Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Histamina: bafta multa!!
Saddie: nu te mai invinovati, se poate intampla oricui, eu ma uit la la meu care e un zbantuit, daca v-as spune cate face ..vrea sa se suie pe pervaz la flori (a ajuns de cateva ori) si se suie pe spatarul fotoliului, a cazut de acolo, s-a speriat f tare ..uneori simt si eu ca o iau pe aratura,dar nu am de ales.
Nici Cristi nu sta la spalat pe dinti, e lupta mare cand vine vb de periuta, mai degraba suge din ea decat sa-l periez
Bumble: si al meu sot facea si mai face reprosuri, dar ii mai dau ignore si gata.i-am zis sa faca el daca nu-i convine ceva.avem toti perioade si perioade, aia e, o sa treaca toate.iar cu socrela nu are rost sa te mai supri (tocmai eu zic), dar nu faci decat sa-ti toci tie neuronii.
Vreau si eu burtica cu bebeeee!!Acum ca ne-am mai revenit, imi arde de inca un copil .Ce-i drept, imi place modelul asta care a iesit :)
Cu fumatul in sarcina, eu m-am lasat cand am aflat ca-s gravi, e drept ca nici nu fumam mult.apoi m-am luat iar cand avea piciul 3 luni :).

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Tina, la multi ani fericiti!

Crissy desi nu am citit ce ai scris pe mail (eu nu sunt in grup) banuiesc ca e de bine, asa ca pt Bea si pt tine, mami.
Despre vorbire poate ne "vinzi" si noua cateva trucuri, ca Ducu nu pare sa faca progrese prea mari; mama, tata, apa, baba, papa e tot repertoriul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Asa iesim si noi afara : 1,5-2h pe zi afara, de 2 ori. Dimineata stam mai mult, ca seara la 5.30 e intuneric deja.
Matusa, nici Raul nu are mai multe cuvinte in vocabular : mama, tata, Ana, apa, papa, api (care nu reusesc sa-mi dau seama ce inseamna- dar e ceva ce cere destul de des)...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si iubita, implinita si fericita!!! Sa te bucuri in fiecare zi de familia ta frumoasa, sa te iubeasca si sa te aprecieze mereu! Pupam mamica frumoasa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna seara!
intru si eu pe rapid, profit ca pe tudor l-a pocnit somnul si doarme bustean, il mai las pana la 8 si apoi ii dau trezirea ca n-am chef sa-mi cante iar la ureche la noapte, cum de altfel si-a facut obiceiul.
Tina, la multi ani mamancita, sa fii sanatoasa, implinita si bucuroasa!
BTZam inteles bine sau ma insel...paul merge la cresa??? cum e, cum s-a acomodat????
fetelor ziceti-mi si mie ce pasta de dinti folositi pt bebei ca vreau sa-i iau si eu lui tudorel, bine ca are doar 7 dinti, dar macar sa-i spele si pe aia!
Bumblebeecare e faza cu sumetrolinul?? si noua ne-a recomandat medicul, a zis ca daca face scaune nasole si nu-i trece cu debridat sa-i dau sumetrolin. stiu ca e antibiotic, dar inca nu i-am dat.
crissy, pt bea cea voioasa!
de unde luati ulei de peste pt copil ( ma refer la mamicile din buc)????
am vazut-o pe bianca cea blonduta si frumoasa (de michelle) cum statea pe wc, tare haioasa!
gata fug sa-l trezesc pe tudor!
va pup si Crispro sa stii ca o sa ma gandesc la tine la noapte cand o sa-mi cante tudor la dramba.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Raul s-a iritat la fundulet. Dar eu sunt de vina : nu mi-am dat seama ca a facut kk si nu l-am schimbat la timp. Cand mi-am dat seama , era tarziu, are niste pete si bubite rosii pe bucute. In plus el mananca f multe citrice. L-am dat cu crema si l-am lasat fara pampers, dar in 1/2 h a facut de 2 ori pipi prin camera.
Asa . Intrebarea e : ce fructe pot sa-i dau, care sa nu fie acide? El mananca ff multe fructe. Sau sa fac pauza de fructe cateva zile?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Corina, sper sa ai o noapte linistita, fara treziri! Asa imi doresc si eu :)

Saddie, pupam mamica ingrijorata! Ce spaima cred ca ai tras, vai!!!

Palomina, ti/am vazut flacaul pe fb, ce scump e!!! Tare frumos, cu ochisorii lui!

Coteasca, si pe Tudor l-am vazut, frumos de numa. Seamana bine cu tine, are niste trasaturi faineeee! E ca o fetita de frumos!

Eu culc copilul, a baut doar 100 lp, in cond in care ultima masa a fost la 17, mamaliga. Iar dimineata/ noaptea cam 160. Mancare-cam 200 grame, nu vrea mai mult. Asta e ritmul lui. Astept sa adoarma sa mai vad ceva din vocea ro, ca duminica am ratat x factor pana am adormit copilul.

Meniu copil azi- spanac cu ou; maine-mazare cu ficatei. Adta ca sa vedeti ca mananca fiu-meu si altceva decat piureuri

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Paula, eu fructe ii dau mere, pere si banane. Am luat ieri un compot de piersici, ca am zis sa ii dau si lui. Dar nu ii place, nici nu vrea sa inghita. Asa ca am ramas la aceleasi fructe. Plus clementine, dar nici dupa alea nu se omoara. Mar gutui compot poti sa ii dai, daca ii place.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Raisa a facut pishu la wc!!! I-am pus capacul ei de toaleta, am pus-o acolo, i-am dat telefonu ei in mana si a facut pisu.
De duminica se urca si coboara singura din patul mare.
Paula, eu i-as da banane, avocado, mere pana ii trece iritatia de la fundulet.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

... bai deci voi m-ati innebunit cu cantaritul mancarii la copilasi! ... eu habar n-am cate grame mananca Rebeca (nu am cantatit niciodata mancarea)

bumble, cat mai tragi tu! Esti tare puternica!

ramona, bravo pentru Raisa! Are mami fetita mare!

Intrebare: oare e prea devreme sa incep sa o invat pe Rebeca culorile? Pur si simplu am senzatia ca nu o invat suficient de multe pentru cat poate creierul ei sa asimileze. E suficient sa ii zic ceva o singura data si retine perfect.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput