Ocluzor ochi
Ma chinui de ceva timp sa gasesc pentru baiatul meu un ocluzor cu elastic (ca o masca de pirat) si nu reusesc. Am primit indicatia de a-i acoperi ochiul stang 2 ore pe zi si un pachet de ocluzore ca niste plasturi. Problema e ca se lipesc nu gluma asa ca prima incercare a fost si ultima pentru ca s-a lasat cu plansete si cu urme pe fata.
Cine ma ajuta cu un sfat unde pot gasi asa ceva, am gasit unul pe net, pentru adulti, nu era pe stoc dar costa enorm vreo 300 de lei.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Raspunsuri
Laura Ioana spune:
http://www.shopmania.ro/articole-de-petrecere/p-plasture-negru-de-pirat-7918414
Am dat cautare "plasture pentru pirat" si am gasit asta. Cred ca-i bun, nu? Sanatate.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Androix spune:
Doamne, ce inseamna sa te blochezi si sa ramai asa. Daca n-am cautat pe google in toate felurile, numai dupa masca de pirat nu.
S-a dovedit ca firma asta care apare in linkul dat de tine e chiar langa serviciul sotului asa ca l-am si trimis sa vada daca gaseste. Multumesc din suflet.
O sa revin sa povestesc daca am gasit si daca e bun la ce ne trebuie noua.
Androix Bijoux
Laura Ioana spune:
Ma bucur tare mult ca ti-am fost de folos
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
pitzinuca spune:
sau puteti confectiona chiar voi, cu ajutorul piciului, asa il poarta mai cu placere.
miky2009 spune:
cel mai bine ar fi sa poarte ocluzor....
fetita mea apurtat 2 ani si jumatate si avea doar 2 ani cand i am pus prima oara ocluzor
acela nu permite sa intre nici lumina si mai ales daca i pui masca de pirat tinde sa se uite pe langa ea
eu luam de la otopad pentru adulti si mai taiam un pic din ele
pe margine sunt simple dar sunt mai ieftine si nici nu se lipesc asa rau
Androix spune:
Pitzinuca, desi in ultimii ani mi-am descoperit multe abilitati in lucrul manual am incercat sa confectionez ceva si nu mi-a iesit.
Micky, multumesc o sa ma uit in farmacie dupa cele de care zici.
Pana la urma am gasit alta marca tot gen plasture care nu se mai dezlipeste asa greu si nu-l mai doare, are si desene cu dinozauri pe el. PLASTER le zice si costa 7 lei 10 bucati.
Masca de jucarie nu a fost buna pentru ca ii intra lumina pe margini, nu acoperea cum trebuie ochiul. Facusem noi o improvizatie cu niste burete pe dedesubt, dar era ceva temporar, bine ca le-am gasit pe-astea. Acum il punem cu sfintenie in fiecare zi si sper sa scape de ochelari pana la urmatorul consult din vara. Desi el saracu nestiind ce inseamna sa ai grija ochelarilor zice ca ar vrea sa poarte.
Androix Bijoux