de dresuri pentru gravide, am vazut la magazinul acela Rocco de la Obor pentru cine doreste.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
19+
dara76 spune:
Sovi, eu zic sa le testezi inainte pe fiecare sa vezi cu care te impaci mai bine, eu am inceput vag sa le deosebesc actiunea supo versus micro (bizara specializare, stiu, da' nevoia...) si e un pic diferita, in fct. de situatie.
Amy, mama facea galme de la injectiile cu heparina si cica punea gheata, in rest am mai auzit treaba cu invinetirea de la un moment dat incolo la mai multe fete, eu zic sa intrebi la fetele de la trombofilie, ca-s experte http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168302&whichpage=6 - in rest la noi la odisee doar Niko face, eu o sa fac de mai incolo abia. Aspenterul oricum se opreste adesea la sapt. 28, de obicei maxim 32. Cica aspenterul trece bariera placentara, heparina nu. In plus, aspenterul da risc de sangerare vreo 10 zile zice-se, heparina doar vreo 12 ore max. - asta cred ca e vb. cand e cazul de interventii.
18+
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*
SuperMami_1 spune:
Multumesc, fetelor...pentru incurajari....am fost la echo...si nu am facut pentru ca la ora programata 16.20 mai erau 4 persoane in fata mea, toate cu programare... eu nu incurajez asemenea afaceri...daca aveam timp de asteptat la cozi ma duceam la spital de stat...nu la clinica particulara. voi ce parere aveti?
asa ca mai astept pana la morfofetala pe 24 nov... intre timp l-am simtit pe bebe mereu...si nu m-a mai durut burta la mine clar functioneaza autosugestia...aveam simptome de gravida...desi nu eram, dar imi doream sa fiu .....
apropo de ziua neglijentei , si eu tot prin ziua 25 am ramas insarcinata, tot asa cicluri neregulate si sarcina dobandita dupa aproape 2 ani de asteptare.
si mie mi-e frica ca voi face diferente intre copii, ca Rares e un copil foarte bun,vesel, cuminte si usor de crescut...intr-un cuvant pe sufletul meu...care a ridicat tare sus stacheta in parinteala...dar cine stie la ce provocari ne va supune berbecutul ce va sa vina??
Miha, mamica fericita de Rares si 19+
emmaella spune:
Buna dimineata fetelor
Am intrat repede sa va salut si sa va spun ca-mi lipsitiTrecem printr-o perioada nasoala, nu avem curent.Se inlocuieste ceva la reteaua electrica (habar n-am ce)in zona in care stau si de la ora 8 pana seara nu avem curent.Rau esta ca nu avem nici caldura....dar asta ete!Speram ca asta este ultima zi (asa ne-au anuntat,dar..traim in Romania care este plina de ...surprize) si apoi intram in ritmul normal.Raportam ca suntem bine,bebelina a miscat mult zilele astea si pentru ca a fost destul de rece in casa am dormit mai mult ca niciodata
Va pup
Emma ,mami de Andrei si22+