Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
mariaruxi spune:
Sunt happy pentru ca am primit mail-ul asteptat.
Mara te cred ca esti nervoasa. In ca cartier stai?
madybulancea spune:
Buna dimi...mara ce oribil,cum sa stai fara apa.....doamne!
La multi ani Dani de Laura,multa sanatate si numai bucurii sa le aduci parintilor!!!!
Laura te asteptam cu vesti de la doc...
Si eu beau cafea...putina,slaba si u lapte,dar cam o zi da una nu...azi as vrea sa gust zacusta,dar ink nu sunt foarte hotarata....rares are ink mucii,nu multi cei drept dar tot mai are si blegul ii mai inghite si azi dupa ce a papat a regurgitat inclusiv mucii....offff,cand or trece ca m-am saturat,adevarul ca si eu ink mai am si mai si tusesc...cand o sa imi treaca mie,probabil o sa ii treaca si lui...
V_florina si eu zic ca din cauza oboselii face stefan asa...eu am vazut rares e cel mai bine dispus cand doarme pe zi cam 4-5 ore...sau daca doarme macar la pranz un somn de 2-3 ore...
va pup pe toate!!!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca-28 Eu stau si ma uit la fetele mele si ma amuz copios, cele mari au inceput sa-i aduca jucarii de-ale lor Nataliei care face niste ochi mari cand le vede, cred ca ii place si ei, mai devreme i-au dat un ursulet de plus iar Natalia a inceput sa-l smotoceasca.Tare simpatice mai sunt. Acum ma duc sa le citesc o poveste. la toata gasca. ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
imi place f mult cum povestesti despre fetele tale!!! cred ca e super sa ai 3 fete!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
mamutz spune:
In noaptea aia s-a luat curentul... si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic. Casa era in totala bezna cind paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mina lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior. Cu multa sirguinta, Kathleen a facut tot ce i s-a cerut. Si in scurt timp s-a nascut fratiorul ei Connor. Paramedicul l-a ridicat de picioruse si i-a dat o palma micutului sa-l faca sa plinga si sa-si curete astfel plamanii. Si imediat Connor ainceput sa tipe. Apoi paramedicul i-a multumit fetitei pentru ajutorulei si a intrebat-o din curiozitate si o oarecare grija pentru psihicul fetitei… ce crede ea despre ceea ce s-a intimplat? Kathleen a raspuns prompt si cu atitudine:
-N-ar fi trebuit sa se bage acolo de la bun inceput!… Merita sa mai capete inca una!!!
babyblue spune:
mamutz...lol:L)))
urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
am pus si eu cateva poze de la botezul lui iustin.:)
pupici
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
v_florina spune:
Mamutz, foarte tare!
Fetele, multumesc pt raspunsuri. O sa incerc sa il fac sa doarma mai mult peste zi. Si asta e greu, lui pur si simplu nu ii place somnul. Azi de ex, a adormit aseara la 8 (paradoxal), si s-a trezit la 10.30 dimineata (nu pun la socoteala trezirile de peste noapte).
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)
mihahegarty spune:
Neata si pup toate fetele mele dragi si bebeii
Hai s o luam pe rand, Florina!!! Simpatico, normal ca m am dus la culcare aseara!
In legatura cu intrebarile tale:
1. cu partzurile
Imi a avut o singura data partzuri super mirositoare, atunci cand i am dat pentru prima data Infacol. O saptamana a avut partzuri mirositoare. Poate i ai dat ceva care sa i le faca mirositoare? Sau poate fi de la constipatie. Atunci cand era constipat ii miroseau sau si dupa?
2. cu somnul
Nu am experienta lui Adra sau Carmen, dar makes sense ce au zis ele! Si Imi a mea urla ca din gura de sarpe cand era obosita, efectiv nu mai adormea. De asemeni, am o prietena care zice ca fetita ei se culca o data cu ei, parintii. Eu cred ca daca daca tie si sotului va place sa stati tarziu si pusculeanul e in aceeasi camera cu voi, el nu poate face diferenta dintre zi si noapte si atunci normal ca sta si el tarziu.
Uite cum fac eu cu Imi. In fiecare seara ii facem baita intre 7 si 8. Apoi o imbraca tatsu si vin eu cu tzati. Imi nu adoarme fara, deci dupa baie si imbracat suge si adoarme. Eu cu ea dorm intr o camera sus si eu cu sotul stam la televizor jos. Cand ii dau tzata de adormire, sting toate luminile astfel incat sa i induc noaptea si apoi suge un pic si adoarme. Dupa aia o pun la ea in cosulet, montez camera de observat si eu cu sotul mergem jos. Si noua ne place sa stam mult si tarziu la televizor. Acum e complicat pentru cei care stau in garsoniera, nu stiu ce fel de casa ai tu, dar daca ai cel putin doua camere, ai putea sa incerci si trucul asta, pe care l fac eu la Imi si vad ca functioneaza. Ea adoarme pana in ora 9, daca sta treaza dupa 9, e jale, vorba Adrei, urla din cauza ca e prea obosita si adoarme foarte greu. De aia stau eu pana tarziu pe forum, ca matza mea doarme. Si noi cum stam jos, o vad mereu pe video monitor, sau cum s o numi ala....
Sper sa te ajute si bafta!!!!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz In noaptea aia s-a luat curentul... si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic. Casa era in totala bezna cind paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mina lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior. Cu multa sirguinta, Kathleen a facut tot ce i s-a cerut. Si in scurt timp s-a nascut fratiorul ei Connor. Paramedicul l-a ridicat de picioruse si i-a dat o palma micutului sa-l faca sa plinga si sa-si curete astfel plamanii. Si imediat Connor ainceput sa tipe. Apoi paramedicul i-a multumit fetitei pentru ajutorulei si a intrebat-o din curiozitate si o oarecare grija pentru psihicul fetitei… ce crede ea despre ceea ce s-a intimplat? Kathleen a raspuns prompt si cu atitudine: -N-ar fi trebuit sa se bage acolo de la bun inceput!… Merita sa mai capete inca una!!! Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011) |
TARE!!!!!!