** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 11
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Si noi suntem bine...mai ales ca de ieri s-a intors si taica-meu de la tara, aseara am fost la ei si Teo era asa de fericita la buni acasa...ne-a umplut pe toti de 'stimulente'...ne lipea si spunea pt ce
...ex maica-mii pt ca a luat-o de la gradi
...lui taica-meu pt ca i-a adus castraveti murati de la tara
...mie pt ca i-am luat cartea cu povesti cu printese...(apare martea cu Adevarul)...omului pt ca se joaca cu ea...si uite asa...lipea si-i turuia guritza intr-una
.
Alina nu am reusit s-o contactez ieri pe prietena mea...nu mi-a raspuns nici la tel nici la sms...Imi pare tare bine ca Deliutza
e mai bine...multa sanatate!
la mamici si puiuti!
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana lasa ca recuperezi tu .Saptamna viitoare sper sa reusesc s ao ,mut pe Delia de la medicul de familie(nu e pediatra) acum am aflat.Astazi iar .Va invit la ![]() ![]() ca astazi este ziua mamei mele face 46 de ani.![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
La multi ani!
! Sanatate si bucurii
! Inseamna ca diseara o puneti de-o petrecareala...distractie placuta
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Intr-o dimineata un rus se trezeste si vede pe fereastra americani cu tancuri pe strazile din Moscova, la care iese afara si striga "Freedom!, Freedom!" la care soldatul ii raspunde: "Niet Freedoom, Hallowen!".

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Alina, da-mi de stire dupa ce vizionezi videoclipul postat de mine
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
FF mishto melodia,am inteles cat de cat ce trebuia sa inteleg sper
ca la ora asta sunt la fundul butoiului k melancolie
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena FF mishto melodia,am inteles cat de cat ce trebuia sa inteleg sper ca la ora asta sunt la fundul butoiului k melancolie![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ai PM!
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Mariana ms ptr comparatie ma maguleste sper sa reusesc sa am mai multa grija de mine ca la cpitolul asta stau foarte prost.

astea am eu de facut.
Si va mai invit la
la o ciorba de oase garf afumate si la un pireu cu friptura(cu pulpe sperioare)
marchplayer spune:
FETELOR, AM DE VANZARE UN COSTUM DE DRAGON!!! ESTE MORTAL!! PENTRU 1-4 ANI. DIN PACATE AM FACUT O COMANDA AIUREA SI M-AM ALES CU ACEST COSTUM CARE II ESTE MIC LUI RARES SI ACUM AS REA SA-L VAND!!!
POATE STITI PE CINEVA..CUMVA...CAREVA...:)
CARE-L VREA!!
doinita_g spune:
Am tot cautat papusoi pt Teo...si-am gasit (printesa Aurora
) si cumparat si budit![]()
Acu am gasit prin Germania si cenusareasa cu caleasca, zana, caii si tot neamul lor
si o 'fetita interactiva' de la Hasbro...pe care poti s-o speli pe dinti si alte alea...
sa vad cum le aduc in tara
Daca-mi reuseste faza cred ca vom avea copil super mega incantat
...si nici buget de familie foarte afectat

doinita_g spune:
Totusi, de ieri... ma framanta o intrebare!!!
De ce 'afara' jucariile astea au preturi mult mai rezonabile decat la noi
...

.
ca astazi este ziua mamei mele face 46 de ani.