Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mamutz, ai PM!

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

MeAlex FELICITARI!!! sa va faceti maaaari, maaari!

fetelor, o intrebare: ar trebui marita doza de clexane (sau alta heparina) in cazul in care se introduce progesteronul injectabil? (e vb de FIV).
dr Avram zice ca n'are legatura, ginecologul prefera sa nu se bage ca nu e domeniul lui, e hemato, iar eu....sunt nelamurita.

eu ma gandeam ca ar trebui verificata doza cu antiFXa, dar hematologul, cat si ginecologul, recomanda aceasta analiza la pozitivarea testului de sarcina. dar pana atunci?????

multumesc mult si...sa vina mosu' cu ce va place voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Seaqueenmergi totusi la doctor.Se poate asocia cu hipertensiune sau cu o afectiune a rinichilor.De asemenea consumul de sare in exces da asa ceva. Probabil ca medicul de familie te va trimite si la cardiolog si la urolog.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

fetelor sunt si eu purtatoarea unui beta de 378-in ziua 14 de la e.t
ma gandesc sa ma duc maine la fundeni pt anti FXa,asa pt linistea mea.
meALEX spune-mi si mie smecheriile legate de administrarea anticoagulantului..ca deja am 2 vanatai cat palma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, felicitari pt beta mare! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos!
Am si eu 2 vinetele, da's mici, m-am prins ca au fost din cauza ca a presat pantalonul dupa injectie (eram la un restautant, iar a 2-a oara, aveam musafiri). In rest cand ma injectez, zona e relaxata, ca-s imbracata in trening.
Cred ca e important ca la final eliberez putin pliul (nu de tot) si scot incet de tot acul.
Am observat ceva aseara, dupa ce am scos acul, m-am mai jucat cu seringa si apasand pe piston f tare, am vazut ca a mai iesit o picatura mica-mica. Eu la final, apas cat pot de tare si mai tin acul un pic. CE sa fac sa nu mai iasa picatura? Sau si la voi iese?
Imi place sa ma injectez, parca sunt in transa, ma gandesc ca asa ajut bebelusul si asa ne facem mari!
Valy, eu merg joi la Fundeni, atunci voi avea 9 zile de injectat, oare as putea face antiFXA si eu? Am facut si eu un beta ieri si rezultatul e 762.

4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

tot de la voi am citit ca pt ANTI FXa trebuie sa treaca 10 zile de la anticoagulant...imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun.
si eu apas tare pe piston sa intre tot serul,mai las putin acul in piele si il scot incet...de ce m-oi fi invinetit in asa hal....
doar sa incerc daca simt durere la locul introducerii acului, sa-l scot si sa-l bag in alta parte.

Mergi la inceput

alex- la ce medic esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

valy felicitari. nu, nu lasi sa treaca 10 zile de la anticoagulant, ci lasi sa treaca maxim 4 ore!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alexut pe tine te felicitai? dac-am omis, mii de scuze: felictari, bortoasa mica si increzatoare!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

mersi aristica.maine merg si eu la fundeni.sunt in ziua 15 de anticoagulant.

Mergi la inceput