Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sunt in urma cu cititul, dar am motiv, azi l-am sarbatorit pe dani care a implinit 5 anisori. desi anisori parca nu se ma potriveste, e mare. zau ca e mare. chiar prea mare.
dar, sper, zilele urmatoare sa revin.

eva sa iti dea DD numai sanatate, bucurii si fericire

fug in pat ca presimt o noapte lungutza, alex e fffffff ragusit, maine mergem la pediatra ca banuiesc o laringita

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ruxiii, cum e cu diversificarea? Imi pare rau pentru faza cu Zara, dar cum de se formeaza o coada de 45 de minute? Wow, asta inseamna ca sunt vanzari, nu gluma!!!! Totusi esti tare miloasa ca te ai gandit sa nu i faci rau ca poate are copil! Asa suntem noi romanii, aici, nu te iarta sub nici o forma, te reclama si poti sa ti pierzi serviciul si cu 10 copii acasa. Nu le pasa!!! De aia la ei practic cand intri intr un magazin, vanzatorii nu mai stiu cum sa ti faca pe plac si daca proberi 100 de haine nu se uita urat la tine pe moment... cine stie dupa???

Edelweiss

Ruxiii, poate n o fi indicat sa fie Imi vegetariana, dar eu as vrea ca ea sa fie. Cunosc multe persoane care au copii vegetarieni si s au dezvoltat absolut normal fara carente, dar trebuie inlocuita carnea si ce are ea cu altele.... Am un tabel care arata exact cum sa fie bebele vegetarian. Desigur, daca nu o sa manance cumtrebuie variantele vegetariene, atunci ii voi da carne. Dar intai incerc asa... Lactate si oua mananc si eu, deci cu siguranta ii voi da si ei. Iti multumesc ca te ai gandit! Eu apreciez orice sfat si nu ma supar niciodata! Om vedea ce va fi bine pentru ea...si poate n o sa vrea din proprie initiativa sa fie vegetariana, cine stie??

Babylicious, Adra si Loredana, voi ce fel de gem ati folosit la tortul ala de mere? Chiar ca am luat o razna cu dulciurile, vorba lui Oana!!!

Oxidoni, vorbesti de un desert simplu si ieftin si gustos. Ce ai facut??? Da ne si noua idei, please!

Lisssaam sa intru pe FB sa ti admir cupiii si torturile! Ca tot intrebai de post, hm.... as fi vrut, dar deocamdata nu pot si asta din cauza a doua lucruri: dulciurile si branza feta, sau telemeaua care pur si simplu imi place la nebunie! Poate am sa tin postul de pasti! Nu am mai tinut un post de cand m am facut vegetariana! Lisssa e tare haioasa http://www.amazon.co.uk/Baby-Einstein-Around-Activity-Centre/dp/B002NGNFBK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321303867&sr=8-1
e super
chiar vrei sa ma tentezi cu toate jucariile???
eu sunt bolnava dupa jucarii, mai ceva ca Imi!!
Eu as astepta pana la 5 luni s o pun in ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

sunt in urma cu cititul, dar am motiv, azi l-am sarbatorit pe dani care a implinit 5 anisori. desi anisori parca nu se ma potriveste, e mare. zau ca e mare. chiar prea mare.
dar, sper, zilele urmatoare sa revin.

eva sa iti dea DD numai sanatate, bucurii si fericire

fug in pat ca presimt o noapte lungutza, alex e fffffff ragusit, maine mergem la pediatra ca banuiesc o laringita

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

LA MULTI ANI DANI!!!Sa fii sanatos si sa ai parte doar de bucurii si fericire!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,4 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Miha,eu am folosit la tort gem de fructe de padure,dar cred ca poti folosii de care ai!
Hai, spor la treaba si la ingrasat alaturi de noi!
Si cand te gandesti ca iana nici nu a inceput inca....

Loredana

Mergi la inceput

Lisssa, gata, i am aratat prietenei mele jucaria pe care ai sugestionat o si a si cumparat o. Deci in vreo 2 luni, mi o da si pentru Imi. Tentanto!!! Offfff!!!!

Mara imi pare sincer foarte rau de datoriile din bloc care afecteaza si alti oameni sinceri. Offff mi e atat de mila de asa copilasi care trebuie sa indure asa ceva! It's not fair!!!!!!

Morennaimi fac timp acum, cat stau acasa si nu fac nika toata ziua, huzuresc, ca dupa ce ma intorc la servicinu o sa mai am asa mult timp din cauza navetei oribile 7 dim cu 7 seara!! Si 7 aici e 9 acolo, deci o sa mi fie mai greu, ca pe vremea cand eram gravida!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Miha,eu am folosit la tort gem de fructe de padure,dar cred ca poti folosii de care ai!
Hai, spor la treaba si la ingrasat alaturi de noi!
Si cand te gandesti ca iana nici nu a inceput inca....

Loredana

Hahahaha.... eu zilele trecute m am cantarit la nasa lui Imi. In luna a 9a de sarcina aveam 78 kg si acum am 76!!!!! Deci m am ingrasat masiv dupa nastere din cauza dulciurilor!!! Imi vine sa innebunescdar nu ma pot abtine!!!

Preferatul meu e gemul de zmeura. As prefera de fragi, dar aici nu gasesti e basta!!!!

Mergi la inceput

Morenna, bine ai revenit! Ma bucur sa citesc de bine de voi! Acum te asteptam mai des!

Mara da ne si noua reteta la tortul ala cu smantana pe care l ai facut. Nu se stie cand ma apuca sa l fac si pe ala!!

Adra, esti tare cu faza ca Eva e 'soacra'!!!! Si multumim pentru atatea link uri cu jocuri!! Le am salvat in favorites pe toate!! Se vede ca esti gemeni!!! Ei sunt vesnicii copii!!

AlyMih si mie imi cade parul, dar nu ma mai stresez si de la asta!! O veni si timpul cand n o mai cade!! Cand ajung in Iasi merg la Maviov si rezolv problema!! A propos, la Maviov au tratament de par impotriva caderii parului!!! NEMAIPOMENIT!!! Eu imi fac tratamentul ala de ani de zile cat am stat acolo!! Dupa o singura data, nu mi mai cadea parul o foarte buna perioada de timp! Foloseau ca o fiola de la Wella cred, dar era foarte scump sa cumpar fiolele. Cred ca costau vreo 500 RON. Dar tratamentul e acceptabil ca pret, nu mai tin minte cat, dar cine e interesat sa sune, pot da numarul.

Mergi la inceput

Glianamultumesc mult pentru instructiunile date cu LM. Am si eu tot Medela swift, dar prietena mea nu mi a dat si instructiunile, caci o am de la ea pompa. Acum sa vedem cand ma tenteaza o excapada de o zi si o las pe Imi cu sotul. Cred ca o sa am niste tztate la venire de nu o sa le pot duce!!

EXPERIENTA DE AZI:
Ca de obicei, a trebuit sa iesim azi sa mergem la cantarit. Afara, mai frig ca ieri, deci a trebuit sa i pun haine mai grosute. Cand a inceput imbracarea, ooooo si concertul incepu!!! Si eu efectiv eram de o detasare incredibila!! Nu ma mai stresam, nu mai transpiram, eram calma si o imbracam si i vorbeam frumos si cald!! Pentru prima data cand nu ma stresez!!! Mereu ma gandesc la ce a scris in mesajul ala Babylicious ca trebuie sa stam calme ca ei vorbesc. Si miracol.... a tacut si ea!!

Mergi la inceput

Azi am plimbat o pe Imi prin casa cu baby slingul. A adormit iubita imediat.... Le place dom'le in el!!

Maine vine Anaemi, nu???

Mariaruxi sa te bucuri de noua ta achizitie!!! Bravo, ai luat o la un pret super intr adevar!! Noroc de Oana noastra!! Si da, Imi isi ridica un pic fundul cand schimb pampers ul, dar parca doar o data a facut o si atat.

Babylicious si eu vreau sa alaptez exclusiv pana la 6 luni, nu vreau sa introduc cerealele, chiar si cu riscul de a ma trezi de atatea ori pe noapte. Caci dupa ce le ai introdus cereale si solide, nu i mai poti intoarce doar la san si o sa mi fie un dor!!!!!! Dar uite ca tu esti mai norocoasa ca mine si iubita ta doarme mai mult! Ce bine, ma bucur!!

Adra, ma bucur ca Evei i a placut cadoul si a venit in timp!

Anda82, imi pare rau ca si voi aveti probleme cu greutatea!! Asta e, noi avem slabanoagele odiseei, dar eu cred ca o sa si revina in forta dupa 6 luni cand bagam solidele!! Imi pare tare tare rau ca nu stai cu bebelina ta, sincer. Imi dau seama ce e in sufletul tau! Dar si cele cateva ore petrecute seara sunt foarte bune si sunt sigura ca amandoua profitati la maxim de ele!! De ce a trebuit sa te intorci asa de repede la servici? La fel ca si Krissy. A propos, Krissy, ce mai faci???
In legatura cu ciclu, ti a venit probabil (zic si eu) din cauza ca nu alaptezi prea mult (fiind la servici) si creierul produce semnale si astfel apare ciclul. Stai linistita, eu luna trecuta (cu alaptare) am avut o sangerare ciudata... A fost de vreo 3-4 zile, dar extrem de putin!! Cine stie?? Am sa vad luna asta daca apare ceva... Daca nu apare, ma ingrijorez un pic cu sangerarile astea sporadice care de fapt nu s ciclu!!!

Loredana, vad ca si voi ati facut tot azi aceeasi experienta ca si mine cu pusul la 45 de grade. Si Imi se bucura de copaci, oameni, foarte cuminte a fost si curioasa... Ca mine!! De ce crezi ca nu i bine sa i lasi mult asa?

VaiLaura cum de am uitat????? Cand era la semnatura??????? Scuze!!!!!!

DANIEL

DANIEL

Sa fii un norocos, sanatos si cuminte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mihaaaaa, fugi la culcare!

Laura, la multi ani sanatosi si frumosi pentru Dani!

Adra, nu am incercat pozitia, nici nu m-am gandit ca se poate asa. Multumesc, maine o sa o incerc. la noi tine de noroc iesitul cu manduca. Sambata a fost f ok, am fost afara 1,5 ore, a dormit. Azi cu scandal, pana la urma am iesit cu caruciorul. Posibil sa nu se simta bine asa infofolit in manduca. Zic si eu...

Am facut si eu tortul

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput