Mamici de iulie-august 2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Laura, din cate stiu eu e complicat sa obtii concediul de care vorbesti. Am incercat si eu la un moment dat si mi-a spus dr care imi urmarea sarcina ca daca nu sunt probleme reale Doamne fereste cu sarcina el nu poate sa imi dea decat medicale peste medicale, pt ca daca se fac contra-expertize pica el naspa de tot in primul rand.
Nu ai posibilitatea de a iti efectua munca de acasa, trebuie sa fii prezenta la birou? Eu am avut noroc ca seful meu m-a inteles pe atunci si asa am procedat in mare parte a timpului, i-am si prezentat niste chestii pe caare firma trebuia sa le indeplineasca, nu mai stiu in ce legislatie citisem (gen sa aiba o canapea unde sa ma intind cate 5-10 min la un interval x de timp).

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Bumbitza,
La concluzia asta am ajuns si eu ca nu se baga nici un doctor daca sarcina este in regula , am obtinut sarcina in urma procedurii FIV si sunt un pic mai disperata dar sti cum este doar Dumnezeu poate hotari ce se va intampla . Nu pot lucra de acasa , fac parte dintr-un departament de vanzarii si trebuie sa fiu la munca , pe baricade

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Laura, bebele eu l-am vazut data trecuta la 9 saptamani, era un bebe foarte mic care se misca intr-una. Cu concediul e mai greu, doar medicale si abia cand intri in a5-a luna iti poti lua concediul pentru risc in sarcina, care poate tine pana in luna a 7-a, apoi intri in concediul prenatal. Asta stiam eu. Acum incearca sa-ti iei concediul de ohihna, dar din cate stiu eu , daca lucrezi in vanzari, e mai greu.Incearca sa ai multa grija de tine si sa te protejezi tu cum poti.

+ 6 sap si mami de Alexandra(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dany2807 spune:

Buna seara!!!
Ce mai fac fetele? Cum va simtiti?
Pup burticile!!

PS: daniela76 vad ca si tu esti din Constanta...la ce medic mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Si eu sunt o nostalgica, dar de la odiseea din 2010 si as vrea sa ma inscriu daca va fi posibil si in aceasta odisee Inca nu e cazul, voi afla rezultatul in doua saptamani Sper sa ma alatur voua, daca nu va doresc o odisee frumoasa si cat mai placuta sarcini usoare si bebei cuminti si la termen

proud mummy of Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Am intrat de curiozitate sa vad odiseea de iulie-august (sunt si eu nostalgica...) si ce surpriza placuta am avut!

Felicitari Diana si Biri! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Si de asemenea urez tuturor gravidutelor de iulie-august 2012 sarcini usoare si la termen, bebei sanatosi si multa sanatate!

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
38+ cu shmoo mic Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Eu merg la Doc Dantes, am nascut si prima data cu el, ma cunoaste de mult, de cand luptam cu infertilitatea. Sunt multumita de el.Tu la ce doc mergi?

+ 7 sap si mami de Alexandra(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

[quote]citat din mesajul lui Laura32

Stie cineva sa-mi explice cum se poate obtine concediul pentru risc de sarcina , la mine la serviciu este foarte frig si nu a-si vrea sa risc si sa se intample ceva , mai ales ca vine iarna si frigul ce mare
Am intrebat medicul de familie , la serviciu si medicul la care am fost in seara asta ... trei raspunsuri total diferite .
Intr-un cuvant nu prea se poate , med. de familie si la serviciu mi-a spus ... ca med. ginecolog care ma ia in evidenta trebuie sa-mi faca un referat care eu impreuna cu o declaratie o dau la HR la serviciu , ei intocmesc un dosar care-l trimit la medicina muncii , in termen de 10 zile max primesc un raspuns iar med. ginecolog imi poate elibera acel concediu de risc maternal de 120 zile . I-am spus medicului in seara asta , la care imi raspunde ca nu se poate , a mai balmajit ceva si in final nu se poate . Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie , ii multumesc mult .

Laura 5+

Buna ziua.Sunt si eu o graviduta, care sta in concediu.Lucrez in vanzari, casier, si nu mai rezistam sa stau pe scaun si a imping/trag/ridic baxuri.In plus, am si slabit pt ca starea de greata nu ma paraseste.Am mers la ginecolog si i-am zis ca ma doare burta uneori si nu rezist la servici si mi-a dat concendiu medical 2 saptamani, si apoi 2 si tot asa.Ideea e ca nu poate sa-mi dea decat 90 de zile, apoi trebuie sa merg cu un dosarel la o "comisie".Am inteles ca acolo te intreaba cum te simti, ce te doare, si treci relativ usor de ei.Apoi ei iti dau medicale pana nasti(sau pana la 7 luni, nu stiu sigur).Cam asta mi-a explicat mie medicul, insa toate dupa ce am trecut de 8 saptamani. Ca o sugestie, mai intreaba un medic ginecolog. Uitasem sa spun, bebe nu are probleme, e foarte bine, eu ma simt rau pt ca nu pot sa mananc.
O zi placuta.

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Multumesc Shoshonik pentru raspuns , la mine sarcina este mica deocamdata , asa am zis si eu mai trag de mine sa ajung prin saptamana a 9 -a de sarcina sa ma imprietenesc cu doctora care ma va lua in evidenta si pe urma vad eu cum o mai scald ... eu a-si fi fost incantata si de un program redus de 6 ore .

Laura 5+

Mergi la inceput

Azi am fost la ecograf pt confirmarea sarcinii , maine intru in 6 saptamani , totul este bine pana acum , d-na doctor a fost multumita de ce a vazut . Am rugat-o sa-mi recomande un medic pe mai departe si am ales sa merg la d-na doctor Andreea Vultur de la Giulesti . O cunoaste cineva pe d-na doctor ?

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

SA aveti parte de o odisee frumoasa!!! SArcina usoara.

Eu sunt cea care a deschis odisee iul-aug 2011

Fredelia, vreau sa te felicit.
noi ne "cunoastem" de pe 3 ursuleti

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput