*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (136)*
Raspunsuri - Pagina 16
Olivia26 spune:
La multi ani,Ana! Monicus, foarte frumos colajul cu poze. Are Ana asa o inocenta si o gingasie in privire, e adoabila
La multi ani,Andra Sara Otilia de Isaelena!
La multi ani,Andrei de caterinas!
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 La multi ani,Ana! Monicus, foarte frumos colajul cu poze. Are Ana asa o inocenta si o gingasie in privire, e adoabila |
Otiliav spune:
Ana, sa fii sanatoasa, multe cadouri frumoase si o petrecere pe cinste!
Poze cu mijlocia ca tot am adus ieri cateva cu mine la servici.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
criss703 spune:
Eeeiii dragii Mosului ...a trecut si serbarea .
http://family.webshots.com/photo/2878466840104281140yQKQAE
Sofi a fost foarte incantata de tot ce s-a intamplat si cu greu am luat-o acasa mai ales ca dupa serbare au servit tort si suc in sala de clasa ...deeeci la locul lor de joaca
A stiut atat cat se putea si cantecele/colinzile si dansul dar mai ales poezioara ei , pe noi ne-a surprins in mod placut ...chiar nu aveam idee ca a invatat atatea , cand venea de la gradi si o intrebam "ce ai facut azi? "...nu ne zicea aproape niciodata nimic ...,gata cu laudele , pupam cozonaceii ce urmeaza sa aibe serbare si le uram "LA MULTI ANI " sarbatoritilor din weekend .
eliza_cri spune:
otilia sunt totale fetele tale, mijlocia e la fel de superba ca ana si iulia niste furmuseti. mami ai niste fete super.bravo sa fiti sanatosi cu toti
criss frumos la serbare minunata si sofia cea delicata. o familie frumoasa si fericita si bunicii mandri de nepotica
am fost si noi ieri la colindat la prefectura si primarie...asa o nebunie nu alta ia pus mai mult pe cei de la pregatitoare sa cante si astia mici stateau ca inreclama mai mult auiau le-a dat niste plase cu dulciuri . m-am rupt de mana ca a durat totul vreo ora si zuzu fix numai cocotata. acum avem serbarea miercuri si marti vaccinul emoti mari .
azi am fost la bunicul cel bolnav cu tumoare, copii s-au bucurat mai ales ca erau 2 pisoi la batran de nu i-a alergat anto si dimi de numai ma vedeam odata plecata
am avut prob cu calc ni s-a ars placa video de la calc mai aveam una veche de pe timpul lui pavel am schimbat si merge ionu zice ca nu garanteaza cat o sa mearga ca e batrana si aceea....deh ma bucur ca va pot citi atata tot.
va pupam
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
manumanu spune:
Trupa de scandinave este senzationala! Otilia, nu mai am cuvinte!
Criss, ce cuminte a fost Sofi! Si ce dulce cu costumasul de ingeras! Super serbarea!
Mie mi-e teama ca ai mei vor fi reticenti la Mos... mi-e sa nu planga...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI ANCA!
draga mea sa fi sanatoasa, la punga super groasa si fericita alaturi de Sara si Iustin.
va pupa tg-jiu-ul
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania