Who´s afraid of Mary Moppins? (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

kari ihmmm, la 17.25 am busul, la 21 vaporul, la 24 ajung si la 24.30 visez in patul meu.... Io raman repetenta, poezia nu o stiu.
Am vrut doar sa spun aseara ca si io am caiet cu retete. Tot de pe vremea cand internetul nu "exista", adica de pe vremea cand astea tinerele se nasteau .

cora, nu-ti plac sarmalutele cu mujdei de usturoi? nici mie!

hai sa va spun si ceva amuzant. unul din baietii cu care stau, are o iubita, sunt tineri amandoi, imi amintesc de prima mea studentie, la aceeasi varsta. Dorm cand la el cand la ea...Cand am plecat eu la biblioteca, el era in bucatarie, facea mancare. Ea nu era. Am revenit de vreo 10 minute...mancarea facuta si mancata(cred), pe canapeaua din hol hainele ei de strada. In casa linisteeeee, usa lor inchisa. De obicei sta intredeschisa. Scenarii? Nu se aude nimic. Or fi dormind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Beeeeiii...ce tot va babiti singure atata?

Cati ani puteti avea?

Intre 40 si 55 maxim!!

Deci nu sunteti babe...sunteti femei mature!

Baba esti dupa 75 incolo!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

drum bun, mihaela. si vise placute. (in patutul tau, of corz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Cati ani puteti avea?

Intre 40 si 55 maxim!!

ce face lipistoacha mica? ceva probleme de la vopseaua de par?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

drum bun, mihaela. si vise placute. (in patutul tau, of corz)

Multzam! patutzul meu e cel mai bunutz!

Mergi la inceput

Citat:

Cati ani puteti avea?

Intre 40 si 55 maxim!!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

ai dreptate! eu de fapt ma simt tanara, nu stiu ce-mi veni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lipshistoaca mea umbla la fundu' gol prin casa..tre' s-o imbrac, ca iesim la aer!

nuuuu...n-a patit nimic, dimpotriva a mancat bine azi...a dormit mult...o fi de la vopseaua de par?!Neaaaah

28+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:

lipshistoaca mea umbla la fundu' gol prin casa..tre' s-o imbrac, ca iesim la aer!

nuuuu...n-a patit nimic, dimpotriva a mancat bine azi...a dormit mult...o fi de la vopseaua de par?!Neaaaah

28+
Citat:

hahaha, mai da-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Mai, dar un mujdeutz de cartofei stie cineva sa faca?
De usturoi e orice mujdei banal, deci neinteresant

Kari, ma simt bine in Suedia. Sau incep sa. Lucrurile se aranjeaza, nesperat de repede, iar cu binele se obisnuieste urgent tot omul.

Din multe puncte de vedere insa, tot Jermanika-i fruncea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Tanti Z, te-ai gandit sa alungi ceva spirite cu usturoiul? piseaza usturoiul bine, apoi il amesteci cu cateva linguri de ulei de masline, turnate pe rand, apoi adaugi cateva linguri schmand -la noi este echivalentul smantanii romanesti- deci tre sa fie ceva si la voi.
la final iese ca un sos mai gros, eventual poti adauga si doua trei linguri lapte.

edit, acus am priceput ca nu ai prefera de usturoi. poti sa faci doar dintr-un catel doi de usturoi la ce spuneam mai sus.

Mergi la inceput