Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(104)
Raspunsuri - Pagina 11
angieangie spune:
Mirela..dau eu cafeaca toata ziua am fost chiauna de somn si de lipsa de inspiratie..si m-a sunat mama ca mi-a lasat tataie(care a murit cand eram eu gravida)mostenire 250 milioane lei..sa fie primitbun colosa la saltea pt Tudor
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
rmbbc spune:
Am revenit; am citit da nu am reusit sa ma concentrez... si nu mai tin minte nimic! (de vina e o veste buna)
IN PRIMUL RAND MULTUMESC FETELE PENTRU RASPUNS!
deci pot incerca sa-i dau sa guste mazarea uscata sa vad ce zice; vroiam sa stiu parerea voastra pentru ca ma gandeam ca nu are aceleasi vitamine si etc, ca si cea verde congelata.
Apoi tot am vrut sa te intreb LORI cum e Robert aka "gene luuungi" cu gradi? s-a mai imbunatatit ceva?
rmbbc spune:
Evident am uitat ceva...
MIRELA dau eu cafea!! si daca as fi in buc. m-as duce sa ti-o duc personal; dar pana am scris eu am vazut ca a dat si Angi una....
rmbbc spune:
Inca ceva si dispar.... scuze ca am umplut pagina degeaba....
SI LA VOI REZULTA FB. "CA NU ESTE DISPONIBIL" sau numai la contul meu e ceva ce nu merge....?!
mada23 spune:
Va salut si io ca iar nu mai apuc am citit cap 102, nu am retinut nimic
Lori,Louty, Dedicut v-am votam pozicile, eu sunt mad1, mad2 la pag 17 daca aveti chef de votat , multumesc celor ce au facut-o.
Sanatate puilor bolnaveiMire mamica eroina multe pt tine
Gravidutile noastre imi fac pofta, as vrea atat de mult si eu o pereche pentru Mateiutz dar inca am in minte perfuziile si injectiile si nu as putea sa-l las singur atatea luni, ca se pare ca va fi tot o sarcina grea din ce am citit...mai vedem ce ne rezerva viitorul, le aseaza Doamne-Doamne.
Cam atat, ma duc poate recuperez si 104 cat mai doarme strumful.
pup fetele
Aaa, era sa uit ce-i mai important, bebeluseala traznet, superbe comori aveti, sa va traiasca, foarte frumos ca va intalniti, mi-ar fi placut mult sa fiu langa voi
bebelu86 spune:
mai noi nu aprindem lumina. avem lampa aia tommy care abia abia mai are baterie. deci e o lumina cat sa nu te impiedici prin camerade una de alta. de jucat nu ne jucam, dar o apuca pe ea in timp ce o leganam sa aplaude, sa rada, sa cante, trage de noi, ne ciupeste, si ne mai trage si zambete din alea criminale de nu poti sa stai indiferent..
mirela2 spune:
ooo angi vreau si eu asa o mostenire
sarna de cafea si tie si lui carmen
mada23 pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
deea_sav85 spune:
Hello fete dragi!
La multi ani sarbatoritilor, oltenashului, maslinutei, Carmen si Medeea!!!
Noi in continuare muciosi, dar parca e putin mai bine azi, maine mergem oricum iar la doctor sa vedem ce ne mai zice.
Eu sunt obosita moarta, de lunea trecuta cand s-a inamplat nenorocirea sunt cu ambii baieti( sotul) acasa, si nu stiu daca ma credeti dar parca e mai greu decat atunci cand sunt singura.
Angie Sa ii stapanesti sanatoasa si sa va bucurati de ei
Mi ati facut pofta de facebook, si cred ca o sa mi fac si eu sa vad bebelusi frumosi si o Tunde frumoasa.
In rest multa sanatate la bebeii bolnaviori.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
loutzy spune:
Hola Chicas.
Mada23 multam' de vot, v-am votat si noi.
Stef are chef de joaca si eu sunt deprimata, n-am chef de nimic. Am starea asta de o sapt.
Va pupam. Sunt pe "Invisible".
Vream si noi un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">aici pt pozele ly1.jpg si ly2.jpg
piscotel2011 spune:
a aparut si piscotica ...Doamne subu ce vis ai avut...nu-mi mai zi ca mi-am amintit de un cosmar de acu vreo doua saptamani...am visat ca mai era putin si-mi murea piscotica si plangeam in hohote ptr ca ma simteam asa neputiincioasa privind-o...ce sentimente am trait in visul ala, nu doresc nici dusmanilor mei...a fost horror...bine ca nu am apucat sa visez pana la "final"
angie - wow...ce mostenire...norocoaso
lori - cine o are pe lori la craciuneala stie ce sa-i ia...sosetute antiderapante...mami ce ai tras-o...ia nu mai alerga tu si mergi catinel asa ca e mai sigur
LA MULTI ANI BEBEILOR DE 14! SA FIE SANATOSI SI FRUMOSI!
si io ma intreb cateodata daca fi-mea ma va astepta peste ani la fel cum o astept io pe mama...
nu mai stiu ce sa mai zic...aaa ziki acu ma duc la PM...mirela - ai o crema de maini la mine...sa vad cum am drum zilele astea pe la tine prin zona si ti-o aduc..nu accept comentarii....pupici multi ptr bebei bolnaviori...aaa si io mi-am pastrat ceva hainute ca cine stie...mi-e tare drag de ele...
gata i;m out...puuuuup
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011