salutare
Salutari la toata lumea si bine v-am gasit.Sunt in asteptare, sa zic asa, pentru a afla daca am bebe. Am 33 de ani si lucrez in domeniul juridic.Locuiesc in Timisoara.Practic sport, tae bo.Nu am relatie oficializata, dar ne dorim foarte mult un bebe.
Raspunsuri
mami_stefi spune:
Buna! Cum adica "sunt in asteptare..pentru a afla daca am bebe"?
Sa fii om e lucru mare!
mihadi spune:
Bunāa-ti dori un copil e foarte frumos...ce vrei sa spui cu "māmicā in asteptare"?BAFTA
tigercat spune:
apai prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 12.10.in 01.11 am facut o vizita la ginecologie, asa de rutina, ocazie cu care am aflat ca sunt la ovulatie si mi s-a spus "sa dam bataie zilele acelea", lucru pe care l-am respectat.astazi e 13.11 si nu a venit menstruatia.dr. a spus pe saptamana ce vine sa-mi fac test de sarcina..sunt in asteptare sa aflu, de asta m-am exprimat asa.imi doresc sa vina bebe din tot sufletul, mi-e tare greu sa astept cred....
mami_stefi spune:
Iti tin pumnii! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie asa cum va doriti! Cand vei face testul?
Sa fii om e lucru mare!
tigercat spune:
mi s-au naruit toate sperantele...se pare ca vine menstruatia....am vazut ceva pete maronii si starea de ciclu se face simtita.....asa dezamagita sunt de nu mai am cuvinte,nu mai inteleg nimic
mami_stefi spune:
Imi pare rau! Dar nu va dati batuti!
Ai mai avut astfel de intamplari? Esti ok,sanatoasa?
Iar aparitia menstruatiei nu e un semn clar ca nu esti insarcinata!O surioara a mea a avut pana la 4 luni menstruatie normala,regulata!Unde mai pui ca lua si anticonceptionale de vreo 3 ani!Deci sfatul meu e ca totusi sa faci un test de sarcina sau da fuga la ginecolog,poate esti trista degeaba
Si eu trecusem saptamana trecuta prin ceva de genul asta.Mi-am facut si test si consult..nimic! Si sunt 12 zile de intarziere.Tare mi-as dori o surioara pt Stefan,dar pana la urma tot voia Domnului se face!
Fi tare,cand va fi sa ramai,vei ramane!
Stiu ca nu ar trebui sa ma priveasca asta dar .. de ce nu aveti o relatie oficializata?
Sa fii om e lucru mare!
tigercat spune:
hi,nu e oficializata relatia pt ca nu credem in hartii, credem in dragoste.am lasat hartiile in plan secund, considerand ca nu-s importante, mai ales ca religios nu putem face, avand religii diferite, ramane doar starea civila care pana la urma e o chestiune de 5 minute.
de sanatoasa, ce sa zic, tocmai fusesem la doctor si erau toate bune.numa de varsta s-a luat dr si m-a tot fitilit cu: cand am de gand sa fac bebe. mai intarziat si luna trecuta, in rest am avut menstruatie regulata, totul ca la carte.nush ce nu a functionat bine, ca am respectat toate sfaturile dr.-lui, ma simteam deja insarcinata, ce sa zic, eram convinsa..sunt f dezamagita si cred ca si el, plang intruna, nu-mi revin,si-s la job fir-ar, de la 3 nu dorm, sper sa ma adun cumva totusi, sa merg mai departe.
mami_stefi spune:
offf! Da,trebuie sa te aduni! Eu una nu am tinut cont de indicatiile medicului.Pur si simplu ne-am dorit un copil si la 2 luni dupa,am ramas insarcinata.
Important e ca esti sanatoasa!Va veni si bebe!Ai incredere si fi optimista! Nu mai !
Sa fii om e lucru mare!
mihadi spune:
iti doresc multā,multā baftā in tot ceea ce faci si nu uita....speranta moare ultima!!!asa ca te rog nu te da bātutā!!!mergi inainte.....o zi bunā!