Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaitica, bine ai venit!
Se poate sa fii gravida si sa ai simptomele astea chiar daca ai test negativ...pe de alta parte, iti poti induce simptomele sau poate iei progesteron si atunci ai simptome din cauza lui (eu patesc asta).
Fa-ti un test de sarcina din sange si vei stii cu siguranta ce si cum! Tinem pumnii!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Miky mersi de explicatii...m-am lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Multumesc Alex,
Intradevar iau progesteron dar n-as vrea sa cred ca simptomele sunt doar de la tratament :) Voi face si testul de sange, si voi vedea atunci :) Sper sa fie asa cum imi doresc :)
Numai bine,

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaitica, bine ai venit!
Se poate sa fii gravida si sa ai simptomele astea chiar daca ai test negativ...pe de alta parte, iti poti induce simptomele sau poate iei progesteron si atunci ai simptome din cauza lui (eu patesc asta).
Fa-ti un test de sarcina din sange si vei stii cu siguranta ce si cum! Tinem pumnii!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
va puup pe toate...eu o pauza sigur iau, nu de alta dar de azi suntem in post si ca sa intru cu miiiilllliarde de ganduri in acest post minunat, ieri am facut un test de ovu care a iesit super pozitiv..deci am lasta secul si acum am la ce sa ma gandesc pana in decembrie....cu toate ca sunt sigura ca de ramas n-am cum....si plus ca ieri era z13 si n-am avut alte semne de ovu luna asta , am crezut ca a fost ciclu anovulator....insa de ieri am iarasi prb cu sanii sensibili si durerosi....
deci oricata pauza vreau sa iau mai apare cate ceva si plus ca imi sunteti dragi, insa n-am timp sa va citesc intotdeauna si mai pierd cateva pagini
insa am citit nelamuririle cu stimularea, ovulele daca sunt mature pocnesc, acum trebuie calculata maturitatea lor, la mine a fost asa:
I luna ova-mit z3z7, z11 brevactiv 5000 ui-rezulatat un foli de 19mm
II luna o jumatate ova-mit z2-z10 si z11 ovitrell 6500ui-rez un foli 23mm
III luna ova-mit z5z10 , fara nici o injectie-rez 3 foli intre 19-20mm si s-au spart 2 unu s-a retras
iar ovulatiile au avut loc in z11 in toate lunile ca am avut dureri...
va puuuup

Mergi la inceput

Xdidi
Mersi de lamuriri.
Deci ce m-am hotarat eu:luna asta analize , in decembrie stimulare iar in ianuarie inseminare
Apropo azi sunt zi1 -au venit uratii cu 3 zile mai repede

Mergi la inceput

Progesteronul imi da greturi (uneori chiar vomit) si dureri de burta, atat. In sarcina am avut foarte devreme greturi, sani sensibili si o somnolenta graoznica...stateam la birou si mi se inchideau ochii uitandu-ma in momnitor...

pentru

Mergi la inceput

Sunt singura?
Eu sunt atat de euforica de zici ca a venit Mos Craciun nu uratii
Oricum sunt atat de optimista pentru ca sunt sigura ca din ianuarie cel tarziu voi avea ...si de nu reusesc nu stiu cum oi mai iesi eu din prapastie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Gaitica, parerea mea e ca orice se poate, insa la mine simptomele erau foarte aiurea si ma induceau in eroare. Primele 2 dati cand am ramas aveam super semne:sani umflati, dureri de cap,treziri la ore fixe, foame brusca.
Acum, la aceasta sarcina n-am avut nici unul dintre simptome...
Eu cred ca ar tb sa faci stimulare. am citit ca ajuta in cazurile de infertilitate inexplicabila. La mine a ajutat si teoretic n-aveam nici o problema.
Eu cand am facut stimlare am luat ova-mit zilele 3-7, si in z15 am facut pregnylul(folicul 2.66cm).
Alex, dr nu mi-a comentat analizele, a zis ca vb cand aduc urm eco. Pana atunci: aspenter.
Pupici de molipsire!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Stefulici, daca erau probleme, iti zicea ea. Doar asta ti-a iesit in afara intervalului? Sau mai era ceva?
Din a cata luna de stimulare ai ramas gravida?

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele!
pe toata lumea, si pe cele suparate sa le treaca!
Fetele mai noi pe forum poate nu inteleg ce si cum sta treaba pe aici dar noi din cand in cand chiar simtim ca nu mai avem nicio iesire din butoi
De ceva timp si eu am intrat mai rarut pt ca nu am mai avut optimismul de altadata, deci titlul nu mi se mai potrivea....
Dar nu uitati fetelor ca printre noi s-au intamplat si minuni de care ne-am bucurat toate
Au fost si multe , mult mai multe vesti proaste si am plans toate pentru una
Haideti acum in prima zi a postului sa incercam sa ne detasam de toate relele si necazurile si sa expiram toata durerea si suferinta, sa gandim ca DD face minuni de Craciun si sa-L asteptam sa ne aduca cadoul mult visat sub brad!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput