Prietene la bine si la greu - 145

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Mai fetelor, lui David, pe langa febra, ii miroase foarte tare si gurita...aveti idee ce poate fi?
Daca nu este mai bine pana maine, mergem la medic

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Are ceva in gatut probabil .Asa se intampla la noi . si sanatate piticutului

Mergi la inceput

La multi ani Mihnea !!!
La multi ani Ilinca !!!!

Sa cresteti mari ,sanatosi ,sa vi se implineasca toate dorintele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Simina legat de bibi(suzeta) a fost greu la inceput tot timpul imi cerea sa ii dau si nu vroia sa se culce dar nu am putut sa il mai las sa il foloseasca ca tot era "capsat" si aproape rupt iar altul nu a vrut sa accepte desi am cumparat unul nou. Atunci i l-am tot aratat si i-am spus ca e rupt, e murdar, ii kk, si cate si mai cate....si i-am dat o broasca de plus in patut si i-am spus ca vezi si broscuta doarme fara bibi (suzeta). Stiu numai ca in primele doua zile a fost greu si in prima noapte cand si-a cautat bibi...mai ales ca noaptea isi mai cauta bibi sau isi intidea mana prin somn in locul unde stia ca il pun. Dupa doua zile mai intreba asa numai in treacat cand se punea in pat: bibi? si daca ii suneam ca nu avem se punea jos si doarmea. Acum se pune in patut si strange broasca la piept sau o inconjoara cu mana si doarme.

Azi m-am uitat la Mihai in gurita si e pe cale se ne mai iasa o masea.

Scuze daca am scris aiurea ...dar am o durere de cap si sunt ametita ca sunt in zilele cu "musafiri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

MIHNEA si ILINCA sa crestei mari si sa fiti sanatosi.
Laura si Dana insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori. Laura tare rau e la voi... sper sa gasiti o modalitate sa va descurcati cu banutii ca la asa cheltuieli...

Mergi la inceput

Lili imi pare rau sa vad ca-i iarasi bolnavioara Lila ,cred ca va trece repede de data aceasta .Despre Broncho -vaxom nu stiu mare lucru ,doar ca prietena mea i-a facut acum 2 ani baietelului ei o cura in toamna si una in primavara(10 zile pe luna timp de 3 luni) .Era la cresa ,facea bronsite ,otite ,pneumonii destul de des .De atunci a mai facut o data pneumonie . La ei a functionat sau i s-a intarit imunitatea intre timp.
Cred ca au fost faine petrecerile Lilei ,chiar daca a fost nedormita si agitata . Pozele sunt minunate ,Lila e tare frumoaa!

Ramonika super ca nu pleci curand in delegatii .
Sper ca macar fizic te simti mai bine ,cunosc durerile unui chiuretaj .

Raluci bravo lui Bubu ca tine bine piept racelii ,dar sa te faci si tu repede bine
Cat despre AMR ,eu zic sa savurezi ultimele saptamani de sarcina .Si eu m-am asteptat sa il nasc mai repede pe Iustin ,avand in vedere ca pe Stefi am nascut-o la 38 ,dar s-a intamplat la 40 .

Ionela mi-a placut mult de tot povestea nasterii lui Tudor si ma bucur ca ai gasit o solutie sa nu mai inghita mult aer la supt si sa mai diminuati colicii. Mihnea e multumit cu noua "productie" de lapte ? Si soacra a stat cuminte sau a venit cu niscaiva sfaturi ?

Cristina ce m-as bucura eu sa nu am menstruatie .
Cum a fost la dr cu Andrei?

Cuscri mi-a placut de Sabi la cresa ,se simte bine acolo ,se vede .
Imi plac rochitele ei ,e o adevarata domnisorica
Imi pare rau ca mnca e cah ,dar conteaza ca e fain colectivul .
Tusea si la noi trece bine cu Prospan .Pana sa fie la gradi ,Stefi nu a tusit niciodata ,acum se intampla asta la fiecare raceala .
Pozele alea le stii ,parca am pus link la asta si la asta .

Diana tinem pumnii sa fii acceptata la unul din spitale.Super ca se simt bine copiii si se adapteaza bine la scoala /gradi

Licu imi pare tare rau de experienta asta . Sanatate multa tuturor

Cam atat am retinut .
si sanatate multa bolnaviorilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara

Azi am fost la dr si am vizionat samburel mic, toate bune, sarcina la locul ei, cu embrion si nu in ultimul rand inimioara . Eu sunt foarte relaxata

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80
Azi am fost la dr si am vizionat samburel mic, toate bune, sarcina la locul ei, cu embrion si nu in ultimul rand inimioara . Eu sunt foarte relaxata

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello si de la noi...si noi in trend, racite amndoua..bantuie virusii astia ca nebunii in perioada asta...multa sanatate bolnaviorilor ..dana poate are ceva infectie in gat..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Monica ma bucur pt vestile bune si pt relaxarea ta

Magda cum a fost la vaccin ?

Alexa sa va faceti bine repede .Cum a fost petrecerea de 1 an ? Poze??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simina parerea mea este sa te duci la un dr. u mi se pare normal sa i se exfolieze unghiutele. Nu e normal nici pebtru un adult, dar apoi pt un copil de 2 ani.

Dana poate ca nu ar strica sa-i dai ceva naturist pt chestia asta. SA nu uitam ca el a mai avut un precedent. La un moment dat am avut problema asta cu Pinky, adica mirosea un pic si i-am dat Helmiflores. (facut din zorele). Parca a papat si mai bine dupa asta.

Monica

Mergi la inceput