** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 8
doinita_g spune:
Alina acum am vazut ce mega febra are Delia
, mititica! Sper ca e mai bine! 1/2 de novocalmin, impachetari eu n-am facut lui Teo...cand am avut mega febra...noi am aterizat tot la urgente.
Eu am in casa niste supozitoare Diclogestic...nu le-am folosit dar am inteles ca scad rapid febra...1 supozitor la nevoie...
Totusi ceva nu-i in regula de face asa febra mare
Mariana am auzit tot mai des de ...chestia asta urata cu care se lupta prietena ta...chiar acum 2 luni tatal finei noastre a murit de acceasi boala (la el a durat...1 an)...si inca un caz
Din pacate alimentatia 'bogata' in E-uri, stresul...se aduna si...crapa ...si ce-i mai nasol ca am inteles ca nici nu prea ai nu stiu ce simptome...adica cand apare ...e destul de nashpa
va doresc o seara linistita si sanatate multa!
alina_satena spune:
Fetelor acum am venit de la spital,ne-a facut o radiografie la palamnai are bronsita,am fost la orl-ist are otita medie acuta si farinfo-amigdalita.
Avem k tratament augumentin 4 ml la 12 ore,tusend 5 ml la 12 ore,otipax 3 pic in fiecare ureche si 2 pufuri de biorinil in fiecare nara plus tantum verde si panadol si ibalgin plus o saptamana sechestrate in casa
Gherman_in spune:
Alina,ma apuca groaza pe mine gandindu-ma la Delia.Mai bine era daca stateai o saptamana in spital pe injectabil,la cate are.Eu asa as fi facut.Nu o mai indopam de pastile,suspensii si alte cele.Cred ca era mai bine,si poate si mai ieftin.Sa dea DD sa treceti cu bine de noaptea asta cu febra aia mare.Si sa ai intotdeauna in casa un Desitine,ii bagi jumate in fundulet sa nu-ti faca convulsii.Ai grija de ea.
Gherman_in spune:
Mariana ai unPM.La bazin a fost super,separeu nu este
,dar este sauna...numai ca al meu sot nu face sauna
.Mai rau e ca se inchide pentru o saptamana,e campionatul de seniori.Stam pe tusa pana atunci.
Gherman_in spune:
Ma duc sa dorm si eu putin,ca vad un somn....numa ca ma pandeste randunoiu la usa,cred ca vrea vreo recompensa ceva,nu stiu pe unde sa ma fofilez sa nu ma vada,ca nu am nica de platit,nici de dat.Poate scap de data asta
Noapte buna somn usor.
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Poftiti de serviti

Alina saraca Delia
...cate are de luat..parerea mea e sa-i dai si ceva pt flora intestinala....ca dupa toate plus ce-a mai luat inainte...se gasesc tot felul de pliculete la farm.
...si Nyny recomandase unul zilele trecute.
Tatiana sa-ti fie de bine balaceala
. Ai dat ceva recompensa aseara
? Azi dimi omu' meu imi spuse: 'De fiecare data am 'emotii' cand aud ca te trezesti pe la 3...poate, poate te impiedici si ajungi in dormitor
!'...
Dar eu am un somn ...de nu ma vad...adica fac repede un 'shushu' si tzushti langa Teo
o zi placuta!
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor
!
Poftiti la cafelute 

aromate!
Azi sunt cam bleguta ca m-a
omu' aseara. Asa am un "noroc"...
mi s-a stricat tv-ul din dormitor si m-am transferat in living...
. Urmaresc si eu (printre altele)"vocea Romaniei" si asa ce s-a frecat, foit si pufait...mai mult decat fiicasa
.
Asa...sa trecem peste
.
Alina, biata Delia
. Cu injectabil scapati mai repede
, dupa cum vad iar ai o multime de medicamente...
Un
dulce sa se faca sanatoasa mai repede
!
Doinita, a descoperit boala la o ecografie facuta benevol. Privind in urma...a avut ceva simptome dar nu le-a dat importanta. Din pacate si-a fortat organismul cu purgative, tinand diete drastice pentru ca nu vroia sa depaseasca 55 kg
. S-a operat in Austria, medicii fiind foarte rezervati in privinta vindecarii ei. Acum e in Turcia unde face citostatice, tratamente de revigorare a organismului pentru ca a ajuns la 38 kg 
. Nu stiu, mintea mea refuza ca i se intampla lucrul acesta si inca o data se adevereste faptul ca oricat de multi bani ai avea nu poti reusi intotdeauna sa cumperi sanatate.
Tatiana, cum fu' aseara
? Pai vezi cum esti doamna...ai
omu' la jakuzi si dupa aia...
Am citit...daca e...fac cioc
!
Nyny,
!
Va doresc o zi buna 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Prezenta la cafea ca intotdeauna.Fetelor noua nu ni sa recomandat injectabil,decat antibiotic si ptr tuse si ptr ureche ca asa sunt toti doctorii fac experimente pe copii la concluzia asta am ajuns
Si acum trebuie sa stam acasa o saptaman,apoi la un control la un orl-ist sa vedem ce va iesi si ce va spune medicul de familie
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cofee Doinita
. Mi-a placut mult aia cu: "poate, poate te impiedici si ajungi in dormitor"![]()
![]()
![]()
Mariana zic si tie sarumana pt cofee
. Si eu cu "Vocea_Romaniei"
si "Dansez...."
Tatiana ia zi bre? Scapasi aseara...
Alina eu nu mai comentez nimic. Ti-au spus fetele foarte bine. Am vazut ca ati discutat de dr_Stanciu. Eu am mare incredere in el, chiar daca dureaza doar 5 min consultatia. De fiecare data mi-a facut copiii bine si nu am ajuns la el decat in cazuri extreme , cand i-am umflat de antibiotic (prescris aiurea de med de familie) fara nici un rezultat. E adevarat ca prinzi mai greu programare dar nu e imposibil. Eu am sunat si 4-5 ore incontinuu dar am prins pana la urma, iar daca ii spui de febra asta te asigur eu ca te primeste foarte repede. Si nu costa o avere... e 50 lei la cabinetul lui particular. Sper sa dati odata de cap problemelor .
Sa aveti o zi frumoasa

Mamica fericita de Mara si de David