Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
simina, sigur nu e ok sa i se exfolieze unghiile...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
dana n. spune:
am ajuns la urgente...suntem pe antibiotic...are angina.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. am ajuns la urgente...suntem pe antibiotic...are angina. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu |
imi pare rau de necaz, dar ce mama soarelui mai e si treaba asta
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
LiviaG spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Livia, multumesc de raspuns, deci luna asta ar trebui sa stau inca linistita ca mai vin ceva banuti. De luna cealalta incepe asteptarea.. La noi nu se poate pune centrala pe gaz ca nu a ajuns inca conducta de gaz la mangalia (da, da gatesc inca la butelie in sec 21 ), iar centrale pe lemne la apartament inca nu am auzit pe aici..Probabil ca trebuie la anul sa ne gandim serios cum naiba sa facem sa punem o centrala pe ceva... Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shopcENTRALA PE LEMNE DIN AIA DE PUS LA CASA NU E! DAR E CA O SOBA TP SEMINEU, CUM SUNT ASTEA MODERNE ACUM, SI CARE ARE LA SPATE LOC DE CONDUCTE CA PENTRU O CENTRALA NORMALA, SI UN MIC CAZAN CU APA. CA SA O MONTAM NOI AM RENUNTAT LA BAIA DE SERVICIU, CA TREBUIA SPATIU MAI MARE! BLOGUL MEU |
grigore_tina spune:
Buna dimineata,
Inca recuperez.Mai am vreo 10 pagini dar azi nu stiu daca reusesc.
LA MULTI ANI MICUTILOR A CAROR ANIVERSARE AM RATAT-O!SA FITI SANATOSI SI PARINTII SA SE BUCURE DE VOI!
Eu azi astept sa fac analizele.Vine echipa medicala la firma.
Nu prea ma intereseaza ca ma inteapa.Asa s-a intamplat si fix acum 2 ani cand eram in maternitate si urma sa aduc pe lume un ingeras-papusa cu ochii verzi.
Ma incearca niste sentimente ciudate.Imi aduc aminte perfect acea zi si seamana izbitor de mult cu cea de anul asta.
Aseara i-am dat cadoul de la mami si tati.A venit coletul si a insistat sa il deschidem.I-am luat un laptop cu marker (ceva micut cu muzica nu din ala performant-are uul dar nu il baga in seama) , o tablita cu animale gen ferma cu animale de la chicco si o orga cu scaunel.
De orga nu a vrut sa se desparta .E fascinat de ea.Ii place ca are si microfon.
Am facut filmuletz.Sper sa am timp sa il pun.
Petrecerea va fi mica:noi si bunicii.Restul invitatilor probabil pe sambata ca week-endul trecut nu s-a putut.
Ce-i doresc piticului meu?multa sanatate si sa ramana la fel de cuminte si iubitor.
Mami te adora pui mic!
Pe voi va servesc cu salata de vinete,fripura-pastrama facuta de mine de porc si pui,cartofi prajiti,castraveti murati si ardei copti,ciorbita de perisoara.
Praji e facuta de soacra:negresa cu bezea (un deliciu dupa Geo).
Bauturi:vin,tuica,garonne,cola,sprite,suc natural de portocale si tot ce doriti.
Sper sa revin azi.
grigore_tina spune:
Ramonika imi pare rau pentru ce s-a intamplat.Vei trece peste asta.Va ocupa mereu un locsor acolo in inima ta dar timpul te va intari.
dankutza spune:
O fi asta angina de care vorbeste Dana? Ca nu cred ca are legatura cu angina pectorala, Doamne iarta-ma!
http://www. copilul. ro/sanatate-copii/boli-obisnuite/Amigdalita-acuta-angina-acuta-a2786.html
many_bani spune:
citat din mesajul lui monica_80 Buna seara Azi am fost la dr si am vizionat samburel mic, toate bune, sarcina la locul ei, cu embrion si nu in ultimul rand inimioara . Eu sunt foarte relaxata Mami fericita de Mariuta |
si o semnatura pe masura, cand vedem?