Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

carina si cum ai fost pe perioada sarcini?... te-ai odihnit mult? de la cate saptamani ai intrerupt activitatea (serviciul).
au aparut sangerari la tine, sau ai reusit sa duci sarcina pana la termen? as vrea sa-mi spui cate-ti mai amintesti, stiu ca difera de la gravida la gravida simptomele, dar asa... sa-mi fac o idee
amy25 nu a spus ca dauneaza intr-un fel No-spa ci doar ca nu-si fac efectul in modul in care am vrea noi. Asta e parerea lui, nu stiu daca e sigur asa...

17+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lelu: la mine problema mai mare in prima sarcina (de care imi e frica si acum) e faptul ca am uter infantil. In mod normal uterul creste odata cu bebelusul, dar la mine de la un moment dat uterul a ramas in urma. Asa ca la 26 de saptamani am intrat in travaliu. Am inceput tratament si repaus la pat complet. Nu am avut sangerari, dar la 32 de saptamani implinite am nascut. Am avut placenta praevia incompleta care nu a cauzat probleme. Eu zic sa eviti: stat in picioare mult, carat chestii. De sex ce a zis? Noi nu am avut voie de la 26 de saptamani incolo .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 25 sapt.
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, sa nu fie nasul infundat, de fapt, rinita de sarcina. Bine, daca e insotit si de alte simptome de raceala, nu mai e rinita de sarcina. Asa e cu febra, peste 38 nu e indicata in sarcina, pana in 38 e ok. Dar poate poti sa iei paracetamol s-o scazi in loc de algocalmin. Stiu ca si paracetamolul e antipiretic. Oricum o jumatate de pastila nu inseamna nimic.
Sau tu fiind in colectivitate tot vii in contact cu microbi, si cum in sarcina imunitatea e scazuta...

Carina, la repausul la pat ai voie sa stai mai ridicat pe o perna sau trebuie sa stai musai la orizontala? Si din maini ai voie sa dai? Adica sa scrii la calculator, de exemplu?

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Multumesc pentru primire fetele!

carina se poate amana travaliul o data inceput? Mie mi-e f. teama de nastere prematura deoarece m-am nascut cu uter didelf si la fel, nu e spatiu chiar suficient in hemiuterul cu sarcina, desi din fericire bebita a prins in hemiuterul mai marisor. De aceea astept cu nerabdare saptamana 28-30 sa scap de un stres, insa fiind la prima sarcina nu stiu daca apuc sa depistez iminenta de travaliu la timp cat sa mai poata fi amanat. Ma poti ajuta cu niste sfaturi in acest sens?

O zi frumoasa sa aveti!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Ronina bine ai venit, sa ai parte de o sarcina usora si de un bebel sanatos.

Lelu eu am avut la prima sarcina si am si la a 2 a sarcina placenta previana. La prima sarcina am sangerat dar din cauza desprinderii de placenta , sangerare care a durat pana la 4 luni juma. Pe la 6 luni sa ridicat si placenta si nu am mai avut probleme. Acum din nou mi sa interzis ridicatul de greutati, dar la mine e putin mai dificil ca Edi mai vrea din cand in cand in brate. De sex mi-a spus ca pot sa fac, dar daca am contractiiar fi bine sa nu facem cateva zile pana trec. In rest eu spun ca daca avem grija trecem si peste asta.

Carina vad ca esti din Cluj, in sfarsit cineva aproape de mine. Unde vrei sa nasti si cu ce doctor? Si sunt foarte frumoase pozele tale, esti fotograf de profesie?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Darei ii datorez un raspuns de ieri... noi la Bu a intrat ursul in concediu de crestere copil si a avut nevoie de la o negatie ca nu sunt eu in crestere copil si o adeverinta care sa certifice ULTIMA zi de concediu maternal postnatal (ziua 42).

Ronina bine ai venit in grup.

Legat de somn si cu Bu si acum am aceleasi probleme si anume: eu sunt obisnuita sa dorm pe burta de cand eram mica... asa ca dormitul pe partea stanga sau pe spate pt mine e un chin ... ma fatai ma trezesc des...poate si pentru ca visez intens..oricum sunt un cosmar de dormit cu... asa ca sotul ca sa se asigure ca nu ma loveste involuntar si ca sa poata sa doarma si el normal ca-l inghesuiam involuntar intr-un colt de pat..si-a umflat patul gonflabil si doarme singurel langa patul meu si pare ca se distreaza ... ma gandesc ce cosmar era dormitul cu mine.

Legat de No-spa ..doctorul meu a zis 3/zi la nevoie ... eu recunosc ca pastile la mine nu au mers deloc... eu luam no-spa de 40 mg stiu ca exista si de 80 mg in varianta forte ...DAR injectabil in combinatie cu scobutilul a functionat foarte bine la durerile mele de rinichi.
Acum ce sa zic sunt doctori care cred ca si Utrogestanul ar fi un placebo si sunt altii acre dau si doze de 600-800 mg pe zi... eu l-am luat si il iau si ma gandesc ca-mi face bine ...fie substanta activa fie placebo...numai bine sa-mi fie ..chiar nu ma intereseaza daca e medicina sau psihic

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Lelu / Placenta previa sau placenta jos inserata diagnosticate inainte de 20 de saptamani de sarcina, au sanse mari de a se rezolva de la sine. Aproximativ 90% din cazurile de placenta previa diagnosticate inainte de 20 de saptamani de sarcina, se vor rezolva de la sine pana la sfarsitul sarcinii. Pe masura ce uterul va creste in dimensiuni, pozitia placentei se poate modifica in raport cu cervixul, astfel ca la sfarsitul sarcinii, placenta nu va mai bloca cervixul.

In al doilea rand eu nu as lua Dulcolax in timpul sarcinii. Este mult prea puternic. Stiu ca singurele recomandate sunt psyllium si senna. Ai grija cu doctorul asta al tau ca mi se pare cam aiurit.

Noi vom avea baietel! sotul este extrem de fericit, dar a zis ca mai vrea inca un copilas si sa fie fetita. Asta ramane de vazut dupa nastere. Nu stiu daca ma vor tine puterile pt inca un copil mic la 37-38 de ani. Dar nu sunt impotriva ideii.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Felicitari J.D.!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

M-ati mai linistit un pic cu placenta previa, pana acum nu am sangerat deloc, sex - interzis (oricum la cate am indurat ca sa avem acest copil nu ne mai arde de sex)
chitosenia vorba ta ...fie substanta activa fie placebo...numai bine sa-mi fie ..chiar nu ma intereseaza daca e medicina sau psihic , si eu iau inca utrogestanul 400 mg/zi iar daca m-ar durea putin burta, sigur as pune mana pe no-spa pana as ajunge la medic cel mai important e creierul, el poate sa vindece daca crezi ca ceva i-ti face bine

17+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

felicitari J.D petru baietel!!!

Tania 20+ cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput