Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daca tot fac stimulare, n-o mai dozez si pe aia, ca nu mai conteaza.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Pai de ce nu conteaza?

Mergi la inceput

Eu inca nu am facut niciodata dozarile hormonale , de aceea vreau sa le fac luna asta si acum in zi 3 si in zi 17-18(atunci e jumatatea fazei mele luteale)

Mergi la inceput

Mai am 14 zile si am un an de forum :oare sa rad sau sa plang?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

eu vin de la dentis, am reparat maseaua sparta

Moni nu te grabi cu concluziile, inca sunt sanse pana nu vezi rosu

MeAlex citesc postarea ta si deja ma gandesc ca si la mine se intampla acelasi lucru, ce-i drept in ultima perioada nu am mai facut teste de ovulatie, m-am luat dupa grafic , simptome, mucus, daca nu as fi ovulat mai imi arata graficul? cate intrebari ne punem, cum sa nu ne gandim la ele cand lucrurile astea ni se intampla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Draguta, totul arata beton, graficele sunt perfecte, pentru ca exista variatii de hormoni care cresc temperatura dupa ovulatie...Asa am facut si eu cu graviduta care imi povestea...ma gandeam ca daca are ea, e musai sa am si eu??? Ar fi o coincidenta...si uite ca e...Ma mai gandeam eu ca poate nu ovulez, dar na, daca am avut ecografii ok in alte luni, ma gandeam ca e in regula...
Luciana, zic ca nu mai are rost la mine pentru ca oricum fortam ovulatia, asa ca prolactina n-are ce face...o dam cu cracii in sus!
Ar fi bine sa faci dozari hormonale.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Din cate am citit pe diverse forumuri cele mai importante analize sunt cele din z 3, acum daca nu este asa sa ma corectati.
Alex cred totusi ca ar fi bine sa iti faci prolactina sa vezi ce valoare are chiar inainte de stimulare, imi pare rau ca nu ai vesti bune, dar acum sti macar ce ai de facut.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Asa este dratuga, noi ne gandim la atat de multe lucruri si altii nu stiu ce e aia ovulatie.
Fetele a venit rezultatul la hemoleucograma sotului si este totul in limite normale, daca nu a iesit nimic aici poate iesi la urocultura?
Totusi soacrei ii iesise si in sange microbul, sper sa fi scapat si sa nu fi luat nimic, ca asta imi mai lipseste nu destul am eu probleme de acum sa inceapa si el cu virusii lu masa, macar de ar avea grija dar degeaba ii explic sa fie curata ca de acolo i se trag toate ea nu intelege si zice ca i-a fost frig la picioare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor da ce liniste pe aici azi.
Eu am mult de scris dar mai intru din cand in cand sa vad ce faceti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Da Miha e asa de liniste, de exemplu eu am o gramada de treaba pe la munca.

Fetelor mi-e asa de frica sa nu va dezamagesc, dar nu ma lasati voi sa cad in butoi nu-i asa

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

si mie mi-e teama sa nu dezamagesc.....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex iti spun si de ce ma gandesc acum, eu am dureri de ovare si inainte si dupa, adica in faza luteara, de cate ori am facut teste imi ieseau pozitive cu liniuta f. intensa, acum LH poate sa fie in cantitate mare fara sa fie ovul sa se sparga??!!

Mergi la inceput