Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Bun gasit..
Soshonik La multi ani impreuna, sa va iubiti mereu..si sa dea Dumnezeu o Emma alintata si sanatoasa..
Miha tare sunt curioasa cum a fost la nunta asta in alb si negru???
Anca felicitari pt rezultatele bune..
Ella nasol tare cu bronsita asta..bine ca atrecut..imi pare rau ca a luat si Alex, din pacate stiu cum e sa fie copilul bolnav..acum si Luca e mai bine, a inceput sa manance si ma bucur..sanatate si insanatosire grabnica va doresc..si bafta multa la amnio..nu stiu ce sa zic de plecarea dupa 2 zile dar cel mai bine cred ca intrebi medicul..
in legatura ca animalele in casa, nu stiu ce sa zic ca nu am, dar probabil daca as avea nu as renunta la el..
Elly cred ca vei proceda foarte corect sincer..cel mai nasol mi se pare sa lase par atat ca atunci cand va umbla copilul de-a busilea ca va strange tot..dar daca nu e par atunci chiar nu vad o problema..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crixy spune:
Raspund eu repede ca nu prea am timp acum... la mine e fetita, stiu de la 12 saptamani (sper sa nu se schimbe pana la final ca am mai auzit cazuri)... Chiar imi era teama ca la mine in familie si in familiile prietenilor nu avem nici un baiat. si ne gandeam cu cine s-or marita ale noastre... Dar se pare ca balanta e echilibrata
Voi ati cumparat lucruri pt bebei? Eu inca nu (decat o paturica care nu se pune ), dar am asa o pofta sa cumpar tot felul de lucrusoare....
Elly inca nu sunt sigura daca fac triplu test... probabil ca da, mai am o saptamana sa ma hotarasc. Oricum fac ecografia de 16 saptamani , am deja programare pe 28. In functie de ecografie ma voi hotari pe loc daca fac si analizele de sange.
Andreea mai ai putin cu greturile (sper). Eu fac maine 15 saptamani si aproape am scapat de ele.... oricum acum nu mai sunt ca la inceput cand simteam ca mor la fiecare vomat.
Crixy 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Am revenit si eu pe acasa!
2liniute ma bucur sa aud ca si la tine in saptamana 9 s-au mai atenuat simptomele sarcinii si bebe e ok.
Eu m-am trezit dimineata foarte prost dispusa si speriata si am fost sa fac analiza de sange beta-HCG sa ma asigur ca mai sunt cu bebe la purtator si in grafic, astept diseara rezultatul.
Deea si eu incerc sa ma gandesc la fel ca si tine...daca Doamne-Doamne vrea sa fac bebe o sa fie daca nu e acum timpul o sa mai incercam.
Am vazut ca ati discutat despre animalute de companie, eu am acasa, in Romania, un motan, Lucas, cel din avatar si imi lipseste tare mult. Fiind si negru atrage energiile negative si mereu imi da o stare de liniste. la burtici!
Elena 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefulici/stefulici.jpg)
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Am revenit si eu pe acasa! 2liniute ma bucur sa aud ca si la tine in saptamana 9 s-au mai atenuat simptomele sarcinii si bebe e ok. Eu m-am trezit dimineata foarte prost dispusa si speriata si am fost sa fac analiza de sange beta-HCG sa ma asigur ca mai sunt cu bebe la purtator si in grafic, astept diseara rezultatul. Deea si eu incerc sa ma gandesc la fel ca si tine...daca Doamne-Doamne vrea sa fac bebe o sa fie daca nu e acum timpul o sa mai incercam. Am vazut ca ati discutat despre animalute de companie, eu am acasa, in Romania, un motan, Lucas, cel din avatar si imi lipseste tare mult. Fiind si negru atrage energiile negative si mereu imi da o stare de liniste. ![]() Elena ![]() |
Si eu am o pisicuta, care mi-e tare draga, insa cam lasa par. Nu stiu ce o sa fac cand o sa fie bebe prin casa... Mi-ar fi tare greu sa renunt la ea. Nici nu am cui s-o dau!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
tigruta spune:
Nu stiu cum am reusit sa postez de 2 ori..pot sa sterg oare??
elena sunt sigura ca vei primi un rezultat bun si te vei linisti..
tigruta spune:
Crixy felicitari pt fetitza..te-ai gandit la nume??
Eu una nu prea am ce sa mai cumpar ca am cam toate de la Luca mai ales ca s-ar putea sa fie baiat, si in caz ca fetitza o sa-i cumpar dar mai aproape de nastere..eu la Luca pe la 7 8 luni i-am cumparat patutul si cateva hainute..
Stefulici cam nasol daca lasa par, dar o sa-i restrictionezi si tu accesul prin casa si o sa perii muuult mai des..vei gasi solutia potrivita incat sa nu trebuiasca sa o dai..
aever spune:
Am si eu o intrebare importanta si destul de urgenta asa pentru psihicul meu...Dintre fetele de aici care au in jur de 30 ani, i-a iesit vreuneia titrul de Ac pentru rubeola foarte mic? Sau ca si cum n-ar fi protejata?
Eu nu-mi amintesc daca am fost vaccinate de rubeola cand eram in scoala, chiar nu pot sa aflu informatia asta. Din pacate am avut contact minim cu un copil cu rubeola azi(adica doar am trecut pe langa el) si inca nu am facute analizele din complexul Torch. Nu cred ca se poate face nimic acum chiar daca n-as avea anticorpi.Din fericire n-am avut contact, n-am pus mana pe nimic, m-am spalat pe maini si fata imediat, deci ma gandesc ca trebuie sa fie bine. Dar m-a apucat si pe mine un pic paranoia acum si daca ati putea sa-mi spuneti cum a fost la voi titrul de Ac pt Rubeola poate mi-as face o idee daca e vreo sansa sa fi fost vaccinate.
Andreea, 9+
alma_alma spune:
Ella, multa sanatate! Ai grija de voi!
Shoshonika Felicitari si multi ani sanatosi si fericiti impreuna cu Emma (sau cu
)!
Eu am doua pisici si un caine. Cainele e de talie mare si sta in curte, pisicile stau in casa si vara mai ies sa scoata limba la caine . Deocamdata am hotarat ca nu mai umblu deloc la litiera si ma spal mult mai des pe maini. Toate animalele sunt castrate, deparazitate intern si extern si vaccinate. Ma sacaie un pic faptul ca nu am imunitate la toxoplasmoza. Dar asta inseamna ca asa, cu toate animalele astea, cu o placere nebuna pentru gradinarit si pentru fructe proaspete, am reusit sa ma tin departe de ea. Acum am de o suta de ori mai multa grija, asa ca sper sa nu am probleme.
Cand or veni copiii o sa fie mai complicat, dar deja avem niste solutii: cainele oricum sta afara, pisicile nu vor avea voie in camera copiilor si mai trebuie sa gasim o alternativa pentru pozitia litierei, astfel incat sa putem taia accesul pisicilor la baia in care vom spala copiii. Cand vor mai creste, ii vom lasa sa intre in contact unii cu altii si sa se cunoasca. Eu cred ca e bine pentru dezvoltarea psihica a unui copil sa creasca pe langa animale (bineinteles, cata vreme ai grija sa fie toata lumea sanatoasa).
Aever, exact asta ma gandem si eu. Abia asteptam sa ajung in saptamana 12 ca sa scap de greturi si cand vad cum isi dau sufletul fetele care sunt in 15 saptamani, parca imi pierd din speranta.
Dar sa nu exagerez: eu am greturi relativ rezonabile, in sensul in care nu am vomitat decat de doua ori, si doar foarte putin. Probabil ca mi-era rau de foame. E ciudat sa-ti fie greata fiindca ti-e foame, fiindca ultimul lucru pe care-ti vine sa-l faci e sa mananci. Intre timp parca sunt un pic mai bine, tot mai sunt sensibila la mirosuri (si parca toate mirosurile sunt neplacute, n-ar fi unul placut!), dar a inceput foamea. Azi noapte m-am trezit de foame. Nu pot sa mananc prea mult odata, probabil s-a strans stomacul in ultimele saptamani. Ca urmare mi se face imediat foame. Se pare ca au inceput copiii sa urle de foame .
Am fost un pic ingrijorata saptamana trecuta. Miercuri am fost la analize si dupa recoltarea pentru Babes-Papanicolau am sangerat. Pana sambata am avut secretia un pic maronie (din ce in ce mai deschis, dar oricum nu cum era normal). Nu am avut dureri si am incercat sa stau cat mai cuminte si sa ma linistesc cu gandul ca aveam o explicatie pentru sangerare si pentru secretia de dupa. Acum pare sa fie totul in regula.
Ca sa inchei subiectul cu baia, eu am gasit urmatoarea solutie de compromis. Inainte faceam baie foarte fierbinte, ieseam rosie ca racul. Acum mi-am cumparat un termometru de baie (pentru copii) si ma asigur ca temperatura apei nu depaseste 38-39 de grade. Nu costa mult si oricum e nevoie de el intr-o gospodarie cu copil.
Alma 9+
alma_alma spune:
Crixy, si eu am un chef de cumparaturi pentru bebelusi, ceva de groaza! Dar la mine e inca sarcina mica si ne e frica sa ne ambalam prea mult, asa ca nu am cumparat nimic deocamdata. Oricum, cred ca o sa incercam sa asteptam sa ne apropiem de eveniment, ca altfel sigur cumparam o gramada de lucruri de care nu avem nevoie .
Alma 9+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Andreea sotul meu nu are anticorpi pentru rubeola pentru ca nu a facut niciodata boala. Nu e ceva anormal, dar in general boala se face in copilarie si de aceea un procent marisor din populatie are anticorpi.
Daca nu ai anticorpii e bine sa te protejezi de posibili bolnavi de rubeola, dar nu e o regula sa si iei boala pe durata sarcinii, depinde de sistemul tau imunitar. Medicul probabil ca o sa iti stabileasca o conduita.
Elena 10+