*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*
Raspunsuri - Pagina 4
eliza_cri spune:
CRISS foarte frumoase pozele. sofi e asa delicata si ne-a placut agitatia de la party pentru fetele frumoase
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!
Andreea
Tudor Andrei
Yasmine Olivia
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
criss703 spune:
Otilia , Olivia draguta ca de obicei , Eliza
, va multumim frumos !
Otilia , da a prins avant , i-au ca-m ramas repede hainutele mici , am reusit ieri s-o prind la facut semn pe tocul usii ...dar n-am cu ce masura , am "pierdut" metrul .
malinas spune:
Buna fetelor,
Otilia,
Anca, alra, cine imi spune cum este peria rotativa. Stiu ca ati spus ca avetisi ma tenteaza si pe mine, dar vreau sa stiu daca este eficienta, daca nu rupe si nu arde parul.
Tocmai am dezvoltat o alergie noua de la fondul de ten de la Vichy, asa ca sunt in cautari pt un fond de ten pentru ten sensibil.Ceva sfaturi?
Eu sunt racita cobza, nu am miros, gust, nic. Sper ca David nu va lua de la mine. David e tare dulce.E la perioada in care zice De ce si de 10 ori la o afirmatie facuta de noi.Sper sa reusesc sa descar si eu poze sa mai pun pe facebook.
Criss am vazut poze de la petrecerea Sofiei. Sunteti o familie foarte frumoasa.
monicus spune:
Anastasia si Radu de manumanu,
Andrei Alexandru de cristina_ph,
Octavian Teodor de Estyanda
Sa aveti parte de tot ce va doriti cozonacei frumosi, sa fiti sanatosi si voiosi.
Darling_ spune:
Anastasia si Radu petrecere frumoasa, sa va distrati bine azi! Manu asteptam poze de la party!
Octavian
Andrei
Criss am vazut poze cu Sofi, e superba , ca si mami de altfel!
Malinas multa sanatate. Nu stiu ce sa-ti zic de fondul de ten, ala de la Vichy il folosesc si eu.
Editez ca acum am citit pe FB ca Anastasia nu era prea bine ieri....multa sanatate si sper ca sunteti la petrecere totusi!
BraveGirl spune:
Anastasia! Sanatate!
Radu!
tuturor cozonaceilor!
Sunt in urma, n-am prea avut timp...citesc si revin
Olivia26 spune:
La multi ani, Anastasia!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Octavian!
malinas spune:
La multi ani, Anastasia!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Octavian!
Darling, multumesc. voi ce faceti, sunteti bine?