** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

la mai multe impiedicari,ca doar atat ne-a mai ramas,restul,vorba Marianei numai antrax

Doinita,hmm,vin rosu...impiedicari cu artificii...Poate-i bag si eu un vin,cu toate ca-i muma la noi si aude si muscaApropo,ne-a facut si noua placinta cu mere.Galustele numai le fierb si le dau prin pesmet,sunt gata facute,mi le aduce cineva din Ungaria,sunt delicioase,cu scortisoara.Doar nu credeai ca am io rabdarea sa le fac?.Ma duc sa-mi recuperez bombele,ca le-a luat o vecina de pe-aci de vreo ora,si nu se indura sa le mai aduca.
Si inca ceva:mi-am tras...caine il chiama Acidutu,s-a aciuiat la mine in curte,i-am dat o data de mancare si de-atunci nu am mai scapat de el.I-am dat comanda si de cusca,i-o aduce mosu,si maine tre sa ma scobesc de 80 Ron sa-i fac vaccin,deparazitare si ceva de pureciSa vezi ce se infoaie randunoiu cand aude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna mamici,

ma scuzati ca dau buzna asa,dar stiu ca acest forum Dc are o multime de mamici sufletiste care nu ignora suferinta altora.
Daca aveti timp intrati pe acest blog
sa cititi povestea lui Vladut,o lupta contracronometru cu viata la doar 3 anisori. Sufera de cancer si acum este in Elvetia pt tratament,insa resursele financiare ale familiei s-au epuizat,noi am aflat povestea lor si dorim sa ii ajutam.
Va multumesc anticipat!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata de we !
Ati servit cafeluta?
Mariana pe bune cu rovigneta aia??? naspha rau de tot...
Tatiana ...super cu Acidutu aciuat ...la tine...numa ca tb sa bagi ceva banuti sub codita lui...Atomicele cred ca-s super incantate...
Teo ne-a facut capul franjuri...gdupa o pisi...Noi am avut una dar am pasatt-o la soacra-mea cand a inceput piscotica sa se aventureze pe jos...lasa cam mult par si nu mi s-a parut 'sanatos'...si cum n-avem curte...i-am facut vant!
Si eu care credeam ca minunatele galusti sunt opera ta
Noi sunt in cautarea un tv ieftin pt ai mei...adica de ala cu tub...Daca auziti de vreo oferta...pls spuneti-mi si mie
si duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Saruma'na ptr cafea doinita.
Si eu azi sunt in priza vreau sa ma duc la Real sa vad daca mai gasesc laptopul despre care vorbea Mariana.
Vineri seara am tras un show cu al meu sot,dp care m-a"impiedicat"macar am stabilit cate ceva si numai vreau cearta si ma bucur ca va am pe voi sa ma sfatuiti

Mergi la inceput

,cam chiauna de somn,azi noapte Iarina a facut febra toata noaptea 39.Ii dadeam antitermice si la 4 ore iar era febra sus.A dormit saraca pe burta mea,cum dormea cand era bebe.I-am dat sa bea cu paharu ceai.a crezut ca e bibisca,s-a intins si si-a rasturnat tot paharul pe ea,s-a inecat,m-am speriat putin.Dar eu nu am inchis un ochi.Si azi are febra,dar o mai las pana maine,nu-i bag inca antibiotic,sa mai vad ce se-ntampla.Sub limbuta are o afta mare pe toata suprafata,i-a dat sangele cand am uns-o.Si azi i-am controlat gatul cu spatula,are si pe amigdale,nu ma mai mir de ce e asa maraita.Cat despre Acidutu,l-am rezolvat cu vaccin,cu tot tacamul ieri.A intrat si el in randul cainilor,cu stapan.Atomicele sunt super incantate,doar ca il striga si fug ede el.Le e teama sa puna mana ,si asta sare pe ele si le impinge de cate ori are ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana insanatosire grabnica piticei.
Noi am fost la Real i-am luat laptoipul Deliei nu cel spus de Mariana ca nu aveam unul la 70Ron se numeste Frumoasa Barbie.Acum sunt la b ucatarie maine merg cu Delia la doctor ptr trimiterea la orl

Mergi la inceput

Multam Alina,si voua la fel!

Am intrat sa va salut putin,amu fug sa-i fac Iarinei aerosol ca nu poate sa respire deloc,si vine noaptea,si am o groaza iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hop si eu la ceas de seara

Tatiana sper sa aveti o noapte linistita totusi. Ma ia groaza cand povestesti de febra,afte sub limba, pe amigdale... brrr, sa scapati repede de ele. Sanatate multa Iarinutei.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Las repede cafeluta aromata si fug repede sa nu-mi prinda capul la usa .

Alina, Delia sa foloseasca cu placere laptopul . Cat a costat cel pe care l-ai cumparat ? Vezi, si intalnirile astea sunt o particica din rezolvarea unor probleme . Bafta la medic !

Tatiana, cum i-a fost azi noapte Iarinei? Offf...tare pacatoase sunt aftele astea... Sanatate multa Iarinei . Daria cum e ? Bun venit noului membru al familiei "Acidutu" !

Doinita, pe bune...rau de tot . Cred ca a fost un drum la Carr. fara rovi . Asta-mi lipsea sa mai cotizez in plus si la stat ca de privat nu mai vorbesc . avem si noi ca mi-a fost tare mila sa o dam la altcineva. Cand s-a nascut Bianca aveam doua , dar din pacate cea mare (avea 13 ani)a trebuit sa o eutanasiem . Era bolnavioara si nu s-a mai putut face nimic pentru ea . Oricum in perioada mersului de-a busilea au avut interdictie de a intra in casa.

Nyny, ! Parca ai fi care ne vegheaza somnul! Marutzei si Davidutzului!

Sa aveti o zi buna !

PS: La noi a ......vine iarna brrr.... si e o ceata deasa...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Mariana multumim de cafelutza. Ce mai face corcodusha?
Tatiana...uff ... saracuta Iarina. Cum sunteti? Ce crema ai folosit pt aftele din guritza?. multa sanatate si sa dea DD sa scapati fara antibiotice
Alina ma bucur ca sunteti mai bine! E bine sa ne mai 'impiedicam' din cand in cand...se mai detensioneaza atmosfera...se mai aseaza lucrurile pt laptop Deliutei
Nyny
Azi cica soseste in Germanica si coletul pt Mosh lui Teo...comanda dupa amazon.de...apoi in jur de 10 dec in Romanica...vine renul Rudolph...cu el!
Am lasat copil mega somnoros la gradi...cat a stat acasa la 6.40 era in picioare...azi trageam de ea
Sa vedem ce idei sunt la gradi pt serbare...!
Va pup pe toate si fug sa-mi caut o cafea!

Mergi la inceput