buna sunt nela si sunt o mamica in asteptare

buna sunt nela si sunt o mamica in asteptare | Autor: nella83

Link direct la acest mesaj

Iata cateva idei pentru mesajul de prezentare:
- Spune-ne dace esti mamica, in asteptare, sau care incearca
- Daca esti mamica/tatic, cati anisori are/au copilul/copiii
- Ce job ai daca nu vrei sa pastrezi secret
- De unde esti si unde locuiesti, daca nu vrei sa pastrezi secret
- Hobiuri, alte informatii interesante, etc.
Sterge textul de mai sus si spune-ne ce doresti despre tine.

Nu uita sa adaugi un titlu la mesaj (in campul Subiect de mai sus). Ceva de genul: Bine v-am gasit de la [numele tau]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihadi spune:

Bunāpovesteste putin despre tine?in cate sāpāmani esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Bine v-am gasit dragi mamici si viitoare mamici!ma numesc Silvia si ma numar si eu printre viitoarele mamici.Locuiesc in Italia impreuna cu sotul meu si momentan nu lucrez din cauza sarcinii...hobiurile mele sunt dansul,muzica si pictura!sunt pe ultima suta de metriastept sa nasc luna asta pe 28,am avut deja 2 contractii,am fost de doua ori la spital cu valiza dupa mine dar degeaba ink nu era pregatita sa iasa Alessia!sper ca a treia oara sa fie cu noroc si sa nu ne mai tina in stres pe mine si pe sotul meu

Clopotaru

Mergi la inceput

Bunā Silvia!am inteles ca trebuie sā nasti in curand.....sā dea Dumnezeu sā ai o nastere usoarā si fetita voastrā sā se nascā sānātoasā,fārā nici un fel de problemeIn ce zonā locuiesti in Italia....ptr.ca si noi locuim tot in Italia.Nastere usoarā!!!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui mihadi

Bunā Silvia!am inteles ca trebuie sā nasti in curand.....sā dea Dumnezeu sā ai o nastere usoarā si fetita voastrā sā se nascā sānātoasā,fārā nici un fel de problemeIn ce zonā locuiesti in Italia....ptr.ca si noi locuim tot in Italia.Nastere usoarā!!!
......................................................................Buna si multumesc foarte mult la fel iti doresc si tie si sa fiti sanatosi tu si familia ta.Eu locuiesc in Milano, in Muggio...

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor eu sunt deja mamica de 8luni si am intrat sa va spun ca va asteptam si pe voi la MAMICI DE ITALIA....pupiki
si burtici sanatoase...

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui costyhunny

buna fetelor eu sunt deja mamica de 8luni si am intrat sa va spun ca va asteptam si pe voi la MAMICI DE ITALIA....pupiki
si burtici sanatoase...

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]
....................multumim!sigur k vom veni si acolo!pupici!

Clopotaru

Mergi la inceput

Bunā Silvia!!!Sper sā ne dai vestea cea bunā....azi fiind 28 ar fii ziua cand micuta voastrā ar fii trebuit sā se nascā!sper ca totul sā fie bine...vā doresc din tot sufletulastept vesti bune!!!

Mergi la inceput

Da stiu ca ar fi trebuit sa se nasca dar inca nu vrea sa iasa!mai avem de asteptat ink o saptamana....oricum se poate intampla oricand sa vina!asteptam

Clopotaru

Mergi la inceput

iti doresc asteptare usoarā!sā fie totul bine si fetita sā se nascā sānātoasā

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona.m119 spune:

Buna fetelor,
Ma numesc Simona si sunt mamica de Maria de 5 ani jumatate. Sunt noua pe forum si sper sa fac fata! Sunt pasionata de bucatarie si de mancaruri bune si sanatoase. Sper sa gsesc discutiile voastre legate de acest subiect si sa pot participa cu informatii folositoare. Daca vreti sa imi sariti in ajutor, nu pot decat sa va multumesc :). O zi frumoasa fetelor

Mergi la inceput