Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Si hainutele noastre sunt simple, de oameni mari, dar tot s-au mai strecurat niste Hello Kitty si niste Minnie pe cateva bluzite, dar nu pot sa zic ca le prefera, in schimb cu printese si Hannah nu cumpar, nici batuta. Ahh, mai putin chiloteii care-s cu printese, am uitat, ca altfel nu accepta dra

Amalia

Oooo Minnie imi place si mie , e altceva , in schimb Hannah Montana asta si alte kitsch-uri din astea,ma lasa rece

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Olga, primii 15 sunt luati de mine, o sa mai adaug...mai am cateva promisiuni. Iancu Elena sigur.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Sindrie Darius +Dobroiu George bifati

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Neata !!Anamariame, voi ce faceti ? mai veniti ?sper ca da !! ca trebuie sa confirm camerele zilele astea www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Buna dimineata!Novus, nu cred ca putem veni. Sotul nu a fost prea incantat de idee, dar mai ales din cauza ca eu am facut o boacana care a cam dereglat bugetul familiei Si, sincera sa fiu, de cand mi-ai zis ca la anu' va fi o intalnire in Bucovina, parca nu ma trage inima sa bat atata drum singura cu Eva. Ar insemna vreo 8-9 ore de mers, si mi se pare cam complicat, mai ales ca e iarna. Sper sa nu fie cu suparare, mi-a pierit curajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!

Anamariame, voi ce faceti ? mai veniti ?sper ca da !! ca trebuie sa confirm camerele zilele astea

Buna dimineata!
Novus, nu cred ca putem veni. Sotul nu a fost prea incantat de idee, dar mai ales din cauza ca eu am facut o boacana care a cam dereglat bugetul familiei
Si, sincera sa fiu, de cand mi-ai zis ca la anu' va fi o intalnire in Bucovina, parca nu ma trage inima sa bat atata drum singura cu Eva. Ar insemna vreo 8-9 ore de mers, si mi se pare cam complicat, mai ales ca e iarna. Sper sa nu fie cu suparare, mi-a pierit curajul...

Ce boacana ai facut?
Ai cumparat ceva pt sufletul tau care era cam scump?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io ma cert cu Vladimir ca nu vrea sa manance. Mi-e frica sa nu aiba ceva la stomca, desi kk face normal, pipi la fel.

Pufuletii sunt buni dar ciorba-i pute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Incep si eu tocanita printre picaturi:

OLGA

Despre ea pot sa spun ca pt mine este intruchiparea unei ZANE BUNE , frumusetea exterioara fiind completata si de cea interioara
M-a fascinat de prima data cand a pus poze, mi s-a parut ireal de frumoasa (pe bune !)si ma gandeam ca sigur trebuie sa fie o tipa intepata , cu nasu' pe sus avand in vedere si mediul in care se invarte, asa ca nu mi-a venit sa cred cand a acceptat invitatia mea de a ne intalni, aveam niste emotii, ma simteam ca si Cenusareasa darrrrr toate temerile mi-au fost spulberate de cand a intrat pe usa ,cu zambetul pe buze, naturala, prietenoasa si fara aere !
Mno, sa ne imprietenim a fost tare usor si mi-a intrat la suflet rau de tot, pot sa spun ca e una dintre prietenele de care m-am apropiat tare tare mult !
Imi place pt ca e inteligenta, are simtul umorului, nu jigneste niciodata pe nimeni chiar daca ar mai merita uneori (aici adaug si un ''defect'' al ei : e atat de buna de uneori lumea are tendinta de a profita de bunatatea ei )
Imi place pt ca se implica trup si suflet in cresterea si educatia lui David precum si a lui Chiti , o admir pt rabdarea de care da dovada (desi ea se plange de contrariu dar e din cauza sarcinii )si pt modul in care ii educa, am avut parte de numeroase lectii de viata din partea ei si mi-a placut tare abordarea diverselor provocari !
O admir pt stilul sau vestimentar si recunosc ca sunt complexata la acest capitol,mi-ar placea sa pun si eu accent mai mare pe detalii, pe accesorii si sa mai schimb si eu blugii pe alte tinute
Imi place relatia pe care o are cu familia si modul cum o intretine, aniversarile si mesele lor in familie ma dau gata !
E o buna organizatoare, ii place sa pregateasca surprize si stie sa faca lumea sa se simta bine, are idei si ii place sa incerce lucruri noi !
E sociabila si nu ai cum sa nu o placi , e mereu proaspata si invioreaza atmosfera !
No, e o fata iubibila pe care ma bucur sa o revad de fiecare data !!!

As ai putea scrie vreo doua pagini dar nu mai am timp si cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sunt acasa cu "doi ochi la spate" caci Bogdi ..si Isabella mai putin ...au facut o toxiinfectie de la lapte de cumparat din magazin.
Am fost dupa Bogdi caci ii era rau,l-am adus la acasa,acum spal ce a murdarit(caci a vomat)

Intre timp am facut 2 colete pt Mos Nicolae unul de haine si unul de jucarii.

Sper sa reusesc inca ceva ce mi-am propus. Doamne ajuta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Nu stiu cind si cum vor fi oferite cele de mai sus, de Mos Nicolae ma gindeam la o jucarie relativ micuta si in rest fructe si podoabe de brad, plus (mi s-a pus mie pata anul asta) niste abtibilduri de lipit pe ferestre din selgros, mi-au placut tare, cu niste fulgi sclipiciosi....

Papusi noi avem vreo doua dar nu se prea omoara cu ele; ea bucatareste pentru motan , ii ofera ceaiuri si mincaruri si tot striga dupa el prin casa, ca ala pleaca jignit cind vede ca i s-a bagat sub nas o chichineata din plastic, minuscula si...goala !

La noi aia e era lista de Mos Nicolae... Problema lui Mos Craciun inca nu am abordat-o decat asa... tangential: vrea bineinteles CADOURI! A exemplificat cu "pupusha mica" Apada i pitici. In traducere libera: vrea o papusa Alba ca Zapada (care e cu 7cm mai inalta ca ea ). Mica = mignon.

Eu n-am shoppinguit pana acum decat hainute... Or fi "bune"?

Pisigri, poate reusiti totusi sa ajungeti la intalneala. Cum au mai spus si fetele, data trecuta nu ne-am prea sincronizat... tre sa recuperam.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli iau pentru colega mea numarul 24 de pe lista ta (un baietel de 1 an).
Ne organizam saptamana asta si poate celalata te sun sa iti spun cand trimitem.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput