** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 13
doinita_g spune:
Buna fetelor!
cam tarziu si eu...dar am avut treabaaa!
Plus ca am inceput ziua cu Teo...era un frig la noi dimineata si n-am dus-o la gradi...mai sunt si tot felul de epidemii
...
Abia pe la 11 i-am predat-o colet lui taica-meu...si-am bagat restantele de la serv.
Tatiana
, multumim de info...
! si..tinem aproape
Imi pare tare rau ca s-o dus virusache si pe la Iari...desi era de asteptat...unde-s doi
Acu macar astea sa fie...sa fie liniste de sarbatori
!
Eu sper sa n-o apuce cantatu pe Aurora
...in rest e bine ascunsa![]()
Alina
ce mancare buna ai pregatit
...Eu tot nu dau de prietena mea...habar n-am ce-i cu ea, stiu ca-i f. ocupata dar mai insist!
Mariana la Carrf. nicio reducere??
...mai atragatoare...
Nyny 
Planuri de we nu avem...cu mancarea zicem pas...vom fi prezenti la ai mei
...Cica e si rost de placinta![]()
Aaaa mi-am adus aminte ceva:
Tatiana cum faci galustele alea cu prune?![]()
Teo cand aude de galuste...nu mai conteaza cu ce-s
Si inca ceva....aseara m-am 'impiedicat' si-am aterizat in dormitorul...pe care f. rar il vizitez![]()
alina_satena spune:
Doinita ma bucur ptr tine cu "impiedicatul"
eu aseara am refuzat vehemnt nu ma mai atrgae deloc simt ca
cu un strauin si nu ma mai atrage deloc,poate ca ne certam zilnic si nu imi mai arde,daca nu va fi altfel relatia voi zice PAS definitiv fara regrete decat sa fiu umilita zilnic mai bine lipsa.
Doinita cand dai de ea te rog sa ma anunti ca yi voii face o vizita.
M-am hotarat la ce pediatru sa o mut
doinita_g spune:
despre papusa asta-i vorba...pt Teo![]()
http://www.real-onlineshop.de/realstore/Baby-Alive-Babys-erste-Zaehnchen/0082755001001/P/SW000000_SW310000_SW310100/1
Daca mai vad postas la usa mea...

Ieri mi-a adus o recomandata cu ...nustiuce amenda neplatita...dar totusi platita din iulie
...noroc ca a mai gasit omu' chitanta...
Iar azi...alta recomandata...cu nustiu ce penalizati..vreo 90 ron...habar n-am despre ce-i vorba
...
Acu la sf de an...astia tb sa faca rost de bani...si dau in toate partile...
Oricum, sunt hotarata, ca de acum in colo,...sa accept doar varianta... 'posta electronica'
...
doinita_g spune:
Alina, asa-i cand sunt discutii...nu mai ai chef de nika...dar poate ca ...'intalnirile' mai dese ar reduce certurile ...unele poate fara motiv
...zic si eu 
Da, insist...in we poate totusi dau de ea...iti spun care-i treaba
alina_satena spune:
Doinita al meu sot loveste cand e vb de certuri pe la spate pentru ca acum in mesaj mi-a spus ca acum cateva zile ca era hotarat sa ne despartim si vb deja cu masa sa il primeasca la ea
deci chiar stau cu un strain lng mine,nici macar amic nu il pot numi
doinita_g spune:
Alina e nasol daca s-a ajuns aici...dar macar sa se hotarasca odata
...sau te lasa pe tine sa iei decizia finala?
E nashpa...ca uite, mai e putin si vin sarbatorile...si in loc de liniste tu ai parte de...porcarii de astea
Important e sa vezi de Delia...dupa toate prin ce-a trecut mititica...poate ar fi mai bine s-o tii putin mai mult acasa...
adica asa as face eu
...fiind totusi slabita si cu imunit. scazuta acum dupa atatea antibiotice...deci 'deschisa' sa racoleze alti virusi/bacterii

alina_satena spune:
Oricum o voi tine pe acasa mai mult timp pe acasa,ca el oricum nu se intereseaza,dar vb Marianei tre sa ridfic fruntea sus si sa merg inainte
o sa vina soarele si pe strada mea sunt sigura
doinita_g spune:
Asa e!

Eu ma duc la ai mei sa-mi iau copchilu'...si voi gusta si placinta de la mama si un pahar de vin rosu...de la tata
...
Asa ca...diseara cu siguranta ma 'impiedic' iara![]()

la toata lumea
MarianaPop spune:
Salutare fetelor
!
Scriu repede ca 5 min. am free la comp
. N-am mai reusit sa intru de la munci ca ne-a inchis usa
.
Alina, imi pare rau ca treci iar prin momente dificile
. Ai incredere in DD ca o sa-ti arate calea cea buna
.
Deliei si va tin pumnii stransi pentru luni
!
Doinita, imi pare rau de scrisorile cu "antrax" pe care le-ai primit
. Omu' a primit somatie de la finante cum ca nu a platit o amenda din august cica n-a avut rovigneta...si ne-am scobit de 265 RON
.
Ref. la Carrefour, deocamdata n-am gasit ceva care prezinta interes...asteptam si alte oferte.
si va doresc un we cat mai placut si odihnitor
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

e gata mancarica de fasole cu carnati populari