*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

gemenasilor Anastasia si Radu!
Andrei Alexandru!
Octavian Teodor!

Ati remarcat campania Portocale de la Mos Nicolae ?
Olivia, cand ai timp te rog spune-mi si mie cum se procedeaza cu pay-pal (care sunt comisioanele, trebuie sa imi fac eu cont). Am observat ca tu esti unul dintre donatori si de aceea te intreb. Mai sunt doar 4 zile si-s in criza de timp.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anastasia si Raducu !
Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi alaturi de parintii vostri !

Andrei si Octavian ! Multa sanatate voua si familiilor voastre !

Otilia am gasit metrul , Sofi are 99 cm si cam ...13 kg !

Ai vostrii ce dimensiuni mai au acum la 3 ani ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, intri pe www.paypal.com si iti faci un cont caruia ii atasezi cardul. Noi avem de mult timp contul nu mai stim exact dar parca iti blocheaza la inc o suma mica de control dar o primesti inapoi...taxele pt trimis sunt f mici si alegi tu cine sa le suporte, noi le dam noi pt ca e putin. Daca ai vreo nelamurire intreaba-ma pe mess, acum iesim dar iti raspund cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ioana de Maria_28
Tot ce iti doresti cozonacica frumoasa sa ti se indeplineasca.

Mergi la inceput

Tudor Alexandru de ayaana
Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

La Multi Ani! tuturor Cozonaceilor sarbatoriti.

Cele care ati dus tort/sucuri la gradinita, spuneti-mi si mie unde ati comandat tortul, ce suculete ati cumparat etc. Multumesc!

Mergi la inceput

Noi am dus cand a avut onomastica tort facut special pentru copii de la o cofetarie care este in zona noastra. Am intrebat la mai multe cofetarii daca fac tort si pentru copii si am gasit in final o cofetarie care era destinata si pentru torturi copii.
Ai grija sa ceri de la cofetarie certificat de calitate. O sa iti ceara directoarea. la noi asa a fost, OBLIGATORIU certificat ed calitate. Noi am luat un tort cu fructe de padure si a fost foarte bun. In ceea ce priveste sucurile.. am luat sucuri naturale din fructe.. si mare grija de la termene de valabilitate.
O zi frumoasa.

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

La Multi Ani! tuturor Cozonaceilor sarbatoriti.

Cele care ati dus tort/sucuri la gradinita, spuneti-mi si mie unde ati comandat tortul, ce suculete ati cumparat etc. Multumesc!

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna seara!

Intru in viteaza cu o mare rugaminte pentru Gynie. Am nevoie de informatii despre doctorul care l-a operat pe Stefanut. Am o cunostinta care a nascut o fetita acum 2 zile si este diagnosticata cu gura de lup. Mamica este foarte tanara, are 18 ani si e complet depasita de situatie. De aceea eu si familia mea incercam sa ii adunam informatii cat mai multe despre ingrijirea fetitei si despre tratament. Multumesc anticipat.

In alta ordine de idei, multumim de urarile de La multi ani si le reintoarcem inzecit tuturor sarbatoritilor.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mamiseli ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

i-am luat motul antoniei a ales icoana cu stetoscopul in acelas timp, banii a 2-a oara si regina de la sah a 3-a oara. hihi si ne-am dat drumul la mers bine de tot. cand o vad asa mica cum merge singura prin casa nu imi vine sa cred.va pupam

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput