*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Multumim din suflet pt urari!
Uram si noi cozonaceilor care au implinit 3 anisori!
Well...Arianna azi a fost mai timida ca niciodata. Mi-e o ciuda de mor cd vad ca e exact cum eram eu cd eram mica: timida, timida, dar la extrem. De genul ii dau lacrimile cd e in centrul atentiei. Doar eu stiu cum ma simteam cd eram mica si nu stiu cum sa o fac pe ea sa nu mai fie asa
Ma rog...am serbat-o la gradi cu tort, sampanie, suculet. Cd i-au cantat, ea s-a rusinat, mai ca plangea. Apoi i-a trecut si a topait cu toti piticii.
Acasa venisera niste rude de la Constanta si tatal meu si nici nu a vrut sa stea cu noi. a stat pe scara, sa ne vada, dar sa nu o bagam in seama doar la tort a coborat sa sufle in lumanare, si apoi tup pe scara.
Duminica avem petrecerea, la un loc d ejoaca pt copii.
eliza_cri spune:
Corina petrecere frumoasa sa aveti, apoi asteptam poze in ceea ce priveste timiditatea e bine asa ii sta bine unei domnisoare adevarate
Criss asteptam pozele promise
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
manumanu spune:
Am cam ramas in urma cu felicitarile... dar:
La multi ani Arianna de Bravegirl, Paula-Sofia de Criss, Mara Ioana, Tudor Andrei si Alexis Daniel! Sa cresteti frumosi, sanatosi si fericiti!
Corina, sa aveti o petrecere frumoasa!
Ne pregatim si noi de petrecere miercuri, vom face la gradinita, dupa program (au o sala de sport unde se pot organiza petreceri; am preferat varianta asta unui loc de joaca, pt ca am invitat doar grupa lor si 2-3 copilasi de aceeasi varsta ai unor prieteni, spatiul e mare, frumos, familiar pentru ei - acolo fac balet - si este si mai comod pt toata lumea). Abia astept, dar am niste emtoiiiii....
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
criss703 spune:
Multumim manumanu , o sa fie bine si la aniversarea gemeneilor !
Va poftim la poze ! ..pt. Eliza si cine mai vrea
http://family.webshots.com/photo/2070721520104281140GJhjTm
manumanu spune:
Criss, este superba Paula, cum a crescut, cum s-a schimbat!! O adevarata domnisoara, si seamana cu tine foarte bine!! O scumpa!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
Ce cozonacica dragalasa are mami... care seamana leit cu tine ...Ce finutza.. se face domnisoara .. ce bucuroasa este la gradinita.
Si bunica a intrat in atmosfera copilariei. Sa va traiasca printesa cea frumoasa. Am vazut poze frumoase.. ce distractie acasa.
Voi suntei la program lung?
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 Multumim manumanu , o sa fie bine si la aniversarea gemeneilor ! Va poftim la poze ! ..pt. Eliza si cine mai vrea http://family.webshots.com/photo/2070721520104281140GJhjTm Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PovesteaNasterii www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi |
monicus spune:
Andreea de Madutza,
Tudor Andrei de VonHelen
Yasmine Olivia de delia_alx
Sa fiti fericiti cozonacei frumosi.
criss703 spune:
La multi ani Andreea ,Tudor si Yasmine !
Manumanu ,Monicus , Sofi e la program scurt de 4 ore
aaa am uitat sa precizez , buni a fost educatoare toata viata deci a fost ceva normal pt. ea si Sofi a fost super incantata cand a vazut cum se poarta cu copiii si cum o iubesc ...ca na era buni ei
Otiliav spune:
Andreea!
Yasmine Olivia!
Tudor Andrei!
Arianna [a] Sofia David!
Cris, ce domnnisoara . Ea mereu a avut o atitutine eleganta. Si mi se pare ca s-a inaltat bine de tot, nu-i asa?
Corina, tu timida? nu-mi vine sa cred. Si cum/cand ai prins curaj? Imi dai sperante ca rusinoasa mea mijlocie.
Cum a iesit petrecerea?
Malinas, nimic, nimic?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Olivia26 spune:
La multi ani, Andreea de Madutza!
La multi ani, Tudor de VonHelen!
La multi ani, Yasmine de delia!
Criss, v-am admirat pozele, incantatoare Sofi, e frumoasa chiar si cand se stramba, am vazut ca l-a avut invitat si Spiderman...cat despre tine esti mereu fresh, frumoasa si plina de viata.