Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Aristica draga, m-ai felicitat! Multumesc din suflet, foarte calda si frumoasa urarea ta! Te pup!
Valy, sunt la dr. Octavian Rotaru de la Elias.

4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

valy felicitari. iti doresc o sarcina fara peripetii. eu faceam vanatai numai daca nimeream vreun vas. cand scoteam acul iesea si o picatura mica de sange si atunci stiam sigur ca o sa se lase cu vanataie.
MeAlex eu pierdeam o picatura si cand scoteam capacul la seringa.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns Qiao, m-ai linsitit!

4 weeks and 5 days
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Felicitari Valy!Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

hello.
da QUAOBING-si azi am sangerat la scoaterea acului si normal ca am iarasi o vanataie de toata frumusetea.
azi dimineata am mers la fundeni,am cerut sa fac anti fxa, homocisteina...dar de d-dmeri nu stiam.am citit acum pe net. offffffff.ca cica astia sunt concludenti in mutatiile heterozigote.
mi-au spus de la fundeni ca ma invata sa-mi fac in picior anticoagulantul.

Mergi la inceput

ma sfatuiti cum imi pun si eu o semnatura???

Mergi la inceput

Valy, vezi ca sus ai o bara unde gasesti Contul meu, alegi din lista derulanta Profil personal, se deschide alta pagina, intri in Editeaza profil, iti va cere userul si parola, apoi in josul paginii alegi Optiuni Profil, apesi pe + si se deschide o lista derulanta unde ai o caseta pentru semnatura. Gata, asta e tot.

4 weeks and 5 days
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Valy, cred ca analiza D-dimeri se face mai tarziu, momentan cred ca cea mai concludenta e antiFXA. Am sunat azi sa intreb cat de repede de poate face antiFXA, si mi-au zis ca dupa 2 saptamani. As face mai devreme. Tannoo imi zisese ca sotia lui a facut la 10 zile de anticoagulant. Voi ce stiti?

4 weeks and 5 days
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

am fost ieri la fundeni.
m-am injectat la ora 4 dimineata-bineinteles ca m-am invinetit,apoi cine sa mai doarma pana la 5:45 cand aam plecat.
am ajuns pe la 6:40,am asteptat vreo 25 de minute,mi-au recoltat(le-am rugat sa-mi faca si un beta si homocisteina...si mi-au mai facut ele restul pt SAFL,inclusiv Anti Fxa.
am venit acasa si m-am intors pe la ora 16 sa vb cu d-na dr.
analizele au iesit ok,beta s-a dublat si raman pe aceeasi schema de tratament.
d-na dr a fost f draguta,mi-a raspuns la toate intrebarile mele trecute pe o hartie.
asistenta claudia ffff de treaba m-a sfatuit sa-mi fac si in picior anticoagulantul.
cand i-am spus ca am facut anticoagulantul la 4 dimineata,mi-a spus ca nu e cazul,ca ele stiu ca noi il facem seara si-l calculeaza in functie de asta.sa ma duc cu prima eco chiar daca d-na dr e in concediu.
alex-ma gandesc ca daca ti-au spus sa astepti 2 saptamani pt ANTI FXA stiu ele mai bine.
eu nu te pot lamuri,sorry.

Mergi la inceput

Valy, tu de cand timp faci anticoagulant? Probabil ca daca mergeam direct si nu intrebam, mi-ar fi facut. Se face beta si la Fundeni?

4 weeks and 6 days
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput