Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Kimmy calmeaza-te.Poti sa ovulezi si fara sa ai semne , poti de asemenea sa mai ai cate un cm anovulator , asta nu inseamna k e o problema,iar testele de ovulatie indica faptul ca se apropie ovulatie dar nu o si certifica pentru ca foliculii pot sa nu se sparga.
Multumesc de cafeluta
Moniiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

asa stiu si eu ca nu e obligatoriu sa ai semne la ovulatie

Mergi la inceput

Moni trebuie sa iasa pozitiv ,vezi sigur la ala de singe
Dana imi pare rau pt z1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor da ce liniste pe aici azi.
Eu am mult de scris dar mai intru din cand in cand sa vad ce faceti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Da Miha e asa de liniste, de exemplu eu am o gramada de treaba pe la munca.

Fetelor mi-e asa de frica sa nu va dezamagesc, dar nu ma lasati voi sa cad in butoi nu-i asa

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

nu o sa cazi in butoi pt ca o sa ne dai o veste buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Miky nu-ti fa tu griji pentru noi important este sa fie bebe la locul lui
Mirunita buna

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Luci
va plingeati ca e liniste....termin capitolul
dar chiar asa unde sintetiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mirunita e bine sa fi optimist , dar mi-e frica sa nu sar putin calul cu optimismul asta...dar cred ca vine de la faptul ca mi-am programat amanuntit ce am de facut pentru bebe in urmatoarele doua luni si sunt hotarata sa nu mai las timpul sa fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Asa e fetelor, nu e musai sa ai simptome la ovulatie...si invers, nu e musai daca ai simptome sa ai si ovulatie...
Am fost ieri la gineco pt monitorizare eco...era a 2-a eco si surpriza: nu a mai gasit foliculul care vineri avea 10 mm pt ca a regresat...asa ca luna asta mai mult ca sigur nu voi ovula...iar luna viitoare facem stimulare...
M-a socat vestea pentru ca aveam destule probleme si asa, iar pana acum nu am avut probleme cu ovulatia, dar na, timpul trece, problemele apar de unde nu te astepti...Nu e mare branza pana la urma, macar a vazut pe acolo niste foliculasi mititei, ma gandesc ca o sa ovulez luna viitoare...o sa fac luna asta AMH-ul si progesteronul, sa stim macar cum stam...si ma gandesc ce caraghioasa eram eu crezand ca ovulez: aveam teste +, temperaturile beton si simptome.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Asa e fetelor, nu e musai sa ai simptome la ovulatie...si invers, nu e musai daca ai simptome sa ai si ovulatie...
Am fost ieri la gineco pt monitorizare eco...era a 2-a eco si surpriza: nu a mai gasit foliculul care vineri avea 10 mm pt ca a regresat...asa ca luna asta mai mult ca sigur nu voi ovula...iar luna viitoare facem stimulare...
M-a socat vestea pentru ca aveam destule probleme si asa, iar pana acum nu am avut probleme cu ovulatia, dar na, timpul trece, problemele apar de unde nu te astepti...Nu e mare branza pana la urma, macar a vazut pe acolo niste foliculasi mititei, ma gandesc ca o sa ovulez luna viitoare...o sa fac luna asta AMH-ul si progesteronul, sa stim macar cum stam...si ma gandesc ce caraghioasa eram eu crezand ca ovulez: aveam teste +, temperaturile beton si simptome.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Alex deci se poate si asa?
Folicul si apoi sa se retraga?
Imi pare rau, si ai avut si teste pozitive?
Doamne deci eco e sfant.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru

of alex imi pare rau ,ce tie si cu testele astea
deci nu ne prea putem lua dupa test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, Mirunita, asa e, ecografia e sfanta. Stiam ca testul arata doar ca a crescut LH-ul, dar nu se stie daca e suficient cat sa declanseze ovulatia. La fel si cu durerile, apar de la faptul ca foliculul incearca sa expulzeze dar nu reuseste sa zicem...culmea e ca recent, mi-a povestit o fata de la gravidute cu trombofilie ca si ea patea asta, la ea chiar ajungea la 20 mm, si apoi dadea inapoi...ea imi tot spunea sa imi faca eco si dupa ce se face mare foliculul ca sa stim sigur ca am ovulat. Oricum luna viitoare facem stimulare si injectie cu Pregnyl ca sa declansam ovulatia. Eu ma bazam pe teste, pentru ca mai faceam eco dupa ovulatie si se vedea corpul galben, deci ovulasem...si apoi am ramas gravida de 2 ori...nu ma gandeam ca lucrurile astea se deregleaza asa repede...pe de alta parte, la cat stres am in ultimul timp, probabil ca am prolactina marita si aia imi blocheaza ovulatia.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Si eu fac maine prolactina

Mergi la inceput