Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina imi place abordarea ta

delia cu mare drag as face treaba asta, chiar m am gandit la varianta asta inainte...problema e ca ambele seturi de parinti au prietenii lor cu care vor sa faca sarbatorile, parintii lor etc..si nu au loc atatia oameni acolo nu stiu, sunt intr-o mare dilema...daca nu apuc sa pun la cap o strategie asta e ultimul craciun petrecut pe drumuri ca gata, sunt si eu la casa mea, am si eu chef sa gatesc de craciun, nu doar sa primesc, sa fac si eu o masa mare la mine acasa etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ne-am cantarit /masurat si noi..are 9.3 kg imbracata destul de gros si dupa masa si 76 cm lungime, din cap pana la calcaie eu zic ca e bine

Mergi la inceput

wohooo miki ce lungana ai tu acolo manechin se face

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

alina imi place abordarea ta

delia cu mare drag as face treaba asta, chiar m am gandit la varianta asta inainte...problema e ca ambele seturi de parinti au prietenii lor cu care vor sa faca sarbatorile, parintii lor etc..si nu au loc atatia oameni acolo nu stiu, sunt intr-o mare dilema...daca nu apuc sa pun la cap o strategie asta e ultimul craciun petrecut pe drumuri ca gata, sunt si eu la casa mea, am si eu chef sa gatesc de craciun, nu doar sa primesc, sa fac si eu o masa mare la mine acasa etc...

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

si la noi e aceeasi problema, numa ca la mine socrii sunt departe si noi n-avem cum sa mergem, dar mai tot timpul se anunta ei

eu desi am familia mea, inca ii simt pe ai mei f f aproape, craciunul alaturi de ei are alt farmec, atat pt mine cat si pt cei mici si sper si pt sot.. avem niste obiceiuri pe care le respectam si parca nu pot inca s renunt la ele..dsi la fel de mult imi doresc sa facem si la noi acasa..
cred ca pt noi solutia ideala e sa stam pe 24 seara la noi acasa, cu impodobit de brad, miros de cozonaci sau ce m-oi incumeta eu sa fac si pe 25 sa mergem la ai mei unde va fi tot familionul, si fratele cu nepotica si cumnata mea pe care o iubesc mai mult decat ca pe o sora, si vom imparti cadouri si vom sta la masa si vom asculta colinde, povesti printre chiote de copii, etc etc uau, abia astept

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

wohooo miki ce lungana ai tu acolo manechin se face

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

ehe, stai ca noi stam bine si la gabarit

Mergi la inceput

ups, mi-am dat seama ca in toata povestea mea i-am uitat pe socrii uff, vedem noi cum facem

Mergi la inceput

scrish, ca tot te-am prins acum ep receptie..tipa ta cu masajul ziceai ca face si kineto ? a lucrat si cu copilasi ? are cabinet aici in otopeni ? m-ar interesa sa discut sau sa merg macar la o sedinta cu el sa pot compara fata de cel care vine acum, ca nu prea-mi place cum evoluam..si nu vreau sa pierdem iar timp pretios

Mergi la inceput

miki fix de socrii vroiam sa te intreb lasa k am vazut-o pe andra in poze, e numai bine

Mergi la inceput

miki tipa face si kineto da, nu stiu sigur daca a lucrat cu copii dar mi se pare ca da. nu are cabinet de kineto, fata e angajata acum sa faca masaje anticelu pentru ca nu a gasit job pe kineto, dar mi-a zis ca face si la ea acasa masaje. daca vrei pot sa iti dau nr ei de tlf, ii spui ca o suni din partea mea si discuti cu ea direct la telefon tot ce te intereseaza! e o tipa foarte draguta, educata, si cu enorm de mult bun simt!

Mergi la inceput

catank, doamne ce frumosi sunteti toti trei si totusi nu-mi dau seama cu cine seamana ioana, pana acum pt ca nu-l stiam pe sot as fi zis ca seamana cu el, dar acum parca as zice ca tot cu tine aduce mai mult..

Mergi la inceput