Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani dna educatoare Gabriela77!

M-am gandit la tine duminica numai ca abia acum am reusit sa ajung pe aici! Te imbratisez cu drag si-ti urez toate numai de bine sa-ti fie! Iubire si speranta in viata ta, caldura si sanatate!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

A fost ziua Gabrielei? Hai la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Cu serbarile s-a rezolvat pana la urma, Andrei pe 19 si Alex pe 20. Insa tocmai am fost anuntata ca a aparut un caz de varicelaaaaaa. Sper sa nu avem surprize in vacanta si nici la serbari (avem ma include si pe mine, pentru ca nu am facut boala).

Apropos de serbari, copiii mei lucreaza la un spectacol pe care sa il prezinte in familie. Este ideea Alexandrei si conceptul ei si se plange tare ca Andrei nu e serios la repetitii. Aseara am ras cu lacrimi cum il punea la dans si cum i-a facut un rol pe care saracul il repeta cu ochii in gura de somn. Cred ca vreo ora l-a chinuit pana a venit la mine sa ma roage sa nu mai repete ca nu mai poate. si a cerut un rol mai usor.

Alex insa e tare pusa pe treaba, a facut si meniu pentru spectatori, si a regizat programul artistic la cel mai mic detaliu: costume, combinatie de dans, versuri, etc. Este incredibila. Aseara am vazut repetitia lor, banuiesc ca este vreun dans de la scoala pentru ca este prea bine coordonat - parte de dans impreuna, separare, revenire, cand lent, cand alert. Foarte artistica treaba.

Andrei va fi fulg de nea cica, insa poarta si costum de vrajitoare. Ii tot schimba Alex costumele, e caraghios rau cum apare cu diverse rochite. Zau de cand au inceput repetitiile astea ma prapadesc de ras serile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Apropos de serbari, copiii mei lucreaza la un spectacol pe care sa il prezinte in familie. Este ideea Alexandrei si conceptul ei si se plange tare ca Andrei nu e serios la repetitii. Aseara am ras cu lacrimi cum il punea la dans si cum i-a facut un rol pe care saracul il repeta cu ochii in gura de somn. Cred ca vreo ora l-a chinuit pana a venit la mine sa ma roage sa nu mai repete ca nu mai poate. si a cerut un rol mai usor.

Alex insa e tare pusa pe treaba, a facut si meniu pentru spectatori, si a regizat programul artistic la cel mai mic detaliu: costume, combinatie de dans, versuri, etc. Este incredibila. Aseara am vazut repetitia lor, banuiesc ca este vreun dans de la scoala pentru ca este prea bine coordonat - parte de dans impreuna, separare, revenire, cand lent, cand alert. Foarte artistica treaba.

Andrei va fi fulg de nea cica, insa poarta si costum de vrajitoare. Ii tot schimba Alex costumele, e caraghios rau cum apare cu diverse rochite. Zau de cand au inceput repetitiile astea ma prapadesc de ras serile.

Bilete pentru non familie se pun in vanzare?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cred ca sare organizatoarea imediat cu o invitatie, abia asteapta public. Numai sa nu primesti si lista cu ceva de adus, ca finii au primit mancarea si bautura. Eu am scapat cu decoratiunile.

Aaa, si vezi ca nu are data clara, dar scrie pe invitatie "sambata dupamiaza" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, trebuie sa filmezi neaparat spectacolul, cred ca sunt asa dulci, mai ales Andrei care repeta mititelul tot ce-i spune organizatoarea.

Am rezolvat cu costumul de print, ne mai trebuie pantofi albi, nu am idee unde gasesc si palosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cred ca sare organizatoarea imediat cu o invitatie, abia asteapta public. Numai sa nu primesti si lista cu ceva de adus, ca finii au primit mancarea si bautura. Eu am scapat cu decoratiunile.

Aaa, si vezi ca nu are data clara, dar scrie pe invitatie "sambata dupamiaza" .

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Ai batut saua ,a priceput iapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, e foarte tare ce povestesti tu despre pitici, zau asa, fa o filmare !
Fetelor, vad ca e cam pauza mare aici, ia sa strige Cecilia catalogul !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce dulci trebie sa fie! Si ce cooperent e Andrei auzi, sa reziste el o ora!!
BTw, la multi ani dragi Andrei si Andree!
E o zi cu soare azi, bucurati-va de ea!

si sa stiti ca mai am doua poze la vanzare pentru Bibi, intrati pe blog. Cred ca ar fi un cadou mai deosebit de Craciun , ce ziceti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani, de Sf Andrei! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi toti sarbatoritii! Rox, Teo, Papanash sa va traiasca baietii si sa va bucurati de ei! Daca am uitat pe cineva iertare! La multi ani pt toti sarbatoritii. Noi il sarbatorim pe David Andrei cu nasii si bunicii diseara. In rest, copiii bine, Luca e ostas in armata lui Irod, are un costum super si e tare dragalas, abia asteapta serbarea. Noi cu treaba abia astept sarbatorile nu stiu insa unde vom face revelionul. O zi minunata. Va pupam Mada28 mami de Luca si David Andrei

Mergi la inceput