penis inflamat

penis inflamat | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

Copilului meu de 3 ani si jumatate i s a inflamat penisul,practic aproape i s a dublat ca volum[mai ales la baza].Si asta s a intamplat din senin,mai devreme a urinat,totul a fost ok,apoi am fost afara si la un moment dat mi a spus ca l doare puta.In casa am observat ca puta e rosie si inflamata.Maine vom merge la dr,dar pana atunci vreau sa va intreb daca s a mai confruntat cineva cu asta.
Mentionez ca nu e decalotat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Da, am patit eu cu baietelul acum 2 luni.tot asa dintr-o data. L-am dus urgent si mi s-a spus ca are BALANITA. tratament: cureti penisul bine cu rivanol, crema fucidin H in varf si decalotezi usor ca e dureros, fara sa fortezi si apoi invelesti penisul in tampon steril imbibat bine in rivanol. in 2 zile trece. la noi a fost mai usor ca avea scutec micutul. oricum, pana il vede dr. poti dezinfecta cu rivanol ca nu are cum sa-i faca rau.sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mona...sfatul meu e sa mergi la Urgente-pediatrie!Cel mai sfant e sa ai parerea unui medic-pediatru!Un rezultat(penis inflamat) nu are, obligatoriu, mereu aceeasi cauza!

Sanatate si sa ne tii la curent!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput