** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 7
Gherman_in spune:
Pai,Alina,nu tine fata cu febra si in starea asta acasa.Gandeste-te ca vine noaptea,si boala e mai grea atunci.
Gherman_in spune:
Ma duc sa ma imbrac,ca vine omu dupa mine sa ma duca la Deva.Ce-i veni oare? Si desara mergem la bazin,fara fete
,am fost si aseara,putin inot,nitica sauna,elea elea,
.V-am pupat,vorbim mai pe sara!
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Ma duc sa ma imbrac,ca vine omu dupa mine sa ma duca la Deva.Ce-i veni oare? Si desara mergem la bazin,fara fete tatiana |
Ai PM. Balaceala relaxanta. Bazinu' e cu separeu
.Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Alina, subscriu spuselor Tatianei, vine noaptea...nu cred ca ai vrea sa o vezi cum sufera in continuare. Fa o programare la un medic particular
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Voi incerca sa fac dar stau prosdt cu finantele iar la un particular e cel putin 100Ron consultatia,poate credeti ca sunt de rea vointa nici vorba dar ultimii bani iam dat pe nurofenul care i l-am luat azi,si nimeni nu vrea s ama imprumute,mama vrea bani de intretinere si mancare cu toate ca am fost la piata si am dat 300Ron doar pe mancare vrea si bonuri
si al meu frate a dat doar bonurile adica 7 bonuri un bon are o valoare de 9Ron,eu am platit si internetul
numai stiu ce sa fac
doinita_g spune:
Am trimis si eu un mesaj dar nu-l vad
deci...
Alina, prietena mea e dr de familie, nu stiu exact unde are cab...parca prin zona Iancului..??..
Dar cum vad eu Delia se simte destul de rau...asa ca sfatul meu ar fi sa mergi la Budimex la urgente...sa vezi ce-i cu ea...si sa nu pleci asa usor...fara explicatii si tratament...
Eu oricum sunt mai panicoasa de felul meu...dar totusi nu cred ca-i bine sa stai cu ea acasa

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Voi incerca sa fac dar stau prosdt cu finantele iar la un particular e cel putin 100Ron consultatia,poate credeti ca sunt de rea vointa nici vorba dar ultimii bani iam dat pe nurofenul care i l-am luat azi,si nimeni nu vrea s ama imprumute,mama vrea bani de intretinere si mancare cu toate ca am fost la piata si am dat 300Ron doar pe mancare vrea si bonuri si al meu frate a dat doar bonurile adica 7 bonuri un bon are o valoare de 9Ron,eu am platit si internetul numai stiu ce sa fac![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, nu te judeca nimeni mami
. Departe de mine gandul de a face asa ceva. Eu doar iti dau un sfat care intr-o mica sau mare masura te va face sa te hotarasti cum vei proceda ca sa-i fie bine Deliei. Din cate am observat (in urma postarilor tale) medicamentele pe care i le-a prescris Deliei au avut efect pe o perioada scurta, asa ca decat sa va mai dea alte si alte licori mai bine te orientezi catre alt medic. Te cred ca nu sunt banuti, dar daca stai si aduni cate medicamente ai luat cu bani in mana...ajungeai sa achiti consultatia si de reteta mai vedeai tu ce si cum. Pe mine una m-ai speriat cand ai insirat ce traista de medicamente avea de luat Delia. In privinta discutiilor din familie...ce sa spun...astea vor fi in continuare, cat a dat unu cat da celalalt, poate totusi te vei hotari si vei rupe cordonul ombilical care te tine legata de ai tai. Incearca macar pentru o luna sa stai cu chirie poate n-o fi chiar asa de greu. Sper ca nu te va supara ceea ce ti-am scris
! 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Nyny, te asteptam in casuta
! Io nu sunt geloasa de fel, da' sa nu ma faci...![]()

Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Alina eu stiu ca si Nurofenul asta face cam rau la stomac...si daca Delia e cu burtica data peste cap...sa nu o intorci iar cu voma, doamne fereste.
Totusi eu zic sa mergi la spital cu ea
...
Sanatate multa va doresc

MarianaPop spune:
Fetelor, am ochii in lacrimi
. Mi-a scris o colega cateva cuvinte pe e-mail...se lupta cu cancerul de colon de anul trecut din nov.
. Ce sa-i scriu frate...
, ce greu e...parca nu-mi gasesc cuvintele...
. Am mai vorbit de cateva ori la telefon dar scurt ca ma umfla plansul
...off Doamne...
Mariana, mamica de