Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

everything- adevarul e ca nepregatita cred ca o sa ma simt si peste 18 ani. fiecare etapa are dificultatile ei si nu putem decat si noi, impreuna cu copiii, sa invatam ce si cum e de facut

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Aris, tare de tot nepotica!!!! Poate si-ar fi ales si sanatate, fericire, etc...dar daca numai lucruri materiale au fost pe tava...a luat si ea ce a avut nevoie...si-a dat seama ca poate cumpara toata tava cu bani Bravo ei!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

multumesc pentru gandurile bune....eu de la 2 n am mai dormit...pana la 7 , cand m a luat cu somn, dar m am dus sa mi fac hemoleucograma si INR ul...
O zi minunata!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna dimineata
eu sunt tot in asteptare,am doar cateva contractii, mi se intareste burta, dar stiu ca nu au nici un efect.fetele sunt la scoala, e mama cu mine si eu stau pe canapea, la laptov si tv,si astept.
maine, poi maine ma duc iar la spital, sper sa se declaseze totusi travaliul si sa nu am nastere indusa sau cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Neata!

scot si eu niste incurajatoare

haideti fetelor, nasteri usoare, vesti bune despre voi si bebici asteptam!

Luny, si eu sunt de acord cu ne-iesitul in hipermarket/mall/spatii inchise. Noi am iesit cu Sofica prima data cind avea vreo 7-8 luni si tot ne'a bestelit pediatra, iesisem la o pizzerie. Cu asta mica o sa fie mai greu, poate imi dati si mie un sfat doua, fiind alaptata la cerere, n'are domne program, nu pot sa plec nici pana vizavi ca nu stii cind se trezeste. Cum procedez? Ca saptamana asta am iesit pe cont propriu numa' sa iau o sticla de ulei vizavi si la piata. O iesire de 7-8 minute si alta de 45; in ambele copilul urla de foame cind am ajuns acasa. Si asa m'as duce si eu la ikea, ptiu, de nu mai pot. Ieri i'am facut sotului lista de preferinte da' l'am trimis pe el cu cea mare. Dar tot as merge. Asa ca daca aveti idei despre cum lasi acasa copilul alaptat la cerere, astept cu drag.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

eu am iesit cu el intr-un loc inchis cand avea cateva luni... cate, nu mai stiu.. cred ca in jur de 3-4..
eu imi faceam stoc de lapte, si-i lasam in bibe, muls... insa nu am iesit mai mult de 30 min fara el tot asa, pana pe la cateva luni, si atunci a fost intr-o noapte, la o cununie..
sigur nu cred ca mi-ar iesi nici mie o plecare de mai multe ore cat e asa mic si suge la cerere... dar daca lasi 2 bibe si stii sigur ca suge din ele, poti risca 2 ore, dar sa ai tampoane in sutien si de rezerva, la greu!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!

Denisa felicitari!

Beatrice, Oana, Paula mult curaj astazi si nasteri usoare!

Cu iesitul afara o sa ziceti ca sunt nebuna dar noi am iesit cu Emily de 5 zile sa fac cumparaturi...aici nu e mall dar tot in genul. De fapt vroiam sa incercam mai bine carutul ca il cumparasem de pe la 4-5 luni de gravidenie si abia asteptam sa o vad in el.. Apoi la o luna am fost in Andorra la vreo 1800 m altitudine, si la 2 luni in Spania la vreo 600 de km de casa... Am avut noroc ca a fost un copil tare bun si nebolnavicios, prima oara a facut febra la 1 an cand ne'am luat noi primul concediu fara ea ... Pe de alta parte era vara si ieseai mai usor afara acum chiar nu cred ca o sa ies asa...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ramona cum se mai simte Brianna? Sper ca sunteti mai bine!

Rania nu mi'a venit sa cred cand am citit prin ce ai trecut... Mi se par de toate jena medicii care nu ti'au explicat de ce vor sa tina fetita la incubator.. Si nu stiu cum spuneam aici la 36+3 zile Emily a fost considerata la termen, eu ma gandesc ca in afara de varsta sarcinii ar trebui considerat si cum se comporta bbelusul, daca mananca bine, respira bine, are o greutate normala...in cazul asta mi'e greu sa gandesc ca e prematur chiar daca e nascut inainte de 37-38-39 de saptamani.

Mamici de bb2 si eu ma inscriu in clubul mamicilor supersolicitate de bb1 in perioada asta...J spune ca are "mamitis", toate vrea sa le faca cu mine, se enerveaza din orice, una doua ii dau lacrimile de crocodil pt orice prostioara...pff sper sa ii mai treaca ca ma epuizeaza...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Din ciclul "nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste", iata ca primul bebelus pe ziua de azi este LEXIE, a treia fetita a CarleiV!
Felicitari Anca, bine ai venit pe lume Lexie!!!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Felicitari, Anca! Lexi sa fie sanatoasa, norocoasa si cuminte!!!

Mami de Serban(28.09.2009) si 35+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Felicitari, Anca! Bine ai venit pe lume, Lexi!

Hai, Bea, Oana si Paula!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput