** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita chiar te rog sa ma ajuti cu prietena ta,macar sa ne primeasca ca asistenta doctorei mele de familie este o acrtitura(soryy k numai scriu bine dar sunt fff nervoasa)ptr ca deja suntem pe tratament de app 2 luni si inca nu s-a facut deloc bine si i-am dat medicamentele nemteste(la fix)mi-am si notat poate veti rade dar fde fiecare data scriu ce medicament iam dat cat,la ce doctor am fost ce antibiotic yima dta.
Asdistenta doctorei ma expediat foarte repede si nu inteleg de ce mai ales ca era vb de o urgenta,nici nu a interesato,astazi voi suna sa anulez programarea si ma gandesc sa yi spun de ce am anulato ca am fost la spital sau sa yi spun pur si simplu ca o anul;ez,dar doctorul orl-ist mi-a spus ca perste 3 zile sa ma duc la un medic orl-ist la control si voi avea nevoie de trimitere de la medicul de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Am poposit si eu sa-mi mai trag nitel sufletul . Sunt calare de dimi pe niste rapoarte si nu ma pot da jos decat cu scara . Ce bine ca suntem toate !

Alina, sa-ti treaca supararea. Tu stii de fapt ca suntem alaturi de tine in orice problema . Ar cam trebui sa i-o tragi "acriturii", unii chiar nu se mai satura de rautati. Schimba medicul de familie. Sa-ti ajute DD sa gasesti pe cineva cu suflet si cu bunavointa. Deja ai devenit o luptatoare si se vede ca pana la urma reusesti sa rezolvi problemele , tine-o tot asa. Si eu arhivez listutele cu diagnostic-medicatie-tratament . dulci Deliei!

Nyny, . S-a nimerit taman atunci sa fiu online . puiutilor!
Offf...in privinta colegei...familia ei este foarte evlavioasa...mi-a raspuns la mesaj mai face in plus si radioterapie si daca mai slabeste intrerupe procedurile . Ma rog mereu la bunul Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei.

Dointa, bietul om cum il faci tu sa-i tresalte inima la ca inceput . Nu stiu cum esti tu dar eu sunt foarte imprevizibila cand e vorba de "intalniri" (si omu' e deportat in living ). Mai presar cate o picanterie pentru alungarea monotoniei . Spor la navigare pe net...sa gasesti ceva super pentru Teo.

Tatiana, . Dariei sa-i treaca punctisoarele. Miculina o fi visat ceva urat. Multumim de spor !

Fug la munci...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana da-mi si mie niste indicatii despre picanterii,am programato pe Delia la doctora de familie sa ne dea trimitere ptr orl-ist sa o vada luni la ora jumate iam spus asistentei de ce anulez programarea ca am fost la spital si etc nu prea ia convenit dar na eu am interes sa imi fac copilul bine nu sa ma cert cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Nyny inteleg ca ai rezolvat cu Moshu pt Mara...dar lui Dav?...Aveti ceva planuri de plecare... la zapada?

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mai cautam pt Dav. Sunt cam in pana de idei pt el.. da gasesc eu ceva pana la urma. N-am terminat nici cu Mara, sigur mi se mai lipeste ceva de mana pana atunci.

N-avem nici un plan de plecare. Ma cam feresc de plimbari iarna. N-au rabdare in masina, imbraca-i.. dezbraca-i, transpira repede.... Mai vedem..

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Nyny ms ptr Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,supa de rosii,ficatei,si in loc de piure am facut tocana de cartofi cu putin marar.Nu e cine stie ce,dar pentru "flamanjiosi",mama mama ce mergeLe mai fac si niste galuste cu prune mai tarziu,si gata!

Mariana,vreu si eu picanterii,ca am intrat in pana de ideiMai descalaeca nitel,sa nu ramai doamne fereste c...,poate te impiedici si tu si atunci....cum ramane cu problema?
Cica noi ii scriem mai pe seara scrisoarea mosului,sa vedem ce cerem.

Mergi la inceput

Eu va invit la mancare de praz cu masline si supa de galusti.
App la otita trebuie sa tina vreun regim alimentar?

Mergi la inceput

proaspta facute aburesc.
Va astept cu drag.
Delia se simte mai bine,doar ca inca mai avem probleme cu dureriule de urechiuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata si de la noi !

Alina, multumesc pentru cafeluta ! Ma bucur foarte mult ca Delia e mai bine . dulci dragalasei!

Fetelor de-abia am putut sa intru ca de ieri ne taie firu' des cica preventiv sa nu devenim addicted . Asa ca daca o sa intru mai rar nu va faceti griji.... Noi suntem bine cu programul zilnic, corcodusha nazbatioasa... si taica'su la fel .
Ieri vroiam sa ma servesc din bucatele voastre da nema net , sper sa-i dea drumu' macar cu tzaraita ca io ce ma fac . Aseara am prestat cam multe munci, spalat calcat si pregatit cina..., m-a asteptat el omu' dupa da' n-am vazut decat un dulce, dulce din care m-am trezit azi dimineata . Apropo de ...sa nu va ganditi la niscaiva si alte fetishuri ca nu-s cu de-astea , aspirine autohtone in pozitii variate ...hai ca vad ca-mi lipseste evenimentul ratat de aseara .

Hai si sa auzim numai de bine!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana lasa ca recuperezi tu.
Saptamna viitoare sper sa reusesc s ao ,mut pe Delia de la medicul de familie(nu e pediatra)acum am aflat.
Astazi iar .
Va invit la ca astazi este ziua mamei mele face 46 de ani.

Mergi la inceput