Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 2
novus spune:
Olga, zilele astea trimit si eu lista cu copiii pt care facem pachete
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Pisigri, Injinerului eu i-am spus INGI cu "g" pentru ca imi place cum suna dar vad ca toate l-ati preluat cu "j"
Ian habar nu are ce-i cu Moshu; "lista de Mosh a lui Ian" e impropriu denumita asa pentru ca el ii spune Moshu socrului meu (asta a fost dorinta lui exprimata inca de cind Ian era bebe). Si, daca vreau sa-i povestesc si-i arat imagini, imi spune "nuuu, ata nu-i Ociu".
In ceea ce priveste papusa Gazulinei: nici mie nu-mi plac papusile "atotfacatoare" exact din ratiunile expuse de Pisigri iar de Eliza m-am indragostit deja din povestile Gazei. In ceea ce priveste uzul limbii romane as opta pentru: carti, cd-uri cu muzica pentru copii, proiector cu carti in limba romana etc.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Eu nu o o sa-i cumpar lui Ian ce-si doreste el pentru ca...eu stiu mai bine
Insa, stau inca in stand-by pentru ca nu stiu daca e posibil sa-i pregatim camera noua; oricum ar fi, un set de trenulete cu masa ii iau sigur si mai vedem.
Un magazin de la noi a adus LEGO original (da, stiu, unul singur intr-un oras intreg) si i-as lua de Mos Nicolae dar penntru ca imi place mie; Ian nu s-ar bucura! Si, de aici, imi vine in minte o intrebare pentru voi: le luati copiilor ceva ce stiti ca o sa-i bucure sau ceva ce considerati voi ca ii e util, ceva educativ, chiar daca stiti ca acest cadou va fi primit cu mai putina bucurie?
Sa va mai povestesc ceva: centrul de joaca unde tot mergem in ultima vreme e intr-un soi de mini-mini-mini-mall . Aici mergeam si inainte pentru ca are lift si scari rulante Aproape de fiecare data, Ian isi alege cite o locomotiva din Thomas si/sau baloane de sapun. Ieri am fost din nou si cu Mark sa-si aleaga cadoul de ziua lui si, ca sa fie ok si pentru Ian, l-am lasat si pe el sa-si aleaga niste jucarii; eu as fi vrut foarte mult sa-si aleaga unele din lemn pentru care eu am facut o pasiune. Nici vorba "nu pace", "nu pace"; asa ca, pina la urma am luat: o locomotiva , o carte cu o locomotiva pe coperta, baloane de sapun, o dracie cu bile si un set de facut inghetata din plastelian.
Daca as fi ales eu, in afara de plastelina, nu as fi luat nimic. Alegerile lui -desi pe el l-au bucurat- mie mi s-au parut cam aiurea pentru ca aerau cam...nefolositoare.
Mama lui Ian.
bebe_shtrumf spune:
buna cafeaua, sunt deja la a 2-a
sanatate copilashilor cu febra. apropo de asta cika nu ar fi tocmai indicat (mi-a spus un cunoscator de retetare) ca dupa o viroza, ceva antibiotic, sa-l expui iarasi la gradi , ca cika n-ai facut nimik, se poate prinde iar"crocobaurul". ceea ce asa e in majoritatea cazurilor.
voi ce parere aveti, dupa spusele dr? cum e ?
ideea e normal ca treb sa-l duci dc n-ai incotro sau ma rog, asa e normal, insa cika nu imediat...adika sa-l mai tii 3-4 zile tot asa in mediu fara crocobauri.am fost coerenta?
La ce aduce Mos Caciun?
Sigur barbie, hana montana, cat mai mov si cu atute-stelute, si cocote, bobo mov, insa eu am in plan asa: hainute, bune, vb Adelei, niste ghetute bune(ca mai are unele mov si-s mari), + o bucatarie sau masuta cu scaunel, carti sau o perna cu Alba ca Zapada, ceva din povesti clar.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Eu nu o o sa-i cumpar lui Ian ce-si doreste el pentru ca...eu stiu mai bine Insa, stau inca in stand-by pentru ca nu stiu daca e posibil sa-i pregatim camera noua; oricum ar fi, un set de trenulete cu masa ii iau sigur si mai vedem. Un magazin de la noi a adus LEGO original (da, stiu, unul singur intr-un oras intreg) si i-as lua de Mos Nicolae dar penntru ca imi place mie; Ian nu s-ar bucura! Si, de aici, imi vine in minte o intrebare pentru voi: le luati copiilor ceva ce stiti ca o sa-i bucure sau ceva ce considerati voi ca ii e util, ceva educativ, chiar daca stiti ca acest cadou va fi primit cu mai putina bucurie? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pai te contrazici. Ori ii iei ce stii tu ca "tu stii mai bine" ori iei ce vrea el....
Ma scuzi, dar nu inteleg.
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui inapreda Eu nu o o sa-i cumpar lui Ian ce-si doreste el pentru ca...eu stiu mai bine Insa, stau inca in stand-by pentru ca nu stiu daca e posibil sa-i pregatim camera noua; oricum ar fi, un set de trenulete cu masa ii iau sigur si mai vedem. Un magazin de la noi a adus LEGO original (da, stiu, unul singur intr-un oras intreg) si i-as lua de Mos Nicolae dar penntru ca imi place mie; Ian nu s-ar bucura! Si, de aici, imi vine in minte o intrebare pentru voi: le luati copiilor ceva ce stiti ca o sa-i bucure sau ceva ce considerati voi ca ii e util, ceva educativ, chiar daca stiti ca acest cadou va fi primit cu mai putina bucurie? Sa va mai povestesc ceva: centrul de joaca unde tot mergem in ultima vreme e intr-un soi de mini-mini-mini-mall . Aici mergeam si inainte pentru ca are lift si scari rulante Aproape de fiecare data, Ian isi alege cite o locomotiva din Thomas si/sau baloane de sapun. Ieri am fost din nou si cu Mark sa-si aleaga cadoul de ziua lui si, ca sa fie ok si pentru Ian, l-am lasat si pe el sa-si aleaga niste jucarii; eu as fi vrut foarte mult sa-si aleaga unele din lemn pentru care eu am facut o pasiune. Nici vorba "nu pace", "nu pace"; asa ca, pina la urma am luat: o locomotiva , o carte cu o locomotiva pe coperta, baloane de sapun, o dracie cu bile si un set de facut inghetata din plastelian. Daca as fi ales eu, in afara de plastelina, nu as fi luat nimic. Alegerile lui -desi pe el l-au bucurat- mie mi s-au parut cam aiurea pentru ca aerau cam...nefolositoare. Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina ce aduce Moshu' e sfant, adiak le imbini ce stii ac-i palce si ceva provocator, de ex altceva dar folositor, sa-i dezvolte interesul, curiozitatea.
as adauga la thomas si ce-a mai luat el, o cutie cu scule de jucarie sa se faca ca le repara, din lemn, ca tot iti plac tie, nu stiu acum am dat si eu un exemplu.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf buna cafeaua, sunt deja la a 2-a sanatate copilashilor cu febra. apropo de asta cika nu ar fi tocmai indicat (mi-a spus un cunoscator de retetare) ca dupa o viroza, ceva antibiotic, sa-l expui iarasi la gradi , ca cika n-ai facut nimik, se poate prinde iar"crocobaurul". ceea ce asa e in majoritatea cazurilor. voi ce parere aveti, dupa spusele dr? cum e ? ideea e normal ca treb sa-l duci dc n-ai incotro sau ma rog, asa e normal, insa cika nu imediat...adika sa-l mai tii 3-4 zile tot asa in mediu fara crocobauri.am fost coerenta? La ce aduce Mos Caciun? Sigur barbie, hana montana, cat mai mov si cu atute-stelute, si cocote, bobo mov, insa eu am in plan asa: hainute, bune, vb Adelei, niste ghetute bune(ca mai are unele mov si-s mari), + o bucatarie sau masuta cu scaunel, carti sau o perna cu Alba ca Zapada, ceva din povesti clar. www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Io am alergie la Hanah Montana si Barbie.
Daca o sa am o fetita jur pe rosu ca nu o sa o imbrac in roz si nu o sa i-o arat pe Hanah Montana.
Nu stiu ce am in dimineata asta, parca sunt impotriva a tot si toate:D
Bianca2503 spune:
Si ca sa fiu si mai impotriva va zic ca nu cred ca ma bag la actiunea cu copii initiata de Olga pentru ca o sa merg la copiii de la Casa Lidia, unde am fost si anul trecut si la batranii de la caminul unde ne-am certat cu personalul pentru ca nu le-au dat mancarea (anul asta o sa le dam pachetele personal).
O sa ma uit si eu pe lista si daca am ceva strict pentru un copilas de acolo cu mare drag o sa dau.
Bianca2503 spune:
In alta ordine de idei, io am uitat cand trebuie sa imi vina Moshul meu.
Initial am zis ca pe 12, apoi ca pe 14. Parca sunt capiata...
inapreda spune:
Prima fraza era o gluma corelata cu lista lui Ian de azi dimineata cind a spus ca vrea "azoi"; Azoiul este televizor iar televizoare avem peste tot, mai putin in camera lui; deocamdata consider ca NU are nevoie; la asta se referea "io stiu mai bine"; in plus, cred ca a spus "azoi" pentru ca se uiat le tv cind l-am intrebat.
De cind a crescut, il las pe el sa aleaga ce cumparam -despre jucarii e vorba- cind sintem impreuna iar cind sint fara el, tin cont de "pasiunile" lui: i-am luat laptop pentru ca ii placea si i s-a stricat, ii iau trenuri, baloane si bile de toate dimensiunile si culorile, creioane, carioci, plastelina etc. Printre ele, mai strecor cite o jucarie din lemn sau o carte. Uneori ii pla, alteori nu.
Mama lui Ian.