*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim din suflet pt urari!
Uram si noi cozonaceilor care au implinit 3 anisori!
Well...Arianna azi a fost mai timida ca niciodata. Mi-e o ciuda de mor cd vad ca e exact cum eram eu cd eram mica: timida, timida, dar la extrem. De genul ii dau lacrimile cd e in centrul atentiei. Doar eu stiu cum ma simteam cd eram mica si nu stiu cum sa o fac pe ea sa nu mai fie asa
Ma rog...am serbat-o la gradi cu tort, sampanie, suculet. Cd i-au cantat, ea s-a rusinat, mai ca plangea. Apoi i-a trecut si a topait cu toti piticii.
Acasa venisera niste rude de la Constanta si tatal meu si nici nu a vrut sa stea cu noi. a stat pe scara, sa ne vada, dar sa nu o bagam in seama doar la tort a coborat sa sufle in lumanare, si apoi tup pe scara.
Duminica avem petrecerea, la un loc d ejoaca pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Corina petrecere frumoasa sa aveti, apoi asteptam poze in ceea ce priveste timiditatea e bine asa ii sta bine unei domnisoare adevarate

Criss asteptam pozele promise

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am cam ramas in urma cu felicitarile... dar:
La multi ani Arianna de Bravegirl, Paula-Sofia de Criss, Mara Ioana, Tudor Andrei si Alexis Daniel! Sa cresteti frumosi, sanatosi si fericiti!

Corina, sa aveti o petrecere frumoasa!

Ne pregatim si noi de petrecere miercuri, vom face la gradinita, dupa program (au o sala de sport unde se pot organiza petreceri; am preferat varianta asta unui loc de joaca, pt ca am invitat doar grupa lor si 2-3 copilasi de aceeasi varsta ai unor prieteni, spatiul e mare, frumos, familiar pentru ei - acolo fac balet - si este si mai comod pt toata lumea). Abia astept, dar am niste emtoiiiii....

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim manumanu , o sa fie bine si la aniversarea gemeneilor !

Va poftim la poze ! ..pt. Eliza si cine mai vrea
http://family.webshots.com/photo/2070721520104281140GJhjTm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, este superba Paula, cum a crescut, cum s-a schimbat!! O adevarata domnisoara, si seamana cu tine foarte bine!! O scumpa!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce cozonacica dragalasa are mami... care seamana leit cu tine ...Ce finutza.. se face domnisoara .. ce bucuroasa este la gradinita.
Si bunica a intrat in atmosfera copilariei. Sa va traiasca printesa cea frumoasa. Am vazut poze frumoase.. ce distractie acasa.
Voi suntei la program lung?

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Multumim manumanu , o sa fie bine si la aniversarea gemeneilor !

Va poftim la poze ! ..pt. Eliza si cine mai vrea
http://family.webshots.com/photo/2070721520104281140GJhjTm

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Andreea de Madutza,
Tudor Andrei de VonHelen
Yasmine Olivia de delia_alx

Sa fiti fericiti cozonacei frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Andreea ,Tudor si Yasmine !

Manumanu ,Monicus , Sofi e la program scurt de 4 ore

aaa am uitat sa precizez , buni a fost educatoare toata viata deci a fost ceva normal pt. ea si Sofi a fost super incantata cand a vazut cum se poarta cu copiii si cum o iubesc ...ca na era buni ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea!
Yasmine Olivia!
Tudor Andrei!
Arianna [a] Sofia David!

Cris, ce domnnisoara . Ea mereu a avut o atitutine eleganta. Si mi se pare ca s-a inaltat bine de tot, nu-i asa?
Corina, tu timida? nu-mi vine sa cred. Si cum/cand ai prins curaj? Imi dai sperante ca rusinoasa mea mijlocie.
Cum a iesit petrecerea?
Malinas, nimic, nimic?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Andreea de Madutza!
La multi ani, Tudor de VonHelen!
La multi ani, Yasmine de delia!

Criss, v-am admirat pozele, incantatoare Sofi, e frumoasa chiar si cand se stramba, am vazut ca l-a avut invitat si Spiderman...cat despre tine esti mereu fresh, frumoasa si plina de viata.

Mergi la inceput