Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

avem subiect pe forum legat de constipatie la gravide,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=101852&whichpage=1
e cam vechi, dar fetele mai foloseau:
Herbolax, Duphalac, Mentolax, Lactoza

17+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

JD felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos la mami in burtica!
Sovietica , mercic de pontul cu sinol. Eu deocamdata imi pun apa de mare in timpul noptii, dar nu prea ma ajuta. E cam apa de ploaie.
Lelu , si mie dupa amniocenteza mi-au facut o injectie cu no-spa , tot pentru calmare, pentru relaxarea musculaturii uterului , avand in vedere pericolul de avort aferent procedurii. So, ma indoiesc ca ar fi placebo in cazul asta.
Titi, si eu nasc tot in Cj, la Gynia cu d-na dr. Rotaru. Tu la cine mergi? Dar tu Carina?
Ronina , bine ai venit! Observ ca avem aceeasi DPN.Sa vedem daca si bebeii o sa fie de acord. Sa speram ca vor sta cumintei la caldurica atat cat trebuie...
Pupici pe burtici

22+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari J.D. inca o mamica cu 2 baietei. Macar stim cam la ce sa ne asteptam. Si sotul meu mi-a spus can a aflat ca e baiat ca acum trebuie sa mai facem inca unul, sa fie fetita.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Eu vreau sa nasc la Stanca, dar inca nu stiu sigur cu ce doctor. Doctorul pe care l-am avut la prima sarcina se numeste Doru Diculescu

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Multumesc, fetelor! Mi s/a luat o piatra de pe inima cand l/am vazut pe bebe la echo. chiar am fost foarte ingrijorata din cauza infectiilor avute, a medicamentelor, statul in spital, etc.

Ramona, or vrea sotii nostri si fete dar depinde si de noi. Iti dai seama ce as rade daca as avea si al treilea baiat? As fi soacra cu 3 nurori!

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ronina, desi eu am nascut prin cezariana primul meu copil stiu ca iti dai seama ca intri in travaliu cand simti dureri asemanatoare celor de menstruatie (crampe abdominale, dureri de spate). Mai intreaba si medicul. Dar daca stai cumintica si gandesti pozitiv totul se va intampla cum si cand trebuie.
JD felicitari pt baietel! Si baietelul meu si-ar fi dorit un fratior cu care sa joace nu stiu ce jocuri , dar e fericit si cu surioara.

Pitica mea tzopaie de mama focului. Se si vede pe burtica unde impinge, ma intreb cum o sa fie cand mai creste si prinde puteri si mai mari. Plus ca nu stiu cand mai doarme pt ca misca aproape tot timpul. Radea o colega de mine (care are un copil atomic spre deosebire de cumintzosenia mea de baiat) ca o sa vad eu cum e cu un copil hiperkinetic....

Eu am ramas in urma rau (am citit doar ultimele 2 pagini, asa ca fug sa recuperez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito, merci mult mult de tot, de nepretuit info cu concediul paternal, poate reusesc sa duc adeverinta de la locul 2 de munca (de la firma sotului).

Hei, J.D. felicitari pt. baietel si frumos nume :)

Ce de pareri si la medicii astia. Eu traduc multe studii clinice (nu toate facute de producatorii medicamentului respectiv – sau care compara medicamentul respectiv cu alt medicament – deci nu au interes sa-l 'perie' pe medicamentul 2, ca nu e al lor, e doar tratamentul standard de pana atunci) pe sute sau mii de persoane. Si nu e chiar atata conspiratie cum se crede cu medicamentele. Chiar functioneaza, iar daca nu, multe sunt retrase de pe piata, vad zilnic. Si la cate unele se fac studii la cate 6 luni. Adica am vazut studii in care progesteronul chiar tine sarcinile lipite, de ex. injectiile de la final. Si la no-spa daca scrie ca e relaxant muscular, chiar aia face, nu-s cai verzi pe pereti la medicamente indicatiile lor - cel mult exista doar eterna problema a reactiilor adverse. Dar la unele medicamente ele-s neglijabile. Si de multe orice, reactiile grave sunt f. rare, au inceput acum mai nou sa scrie si frecventa cu care apar, ca altfel credea omul ca toata lumea le face pe toate.
Nu reprezint niciun producator de medicamente si clientii mei nu sunt producatori de medicamente, ci agentii de traduceri, care n-au mare treaba cu clientii, deci nu cre' ca-s partinitoare. Inainte credeam si eu chestia cu industria farmaceutica ce vrea numai sa ne 'otraveasca', la fel ca cea alimentara cu zaharul, etc.... si mi-am dat seama ca nu-i chiar asa. A, ca toti urmaresc profitul, da, cat mai mare - insa din cate traduc eu, nu cu orice pret. Ci cam cum fiecare dintre noi urmareste un salariu sau venit mai mare.–Sunt destul de 'alergati' sa dovedeasca daca functioneaza medicamentul, 40% dintre medicamente nu ajung pe piata, nu trec de studiile de faza III...ceea ce mie imi spune ca-s destul de verificati.

Culmea e ca exista si efectul nocebo, nu doar placebo, adica persoane care fac reactiile adverse si numai pt ca stiu de ele (dar nu iau niciun medicament). http://www.guardian.co.uk/science/2011/nov/13/nocebo-pain-wellcome-trust-prize

Sovi, ma gandeam ca ar fi tare sa ne intalnim prin spital, tre' sa facem cumva sa ne dam mesaj daca nastem in aceeasi perioada :)

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele!

emmaella imi pare rau ca tot nu s-a rezolvat cu lumina . Sper ca macar pe weekend sa aveti
Amy nu stiu daca migreaza placenta dar bebe creste de-acum si loveste mai cu putere de aia il si simti mai bine
lelu imi pare rau de placenta previa. Eu zic sa nu-ti faci griji mari, sunt multe mamici care au avut placenta previa si au bebelusi bine mersi. Ideea e sa nu faci efort si sa gandesti pozitiv si-o sa vezi ca totul va fi bine
Anda cum a fost la cosmetica?
J.D. felicitari pt !! Sa fie sanatos si sa va bucurati si de el si de Finn
Tala felicitari pt tzopaieli

pup fetele

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Da oanace, am observat si eu acelasi DPN. Sper sa reusim sa ne apropiem cat de mult de el

Multumesc Tala pt raspuns, eu oricum momentan sunt optimista, colul a fost inchis la ultima ecografie iar bebita e in grafic desi la cat am vomat/slabit in primele 4 luni ma minunez. E o luptatoare se pare si e deja mare dansatoare prin burtica, seamana pe maica-sa!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina eu sper sa ajungi cu bine pana la termen (sau cel putin cat mai aproape de termen) si sa-ti tii piticuta sanatoasa in brate

Monica, fericita 22+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput