Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FELICITARI CARLA!

mada - of, si eu l-am luat plangand de acasa azi. acum tocmai am inchis cu fetele de la gradi. le-am zis ca daca plange dupa mine sa ma cheme sa il iau. e o perioada tare grea si pentru ei. la noi tot timpul mai apare cate una alta pt cel mic si se simte in aer ca se apropie...plus toate discutiile pe care sigur le aude. si eu sper sa treaca ca in ritmul asta de abia ii fac fatza celui mare...ce ma fac si cu cel mic

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tocmai m-a sunat Beatrice, a nascut un grasun de 4540g si 53 cm!!!
Bravo Bea! Bun venit pe lume Adam! !!!!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Felicitari, Carla!!! Sa iti traiasca si sa fie sanatos bebe!

Felicitari, Beatrice pentru bebe maricel, sa aveti parte de tot ce e mai frumos!!!

Recuperare usoara, fetelor!!!

Emma 36 saptamani + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Carla felicitari! Bine ai venit Lexi!

Bea felicitari! Bun venit Adam!

Aris ... eu nu pot sa o prea tin acasa ca aici e obligatorie gradi/scoala asta.. Oricum azi ma duc sa o iau acasa pt pauza de pranz si o suc dupa amiaza. De obicei mananca la cantina dar asa mai petrecem un pic de timp impreuna doar noi doua... Ei o sa fie mai greu primele luni cred pana se acomodeaza si ei saracutii cu idea...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

BRAVO CARLAV BRAVO BEATRICE sa aveti bebei sanatosi si voi laptic din belsug si recuperare rapida.
A fost pediatrul bebe Vanessa e mai mult decat ok,e o scumpete mica manca si doarme si eu i dau laptic doar de la san se trezeste tot cam la 3 ore jumate,azi noapte a plans putin cred ca o durea burtica.
Fetelor aici nu are relevanta saptamana in care nasti ci greutatea copilasului cel putin asa mi-a zis pediatrul,si ca de obicei copii sub 3 kg is considerati prematuri si-i ajuta putin ei cu oxigen si le da si ceva vitamine ca si la a mea iau dat....numai ca bine era de imi zicea si mi-e cineva dinainte nu sa ma lase sa imi iasa par alb de la plans si stres...
Ma rog bine ca a trecut a venit si mami aici si acum sunt mult mai linistita altfel......
Imi explicati si mie cum sa va arat poze cu bebe?cum sa fac?
NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI....HAIDETI FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Rania, pentru poze intra pe contul comun si pune acolo, in folderul tau. Abia astept sa o vedem pe printesa Vanessa.

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

DianaLaura nu am parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata si de la noi!

Brianna e bine, a dormit azi noapte desi initial a avut un episod de plans crunt....avea colici...AZi dimineata facuse caca pana spre ceafa dar a fost ok...adica asa cum arata in mod normal cu "gronjoale"...acum doarme in brate la buni...iar maraia de colici si se auzea forfota in burtica...

Da...aveti dreptate cu spatiile inchise si aglomerate...o s-o las balta cu mall si altele...macar 1-2 luni....imi este foarte greu pt ca noi suntem singuri in Oradea , restul familiei fiind in Prahova la originile noastre...Asa ca unde am de mers tre' sa tarai copiii dupa mine...la fel a fost si cu Erik...el cunoaste mai bine magazinele...mall-urile...decat parcurile...la 8 saptamani l-am dus la strand in Ungaria....la 9 saptamani la plimbare in Budapesta...si era noiembrie la sfarsit...O sa ma straduiesc sa nu sar calul cu Brianna dar uneori simt ca innbunesc in casa....si la fel era si cu Erik...cand mi se punea pata si dadeam in plans il imbracam ...il puneam in scoica si in masina...mergeam la colege la serv...etc uffff...Soacra mai sta pana maine...apoi vine mama o saptamana si apoi singuriiiiiii

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik si minunea mea, Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari Bea si Carla!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

si...Neata!

Ofera cineva cafea direct in vena? Sunt nedormita (copil cu febra peste 39, marait, apatic...probabil de la vaccinul de joi)). sper doar sa nu ma apuce nascarea pana nu isi revine el...

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput