E scump?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

M-am pregatit cu 150 eur chirurg si 50 anestezist.
Apoi azi dimineata au decis ca nu o mai opereaza. Sta internata pana vineri, cand vad ce evolutie are.

Multumesc de raspunsuri

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rufus, multa sanatate la voi

Katya, ai dat o steluta la subiect pt ca esti in aceeasi situatie si in acelasi loc si stii cum e ? ...

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rufus, sanatate, tinem pumnii sa fie bine.

e usor sa judeci, cand esti in alta tara, cand nu este vb de tine si familia ta. DA ,dau oricat in tara asta mizerabila la doctori cand este vb de sanatatea familiei mele, doar asa avm o sansa sa fim tratati cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

"Aveti medicii pe care vi-i meritati"....

Katya, eu iti urez sa ai mama cu fractura de col femural si mana la Floreasca si sa dea chirurgul ortoped ochii peste cap, ca un HS (hip screw) e 250 EUR si nu se gaseste etc etc etc...apoi , dupa ce apar banii, sa devina brusc binevoitor, sa ii taie ghipsul de la mana si sa o opereze, ca "nu i-a placut cum i s-a pus ghipsul"...

Pana nu treci printr-o astfel de situatie, e usor sa dai verdicte.
_

Rufus, multa sanatate fetitei ! Si scuze de off-topic, dar uneori ma apuca nebunia cand vad ce nerealisti sunt unii...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ce-i drept in Canada un medic rezident castiga 250 Euro ca in Romania.

Anda, sa nu imi zici ca tu nu ai vazut nicio stire cu pacienti netratati fara sa dea o mica atentie. Dupa ce am vazut cum nasc femeile care dau/ nu dau bani la dr, am zis sa nu risc pe pielea copilului meu. Si de curiozitate intreb, cate din cele care platesc asigurari de sanatate si-au facut o data analize generale gratuite, fara sa fie spitalizate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Ch-dana, e f urit sa urezi cuiva asa ceva. Si sa stii ca pot sa inteleg ca spitalul n-a avut acel material de care i-a trebuit mamei tale, atita vreme cit tot pe forum am citit ca spitalele n-au aspirine si pansamente.

Mamagiuliei, am dat o steluta pt ca mi se pare ciudat ca in acelasi spatiu virtual sa se vorbeasca la unele sb de lipsa de corectitudine a medicilor/sist sanitar etc, si la alte subiecte sa intrebam cit ne costa sa intretinem acestea, e ca si cum am avea eu-ri diferite, am intra in etaje diferite si-ntr-un loc facem doar conversatie, iar in altul coborim pe pamint.Nu pot sa va demonstrez ca n-as da bani la dr,va spun doar ca eu am apelat la privati. Si nu m-am umilit nici eu dind bani, nici pe medic primindu-i.Dimpotriva, daca am fost incorect tratata, am reclamat si-am primit banii, a 2-a zi, fara nici un comentariu.In Buc, la Euroclinic, mai precis socrul meu, deci nu mie, din canada, ci socrului i-au dat banii inapoi.

Nu stiu care-s tarifele pe la privati, dar citi bani dati voi acolo pt o apendicita, atita la chirurg, atita la anestezist si atita la asistente, ma gindesc ca ar ajunge pt o operatie la privat, nu?

Si de ce sa nu recunosc, am dar steluta si pt ca nu ma asteptam ca Rufus sa puna asa subiect.Ocazie cu care imi cer scuze ca n-am urat inainte de toate sanatate fetitei, sanatate si poate scapa de operatie!

Si sa nu uit: aveti mai ales si-n primul rind asistentele pe care le meritati.

Nu-mi luati in seama mesajele daca va par cu capu-n nori, nu vreau polemici, dar e asa trist sa vezi ca dupa zeci si zeci de ani sintem tot acolo, la spaga si iar la spaga, sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Rufus, multa sanatate fetei!!

off topic
Didididi: Da, eu si sotul am facut analize gratuite zilele trecute. Am cautat ceva timp o clinica care sa nu ma puna pe o lista lunga de asteptare, dar am gasit. Eu ma duc aproape anual si cer medicului de familie trimitere pentru ca e dreptul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rufus, sanatate fetei! Poate scapati totusi de operatie.

Off topic: sotul s-a operat de apendicita la privat si a costat 5000lei in 2009. Nu cred ca se ajunge la asa sume la stat.
Eu am nascut ambii copii la privat, si, cu parere de rau, spun ca la a doua nastere mi-a lasat un gust amar. unele asistente s-au obisnuit de la spitalele de stat sa se uite 'de sus' la tine, sa comenteze aiurea, sa uite ca, desi nu le-am bagat nici un ban direct din buzunar, am platit totusi la final o factura care includea si munca prestata de ele. Deci chiar nu avem ce face, avem oamenii care-i avem, care nu prea vor sa se schimbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Nu stiu care-s tarifele pe la privati, dar citi bani dati voi acolo pt o apendicita, atita la chirurg, atita la anestezist si atita la asistente, ma gindesc ca ar ajunge pt o operatie la privat, nu?

Nu. Nici vorba.
Ultima experienta a mea (ca sa nu vorbesc din auzite) a fost operatia de polipi a Anei. La privat costa in jur de 1200 lei (anestezie, operatie si analize), la spital a operat-o acelasi doctor si m-a costat 400 lei. Tot cu anestezie, analize...I-am spus verde ca 1200 lei n-am...si ne-a facut programare in spital.
Eu am pata pe doctori care conditioneaza operatia de bani si stiu ca exista, desi eu nu i-am intalnit. Ca eu ii dau pentru ca asa consider eu, pentru ca am, fara sa-mi ceara si fara sa opereze doar pe sfert ca nu i-am dat, accept procedeul, fara sa ma mandresc cu el. Pur si simplu imi usurez mie sau copilului meu evenimentul.
Asa ca nu vad de ce discutam atat de mult pe marginea subiectului asta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

nu este acelasi tarif, cand mi-am operat baiatul de hernie inghinala, cel mai mic tarif la o clinica particulara era de 1500 ron, la un medic care nu imi zicea nimik, care nu imi inspira absolut deloc incredere.

Mergi la inceput