Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Am ratat aproape un capitol intreg de discutii... Nu ma lasa bebe sa ma apropii de calculator si mai ales de forum. Probabil din cauza stresului, imi venea sa vomit instant ce incercam sa incarc forumul.
A fost o saptamana tare nasoala, plina de greturi cum n-am avut pana acum. Nu mai puteam manca nimic aproape, ce putea manca acu 2 sapt nu mai functioneaza. Stomacul parca nu mai digera nimic. Am ajuns la concluzia doctoritei: portii mici, mici si mai ales fructe si legume(ceea ce acu 2-3 sapt nici nu puteam sa pun in gura). Apa nici eu nu prea beau tot din cauza de greata. Zic ca mai bine beau putin si o tin inauntru decat sa ma fortez sa beau mult si sa dau tot afara. Insa cand vad apa in filme sau la altii in pahar mi se face o pofta!!! N-am mai auzit pe nimeni sa aiba pofta de apa pana acum!

Ce mai ziceati voi aici, de sani si eu am devenit preocupata de ieri cand am constatat ca nu mai dor. Dar nu imi fac asa probleme ca vad ca mie mi se tot schimba simptomele asa ca atata timp cat nu sangerez nu-mi fac griji.
Sambata am fost la control si am vazut testosul mic(asa i-am zis ca are un cap maaaare). A miscat un pic din cap si dintr-un muguras de manuta. Dragalas tare! Are 22mm si inimioara ii bate cu 170b/min. In schimb nu s-a prins inca bine, mai e o zona neprinsa de 1 cm(acu 2 sapt era de 1,8cm). Tre sa ii dau in continuare cu Utrogestanul.Uf! S-a mai intamplat la cineva sa nu fie prins bine nici la 9 sapt? O fi normal?
Urmatorul control o sa fie peste o luna, cam la 12 sapt dupa cum am calculat eu in prima sapt din decembrie. Pana atunci trebuie sa-mi fac analizele pe care inca nu le-am facut si bitestul si sa ma prezint cu ele pentru morfologia de prim trimestru. Deci pana atunci sper sa stau linistita si sa nu ma apuce gandurile rele.

Si acum sa va zic o chestie mai "jenanta", despre ce vise ciudatele am eu...Tot am vise erotice...Si azi-noapte am visat ca faceam dragoste si ca incepusem sa am contractii la uter si ca sarea asa cumva uterul. Si ma panicasem(toate astea in vis) si-l pusesem pe al meu sa-mi dea No-spa(2 bucati) si Utrogestanul si ma tot rugam sa fie bine. Adica...va dati seama ce nebuna sunt de visez noaptea tot felul de probleme cu sarcina si tratamente si toate alea. Nu m-am trezit din vis, deci nu stiu daca chiar se contractase uterul in timpul noptii...totusi cred ca daca s-ar fi contractat ca in visul meu m-as fi trezit. Deci sunt clar cu capul.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna din nou!
Imi baga si mie cineva DPN ul in listuta? Este 18 iunie insa mai mult ca sigur va fi ceva mai devreme ptr ca voi naste tot prin cezariana... Multumesc frumu
Ce vise erotice, ce sex????? Sotul meu este plecat inca dinainte sa am eu testul pozitiv asa ca toate astea sunt parca din alta viata!
Hai va pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Pai nici eu deloc sex, ne e prea frica sa facem asa ceva acum. Insa vise erotice aproape in fiecare noapte. Si inainte de sarcina jur ca eram o persoana normala, nu aveam decat cel mult 2 vise de-astea pe an.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata fetelor..
Ieri am avut o stare nasoala si n-am avut chef de nimic, m-am suparat pe o situatie dar mi-am ridicat moralul si mi-am revenit..
Mirela bine ai venit alaturi de noi..e rau ca lucrezi in stres si atatea ore pe zi, n-ai putea sa iti iei un concediu medical??
Andreea si Ilary m-ati facut sa rad de dimineata in conditiile in care si eu am vise erotice de nu imi vine nici mie sa cred dimineata cand ma trezersc..chiar si azi noapte am avut doar ca noi prestam, ce-i drept mai rarut si mai usurel.
Mai fetelor v-am rugat de foarte multe ori pe cele care nu aveti trecute semnatura sa o faceti ca ne e mai usor sa discutam stiind varsta sarcinii..si mai sunt mamici cu copilasi acasa nu vreti sa ii treceti si pe ei??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Elena, ce bine ca ai scris! Deja incepusem sa ma simt penibil si ma gandeam sa sterg prostia aia cu visul din mesaj...Posibil totusi sa fie tot hormonii de vina si pentru "pofte" la care se adauga stresul ca bebe sa fie bine.

Si ca sa schimb subiectul, aseara m-am rasfatat cu o baie cu spuma(nu mai facusem cred ca din primavara) A fost absolut divin, balsam pentru suflet! Si pe urma m-am cremuit ceea ce iar nu mai facusem de o gramada de vreme. Am fost alt om dupa tot ritualul asta. Si raceala m-a mai lasat, in sfarsit am dormit si eu fara sa ma trezesc ca nu mai pot respira.

Apropo de raceli, voi stiti daca e voie sa punem picaturi in nas? Picaturi de-astea gen Bixtonim. Eu pana acum am stat numai pe spray cu apa de mare si n-am avut curaj sa iau nici pastile de supt pt gat. Aveti idee ce avem voie din gama asta?

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neataaaa! Am fost sa donam sange pt refacerea Citomegalovirusului, pe miercuri-vineri o sa am rezultatele. Pana atunci stau iar cu inima in chiloti.

Andreea o sa te cert! Pai tu ai zona de decolare si faci bubble-bath? Mai ales in cazul tau sunt interzise baile in cada, cel putin in primul trimestru. Dusuri caldute si rapide. Atat.
Nu intentionez sa te sperii, dar trebuie sa constientizezi ca o zona de decolare reprezinta o conditie de risc. Baga Utro si stai cumintica, lasa bulubucii

Asaaaaa....si sa trecem acum la alt subiect. Vise erotice. Oh, da! In fiecare noapte aproape, de am ajuns sa cred ca sunt gravida la cap! Am vb si cu prietena mea, care a nascut anul asta si mi-a zis ca si ea a avut, ca sunt de la hormoni. Deci, asta este...

O sa mai actualizez acum ce trebuie prin listuta. Va pupacesc de nu va vedeti!



Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:


Mirelush bine ai venit! Sarcina usoara si fara griji! Astept sa-mi lasi datele tale ca sa te trec in listuta: data nasterii, ultimul cm si data probabila a nasterii puiului.

Te pup dulce si sper sa rezolvi cu serviciul, daca zici ca e asa stresant. Sa-ti dea medicul concediu medical, cel putin pana intri in trimestrul II si mai scapi de riscuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata burtici!

Ma bucur ca nu sunt singura cu vise erotice , nici noi nu am mai prestat nimic de cand am vazut 2 liniute pe test! Doctora ne-a rugat sa asteptam cumintei pana la 12 sapt, daca putem... putem, dar e al naibii de greu

Andreea, eu am intrebat si am inteles ca picaturile de nas sunt interzise si am primit frumusel un tub cu apa de mare, bun si la nou nascuti. Mi-a facut bine sincer, raceala mea pornind de la problemele mele cu nasul, rinita alergica si ce-o mai fi...

V-am mai zis de Coryzalia, sunt niste pastilute homeopate, de supt, un pic dulcegi, merg pentru gravidenie si sunt destul de eficiente. Carmolul iarasi am citit ca ar fi interzis.
Pentru paracetamol am primit dezlegare de la medic, dar am preferat sa nu-l folosesc, pentru ca nu am facut febra si am mai citit ca nu ar fi chiar recomandat in primul trimestru de sarcina decat in caz de febra.

Mirela, eu stiu ca pentru analizele medicale pentru sarcina avem 16 ore pe luna liber de la stat. Fetelor, daca stiti altfel, va rog sa ma contraziceti.

Elly mare dulceata de bebel ti-ai tras la avatar.

Fetelor, eu iar nu am dormit azi noapte, am tras si o portie de plans dimineata... iar am senzatia ca bebe nu mai este... sanii nu ma mai dor, greata nu mai am, parca nici burta nu se mai vede deloc , iar programarea o am taman sambata... nu stiu ce sa fac, sa ma duc diseara frumusel la o eco... sau sa astept pana sambata?

Apropo... astazi miezul meu implineste 10 saptamani


Va doresc o saptamana frumoasa si fara evenimente neplacute!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ellyshor, nu ma certa ca am avut invoire de la ginecolog. Am intrebat si prima oara si a doua oara daca am voie baie in cada si a zis ca am voie atata timp cat nu am sangerari. Si n-am avut sangerari deloc. Dupa prima eco m-am abtinut si n-am facut baie in cada deloc, acu la a doua eco am intrebat iar si a zis ca e voie. Evident ca n-am facut baie fierbinte, eu oricum faceam si inainte baia cam calaie asa.
Ea zice ca n-a avut timp sa se prinda...Mie sincer mi se pare totusi cam prea mult timp sa nu se fi prins nici acum. Totusi mi-e clar ca nu s-a prins din start, nu e dezlipit ca altfel as fi sangerat. Da, stau in continuare cu Utrogestanul si nu fac efort, dar baia aia a meritat fiecare picatura de apa, crede-ma. Si cred ca si bebe s-a simtit minunat.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

una dimineata fetelor. Cum nu am reusit sa intru tot wekendul acum am avut ce recupera.

Ramonika imi pare sincer rau, foarte rau. Gandeste-te ca poate copilul a avut ceva probleme si e mai bine ca sa intamplat acum, decat sa fie mai tarziu. Ai grija de tine si sper cat mai repede sa ai din nou un samburel si de data asta sa fie bine si sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos.

Gabi si Mirela, bine ati veni , sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi, frumoasi si destepti.

Elena imi pare bine ca Luka se simte mai bine, din pacate nici noi nu ne simtim bine cand pui nostrii sunt bolnaviori.

Delia bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos. Frumos, 4 copilasi, sa fie sanatosi si sa aveti parte doar de momente frumoase alaturi de ei. Si visul meu este sa am cati mai multi copii , dar din pacate stiu ca suna urat , dar nu ne permitem. Sotul tot asta imi spune ca de la 3 copii in sus se mai gandeste daca ne oprim sau nu.

Cori sa sti ca si eu am contractii si doctorul a observat acest lucru cand am fost la eco. Din pacate mai dese decat ar trebuii. De aceea eu iau 3 nospa pe zi. Eu am contractii cele mai multe noaptea cand dorm.

Felicity, mie la prima sarcina a inceput sa imi apara colostrul de la 4 luni, dar doar dintr-un san si pot sa ma mandresc ca am alaptat 2 bebei in acelasi timp(pe Eduard si pe nepotul)si pe baietel l-am alaptat pana la 1 an si 7 luni, si mai aveam lapte dar el nu a mai vrut sa pape san. Acum inca nu mi-a aparut , dar astept cat de curand.

Gabi eu inainte nu mancam dulce, ma tinea o tableta de ciocolata si 2 luni, acum de cand sunt insarcinata mananc ceva dulce in fiecare zi, daca nu mananc simpt ca nu mi-e bine.

Aever si eu am pofta de apa, am crezut ca doar eu sunt asa mai ciudata. Si de vise erotice, trebuie sa recunoasc cu nerusinare ca nu exista noapte sa nu am cel putin un vis erotic pe noapte. Si din pacate dupa acel vis ma trezesc ca uterul mi-e foarte contractet, nu stiu ce legatura are uterul meu cu visele, dar aa se intampla de fiecare data. Din pacate cu sotul nu mai prestam asa de des si in nici un caz asa de des cum vreau eu. Eu cum mi sa spus ca placenta mea este joasa nu prea am voie. Si la prima sarcina a fost asa , dar de la 5 luni mi-a urcat placenta si doctorul mi-a spus ca avem liber la cat vrem noi. Si atunci am recuperat. Saracul sotior si asa el e categoria pana, dar in acea perioada cred ca a slabit si mai mult,recunoasc eu am fost vinovata.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput