vopsitul parului la gravidute

vopsitul parului la gravidute | Autor: ralustef

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,
am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme: Din clasa a8a ma vopsesc cam la 2-3 luni, acum de cand sunt graviduta(16sapt)parul mi-a cresct destul de mult si deja ma simt ciudat asa bicolora.As vrea sa fac ceva cu parul precizez ca sunt blonda atat cat mai am vopsea. Am citit articolul despre vopsirea parului de pe site dar tot nu stiu ce sa fac!
Fetelor poate imi dati si voi vre-o idee Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Eu am folosit sampon nuantator pe toata perioada sarcinii(adica o data la 3 luni).Am intrebat si ginecologul si mi-a spus ca nu este nici o problema.Dar nu stiu daca te ajuta nuantatorul ,nu ma pricep,eu sunt satena .Sper sa gasesti o solutie.Iti urez sarcina usoara si un bb.sanatos.
Alinutza si bb.Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Iti poti vopsi parul fara nici o problema. Sunt la a doua sarcina (20 sapt) si pot sa-ti spun ca m-am vopsit la par deja. Iar de sarbatori o voi face din nou. Nici la prima sarcina nu am tinut cont si cred ca m-am vopsit de vreo 4 ori. M-am vopsit numai la coafor ( am parul lung si acasa nu prea reusesc) , iar vopseaua folosita acolo era Wella.

Asa ca nu iti face nici un fel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am si intrebat medicul si mi-a spus ca nu e nici o problema. Totusi am ezitat si am decis sa mai rezist putin.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu nu m-am vopsit in primul trimestru, dar acum ma vopsesc normal (de la 14 saptamani), cu decolorat si tot tacamul. Dr. a zis ca nu sunt probleme iar efectele posibil tetragenice asuprea fatului au loc in primul trimestru; oricum se pare ca nu e cazul vopselei de par dar...pentru prudenta eu am ales sa nu ma vopsesc in primele 14 saptamani.
Mult succes si bb sanatos si frumos!
Ioana in 18 saptamni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralustef spune:

Buna fetelor ,

multumesc mult de informatii, parca ma simt mai bine mai ales ca acum vin sarbatorilor si vreau sa fiu o burtica frumoasa. Cand am fost ultima data la doctor am uitat sa intreb iar acum mai am mult pana la urmatoarea vizita asa ca mii de multumiriSaptamana viitoare voi merge la coafor sa ma fac bela

Pupici multi la toate mamicile

Mergi la inceput