Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Multumesc pt tot..m-am linistit acum.
Mai am o intrebare. Voi aveti animalute?Noi avem o catelusa de 3 anisori si toti ne intreaba ce vom face cu ea cand apare bebe. Nu renuntam la ea, o iubim enorm de mult, insa multi considera ca nu e bine sa tii cainele in casa cu un bebe mic....

Mihaela 11+

Miha eu am un shitzu, de 8 luni, pe care il iubim toti la nebunie. Nici nu ma gandesc sa-l dau. Nici nu se pune problema.
Mai ales ca nu l-am invatat sa doarma in pat ci doarme in bucatarie, in cosuletul lui. La mine in camera i-am limitat accesul, nu intra decat rar. Incerc sa ma joc mai putin cu el, si ma spal bine pe maini apoi.
Iar cand vine bb, o perioada o sa aiba accesul interzis in camera lui, apoi incet incet o sa le fac cunostinta ca sa creasca si sa se joace impreuna
Nu vreau sa fiu o mama din aia crizata si super sterila cu toate. Copilul trebuie sa-si formeze imunitatea contactand si microbi. Bine, cand va fi mai maricel, nu nou-nascut cand e ff sensibil.
Si prefer sa puna mana pe Bruno(catelul) care stiu ca e vaccinat cu tot ce e posibil, deparazitat lunar si intern si extern, decat sa puna mana pe afara pe cine stie ce.
Asta e parerea mea si eu asa voi proceda cu copilul meu.

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Catelusa mea, pekinez imperial,are acces in toata casa, insa nu doarme pe pat,nici nu urca( sotul a creat o scara pt ea, altfel nu se urca pe pat, nu sare deloc). Si referitor la par, noi o tundem oricum de 2ori pe an...Imi imaginez uneori cum va fugi bebe un 4 labute dupa catelusa...Sunt curioasa cum se vor intelege, bineinteles cand va fi bebe destul de mare ca sa faca cunostinta cu "fiara".

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor eu am 2 cockeri spanioli. Cand a fost mic bebe nu intra in camera noastra si nu era nici o problema. Dar cand Edi a crescut au aparut probleme. Nu mari ci micute. Eu stau intrun apartament si cum copilul a inceput sa meaerga de-a busilea tot timpul avea putin par pe manute. Nu mult ca le tundeam pe fete scurt, dar tot aveau ceva par. Cu parere de rau a trebuit sa le mut la mama la casa. Nu au probleme acolo ca au cata libertate vor, dar nu mai stau cu noi in apartament.
Initial nu am vrut sa le dam , dar nu prea am avut de ales. Poate si din cauza ca erau mai mari(cocker spaniol).
Copilul sa intales si se intelege de minune cu ele, mai ales cu cea mai tanara. Tot timpul se juca cu ea, e adevarat ca de multe ori o chinuia, dar ea nu zicea nimic, statea si il lasa sa faca ce vrea el cu ea. Putea sa ii bage si manuta in ochi ca nici macar nu tragea capul.
Si acum copilul iubeste foarte mult orice caine.
Deci nu sunt de parere sa nu ai caini cand ai bebe mic, dar e vorba si ce fel de caine si daca stai sau nu la casa. Si probabil si cati caini. Si am observat ca o legatura dintre un copil si un caine e foarte stransa.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna tuturor!
eu vin cu vesti bune, ieri am fost la dr si l-am vazut pe bebe are 3 cm, un capusor mare, 2 manute si 2 picioruse, si cam atata am vazut, ne-a si spus ieri ca sarcina e de 9 sapt si 6 zile, asa ca azi am facut 10 saptamani
sunt tare bucuroasa, mai ales ca se fac vro 10 zile de cand nu mai am greturi si nici sanii nu mai sunt asa tensionati... eram un pic ingrijorata, dar l-am vazut pe bebe bine, i-am vazut si inimioara, si e ok, in schimb nu a vrut sa o asculte si sa vada cu cat bate pe minut, spusa ca i-ar face rau la bebe (???)... asa ca nu am insistat, nu aveam sa ma cert cu el.. hehe
acuma nu vreau sa creez panica, cum ca bebelusi a caror inimioara a fost ascultata, ar pati ceva rau, doamne fereste, eu cred ca fiecare dr are fixatiile lui, si parerile lui... sau poate nu a vrut sa se complice ...
oricum parea in lumea lui... tocmai primise un tel cum ca o gravida sigur va naste in cateva ore si era foarte bucuros mai ales ca am inteles ca ar fi venit la spital de la ora 1 noaptea pt acea gravida care intrase in travaliu...
ma gandeam ce emotionant va fi momentul in care o sa ajung si eu sa nasc
pipici

Anca 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
Am revenit!
Sunt in urma cu cititul
Saptamana trecuta s-a imbolnavit sotul meu,bronsita acuta si cum era de asteptat am luat si eu.Sambata noapte am ajuns la urgente cu 39 febra durere mare de burtik si spateAcum sunt mai bine,mai tusesc dar nu mai am febra ,in schimb a luat raceala si AlexAcum are el febra!
Azi am fost sa ma programez ptr.amniocenteza,o sa o fac pe 12decembrie.
Doar ca am o problema eu am luat deja bilete de avion sa vin in Romania pe 14 decembrie,credeti ca e riscant sa plec asa repede?
Sambata noapte la spital am facut si o ecografie,colul moale dar lung bebe ok ,se miscasi avea 72mm.
Ma duc sa intind niste rufe apoi sa il culc pe Alex si apoi sper sa reusesc sa citesc din urma.
Va pup!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Mihaela intrebai de dublu test. eu iti psun cum a fost la mine, insa cred ca in mare este regula generala.

De dimineata mi-au facut eco 3d unde a fost masurat bebe din mai multe pct de vedere, iar la sfarsit mi a spus ca ecografic este oki, insa ca sunt deshidrata si cu colul cam mic.
Imediat dupa, am facut analiza de sange, unde o asistenta mi a pus niste intrebari si a facut copie dupa ecografie. In 3 zile am avut raspunsul, asta la clinica Regina Maria Bucuresti.
Pentru siguranta am refacut analiza de sange in aceesi zi si la Synevo, eh fiecare cu nebuniile lor, unde la fel, in 3 zile am avut raspunsul si a costa 130 ron.

Sper sa te ajute.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

La partea cu naparlirea, lui Bruno chiar nu-i cade parul, cel putin pana acum. Vom vedea. Si eu sunt curioasa cum se vor intelege, dar am citit ca rasa lui e ff toleranta cu copiii si animalele. Sper sa fie asa.

Anca felicitari pt vestile bune! Sa creasca bb mare si sanatos.
Si eu stiu ca Doppler-ul nu e indicat in primele saptamani, nici mie nu mi-a facut dr mea pana spre sf trimestrului I.

Ella bafta multa la amnio! Imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate Ce stiu eu e ca dupa amnio, trebuie sa stai cateva zile sub observatie medicala, ca sa nu apara contractii. Vezi ce zice si dr tau.

Fetelor, ce de baietei avem deocamdata pe forum Si Joana, si Ramona si eu...toate avem "suspiciune" de baietel
Haideti si cu fetitele!
Sa fie sanatosi toti, indiferent ce vor fi!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

legat de analize, si eu am programare pt ecografie morfologica de prim trimestru si dublu test pe 3 dec, si trebuie sa refac toxoplasma si CMV la fiecare 2 luni pt ca nu sunt imunizata si sa repet si TSH ca e scazut... nu prea stiu exact cat de periculoase sunt aceste rezultate, doar de toxo mi-a spus sa evit contactul cu pisicile, sa consum doar carene bine preparata termic si sa spal bine legumele si fructele...
in rest totul pare ok
pupici

Anca 10+

Mergi la inceput

multumesc frumos Elly, sa dea Dumnezeu sanatate si bebelusului tau, si la toti bebei
acuma chiar ca nu mai vreau sa cumpar acel doppler... hehe, mi s-a parut oricum foarte scump , 10 mil, chiar si 7 mil ( am gasit dupa pe net unul la 7 mil la o farmacie online din ro..) si ma indoiesc ca ar fi foarte performant, sigur e adaos comercial si taxe... ideea e ca nu-mi permit mai ales ca am aflat ca trebuie sa mai fac atatea analize, dublu test, triplu test...
si apropo de ce va fi, dr a spus ca, cu putin noroc, o sa aflam data viitoare daca e baiat sau fetita
dar asa e, sanatos sa fie, indiferent ce va fi!
pupici

Anca 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit..
Soshonik La multi ani impreuna, sa va iubiti mereu..si sa dea Dumnezeu o Emma alintata si sanatoasa..
Miha tare sunt curioasa cum a fost la nunta asta in alb si negru???
Anca felicitari pt rezultatele bune..
Ella nasol tare cu bronsita asta..bine ca atrecut..imi pare rau ca a luat si Alex, din pacate stiu cum e sa fie copilul bolnav..acum si Luca e mai bine, a inceput sa manance si ma bucur..sanatate si insanatosire grabnica va doresc..si bafta multa la amnio..nu stiu ce sa zic de plecarea dupa 2 zile dar cel mai bine cred ca intrebi medicul..
in legatura ca animalele in casa, nu stiu ce sa zic ca nu am, dar probabil daca as avea nu as renunta la el..
Elly cred ca vei proceda foarte corect sincer..cel mai nasol mi se pare sa lase par atat ca atunci cand va umbla copilul de-a busilea ca va strange tot..dar daca nu e par atunci chiar nu vad o problema..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput