Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Buna dimi!
AMR 18 zile. Mult succces celor care au marea intalnire saptamana aceasta... Eu inca nu mi am facut bagajul...
La fel, acomodare usoara pentru proaspetele mamici! ma bucur ca ne impartasiti unele din experientele pe care le traiti... desi imi doresc foarte mult acest copil, ma simt destul de"unprepaired'...
Eu nu mai pot sa dorm...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Si o mare, mare, cat pentru o zi de luni!
Everything, sper totusi ca ai apucat sa mai dormi ceva de la 2 cand ai scris mesajul!

Beatrice, Oana, Paula!
Haideti fetelor! Azi e ziua cea mare pentru voi!

Eu sunt pe baricade! Mi-am trimis copilul la gradi si sunt fresh! Am o gramada de lucruri de facut (mi-am propus), sper sa le si pot face intre timp fara sa-mi piara cheful

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Moldoveanca,Beatrice, Oana

savuram si noi cafeluta de dim si asteptam vesti de la fete

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata,

diana multumim de cafeluta
Nastere usoara Beatrice, Oana , Paula
ramona nu intra in panica, te imbratisez cu drag cum a dormit micuta? a papat?
emma mai stai cateva zile...sunt sigura ca si micuta mai vrea v-ati gandit la nume?
ma bucur ca avem vesti de la brambru

Andreea 36+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!

Nasteri ca un fulg, Beatrice, Oana, Paula!

Ramona, cum a fost fata azi noapte?.. daca tie ti se pare ceva nelalocul lui, mai bine cheama sau mergi s-o vada un pediatru, ca sa te linistesti... mai ales ca deja instinctul tau e activat de la primul copil... vezi azi cum e, cum mananca si doarme, dar eu sper sa-si reia normalitatea.. o fi fost schimbarea aerului de vina...
insa eu nu as mai merge cu un nou nascut in mall/hipermarket, oricat de deschise sunt ele, sunt tot aglomerate, mai ales in we, si circula virusii p-acolo in draci, mai ales in perioada asta

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Neata!

scot si eu niste incurajatoare

haideti fetelor, nasteri usoare, vesti bune despre voi si bebici asteptam!

Luny, si eu sunt de acord cu ne-iesitul in hipermarket/mall/spatii inchise. Noi am iesit cu Sofica prima data cind avea vreo 7-8 luni si tot ne'a bestelit pediatra, iesisem la o pizzerie. Cu asta mica o sa fie mai greu, poate imi dati si mie un sfat doua, fiind alaptata la cerere, n'are domne program, nu pot sa plec nici pana vizavi ca nu stii cind se trezeste. Cum procedez? Ca saptamana asta am iesit pe cont propriu numa' sa iau o sticla de ulei vizavi si la piata. O iesire de 7-8 minute si alta de 45; in ambele copilul urla de foame cind am ajuns acasa. Si asa m'as duce si eu la ikea, ptiu, de nu mai pot. Ieri i'am facut sotului lista de preferinte da' l'am trimis pe el cu cea mare. Dar tot as merge. Asa ca daca aveti idei despre cum lasi acasa copilul alaptat la cerere, astept cu drag.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Neatza
eu sunt cu ochii carpitzi asa ca iau orice cafea disponibila virtual
nu stiu exact ce a avut piticul dar daca nu m-a trezit de 4 ori nu m-a trezit deloc si desi dormisem un pic si la pranz tot simteam o nevoie nebuna de somn. acum astept sa vina transportul sa il ia si sa ma apuc de pregatit o multime de acte pt firma(ce iubesc eu cel mai mult)si abia apoi sa vad daca mai prind un pic de somn.

ramo - si eu stiam ca la cei alaptati scaunele pot fi oricate(pana pe la 10/zi) sau deloc timp de mai multe zile. oricum adevarul e ca sunt de evitat mall-urile in perioada asta. macar o luna sa faca si chiar si atunci ash opta pt o metoda de transport lipita de pieptul tau cu fatza cat mai ascunsa. e destul de nasol iarna...nu prea ai unde merge cu astia mici mici asa

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

ane2 - ti-am trimis un PM cand ai timp arunca o privite te rog

Mergi la inceput

ooka - singura varianta e sa lasi lapte muls la frigider. si eu tin minte ca la primul am iesit prima data dupa vreo 10 zile pana la farmacia de langa mine si am crezut ca ananc asfaltul ca sa ajung mai repede inapoi. dar am avut noroc de sezon bun si am tot iesit la terase dupa 5-6 saptamani....acum...o sa fie complicat rau. noroc ca vin sarbatorile si macar o sa a musafiri ca sa nu ma urc total pe pereti

Mergi la inceput

sa va spun ce a ales dupa tava scorpioanca de nepoata-mia?
prima data a pus mana pe o hartie de 100 de lei, apoi a mai stat ea un pic s-a uitat, a analizat ce mai are acolo si a inshfacat hartia de 100euro dupa care a impins tava cat colo...nu ii mai trebuia fetii nimic. adevarul e ca bani sa aiba, restul si le poate cumpara singura

Mergi la inceput