Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Offf, Monn!De acord cu Bianca: incearca sa-l oblojesti acum cat mai bine! Pup Chiscuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, daca a avut Sophi raceala asta foarte la moda printre gradinari (si nu numai, doar eu ma distrez cu ea de PATRU saptamani), tusea aia va mai dura ceva, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau: s-o duci sa n-o duci?! ( la mine dusul la scoala a inrautatit situatia, insa asta din cauza vorbitului meu, doar Phiphi nu se duce sa tina prelegeri si sa predea lectia)

Olga, cum mai esti?

Novus, speram sa ne vedem weekendu' viitor( doar sa nu plece H. la Bucuresti - au un expert francez care lucreaza la ei la firma si ala intotdeauna vrea sa-l duca H. la aeroport cand pleaca in Franta, ca H. ii e simpatic): si pentru Andrei Alexandra a urcat in topul preferintelor, ne-o tot pomeneste. Ieri mi-a zis:"Anei a fost la Alba cu Alexandra. Anei a plans, Alexandra nu s-a supalat." Ce schimbari de atitudine la amandoi, dupa razboielile de anul trecut! Cresc copiii nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oli sper ca ti-ai revenit
Domnisorul injiner insanatosire grabnica
este la bazar donata o papusa interactiva...am postat-o si aici caci cu cat se strang mai multi banuti acestia se duc pt actiunea"Mos Nicolae"

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io nu stiu ce prelegeri tine Phiphi la gradi (cred ca-i innebuneste pe toti cu "aputy, gaiben, veide, loz, loshu, bop":))) da' o duc maine, cu Dumnezeu inainte!
Hai ca mai am ultima parte a temei si "e grele"!!
PISIGRI
Pisigri a fost prima tufata de care m-am atashat; vedeam muuulte asemanari cat am fost gravidoase, ulteriori am descoperit si multe deosebiri dar nu conteaza, caci asemanarilesunt, vorba aia, "prin partile esentziale"
Pisigri este foarte inteligenta, este elocventa si isi lanseaza ideile cu o claritate de te lasa masca. De multe ori citesc parerile ei pe forum (nu la club, pe forum in general, ca bantuim cam pe aceleasi topice:))) si multumesc in gand pentru inventia tehnica recenta care ma lasa sa dau "aproba/aproba/aproba"!!
Ei, uneori Pisigri are si idei cu care sunt in totala opozitie (destul de recent mi-a zburat mana pe "dezaproba" fara sa stau macar sa ma gandesc, asemenea reactii e capabila sa starneasca pisigri!) dar si atunci ii sorb postarile, caci intotdeauna aduce subiecte de discutie incitante si de la o postare de-a ei poate curge o discutie in contradictoriu absolut delicioasa, din care cred ca oricine are ceva de invatzat. Pisigri nu te poate lasa rece, ea ori starneste ropote de aplauze la scena deschisa ori atrage antipatii invidioase, ea e ca un fulger pe forum, te poate trazni sau doar lumina:)))
Pentru mine Pisigri e de multe ori o enigma; adica ma mira cum un om atat de liber in gandire si in comportament poate fi uneori atat de inchistat/rigid (noroc ca e pe scurte perioade de timp:))). Adica uneori o vad ca e o rockeritza rebela crescuta la Scoala de maici: sufletul ei e rebel si liber dar nu poate scapa de unele prejudecati induse de maicutze si fara sa vrea uneori o duce si pe Pisilinca la scoala aceea, chiar daca are 1 an: "sa fii cuviincios, sa nu arunci cu jucarii, sa nu tzipi, sa inveti poezii ca ajuta memoria, sa nu bati mingea pe maidan ca ajungi ca golanii".
Apoi se scutura de haina asta si redevine Pisigri pe care o ador.
Pisigri are o multime de temeri si nelinisti, de multe ori ea nu poate trai in prezent fiindca se gandeste la viitor. Intrebarea care ar defini-o este:"dar daca?..." Mereu e inclinata sa intoarca o problema pe toate fetzele posibile, cu o tenacitate si rabdare iesita din comun.
Pisigri este numai trup si suflet, nimic intermediar. Sa ma explic, caci cred ca suna ciudat:))). Pisigri e trup caci e o fiintza senzuala si sexuala; e spirit ca...mai trebuie de explicat?! Dar pentru ea accesoriile "tipic feminine" nu au valoare, cred ca este ea mai putin frivola sau superficiala persoana din acest punct de vedere, ea nu are slabiciuni din acestea, nu mi-o imaginez salivand in fatza unei vitrine cu pantofi cu toc. De asemenea Pisigri nu-si impopotzoneaza nici sufletul cu briz-brizuri, ea nu se da pe dupa visin, nu zambeshte de complezentza, nu se baga in "small-talk" daca nu simte nevoia, nu face conversatie de dragul conversatiei si nu o poti banui nici macar de minimum de ipocrizie sau de disimulare.
Pisigri are deschideri de suflet de ai zice ca e cea mai dezinhibata si extrovertita persoana; este. Dar paradoxal este si o fiinta profund introvertita, de multe ori in defensiva, de multe ori "salbatica" in sensul de nesociabila fiindca ea e reversul Ancai (desi tot Anca:))): pisigri nu se simte in largul ei in fatza multimii. Adica Pisigri se simte bine intr-o multime daca e una gen "concert rock/ adunare de motociclisti/ spectacol etc" dar nu intr-o multime mai mica in care trebuie sa interactioneze cu necunoscuti sau quasi-necunoscuti. Ei ii trebuie un timp sa fie ea insasi in societate, ii trebuie un timp de adaptare, de expectativa, in care sa stea pe margine si sa-si puna in functiune finul ei simtz analitic. Abia dupa ce analizeaza bine si capata incredere devine Pisigri cea stralucitoare capabila sa capteze auditoriul.
Of, as mai avea o tona sa scriu...pisigri, mai rezisti la logoreea mea sau sa pun punct?:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

saltare tufete!

raportam un vagon de pietre aruncat in ocean de dragoana, mami a fost responsabila cu transportul

dupa "caracterizarile" pe care le vad pe-aci, parca mi-ar place si mie sa vad cum ma percepeti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dati pe HBO, e un super film !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Da' cine crezi caare HBO? Adica io sigur nu:))) Da' spune cum se numeste, sa-l piratam !sdaaAFGNMNMNHNNHN

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da' cine crezi caare HBO? Adica io sigur nu:))) Da' spune cum se numeste

ai fost mai rapida

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare din nou!!!

Multumesc tare mult de sfaturi, maine sun sa ma programez la coafor. Chiar sunt curioasa ce o sa iasa. Si barbata-miu mi-a recomnadat si vara-mea. Asa ca este clar: ma tund.

Diareea cum a venit asa a si plecat. Am avut noroc, mai ales ca am fost si la film, iar apoi la cumparaturi. M-am riscat un pic, dar a fost bine. Credeti ca poate fi pe fond nervos? Aseara m-am suparat ff tare (David m-a suparat ) si a inceput sa ma doara burta, iar pe la 6 dimineata m-am trezit ca vreau tare la wc. Exact asa am patit si cu o nopate inainte de nunta mea, cand ma suparase un angajat. Doar ca atunci a fost muuuult mai grav. Si supararea a fost mai mare

Monn pup pe Chiscuta bolnavior. Intradevar de la gradinita vin repede cu croboauri acasa, caci sunt si multi. Si noi o saptamana mergeam la gradi si apoi 2-3 stateam acasa si bolnavi, iar apoi o luam de la capat si tot asa un an de zile. Acum de cand nu l-am dus la gradi, de la inceputul lui septembrie nu mi-a racit niciodata. I-au mai curs un pic de mucuti, dar imediat i-am venit de hac. Macar de atat sunt multumita, caci in rest tare greu imi este cu el acasa. Nu mai sta deloc cu altcineva caci este obisnuit doar cu mine. Astazi cat am fost plecati, a urlat tare (desi a mai stat cu mama de n ori, chiar si cateva zile) si nici nu a vrut sa doarma. S-a cam salbaticit in aceasta privinta.

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

ELA, drum bun, sa fii sanatoasa, linistita, sa te adaptezi repejor acolo. Noi o sa mai aflam vesti "calde" de la Dan. Multi pupici si putere. A, si sa stii (daca nu stiai deja) ca Dan te iubeste f mult.

PISIGRI, nu te pot ajuta cu retete de post, dar sa stii ca si eu ma simt inspirata sa tin tot postul. In ultima vreme nu am mai tinut post nici miercurea si vinerea cum tineam si chiar simt nevoia. O singura data am mai tinut postul Craciunlui, dar eram in facultate, aveam alt timp si alta disponibilitate de a cauta retete, de a gati, etc. Oricum, spor si te anunt daca ma hotarasc sa facem schimb de experiente.

Gagici, vreau si eu pe urmatoarea lista de tocat, va rooooog

Noi ieri am dimi am fost cu Ana la o actiune la muzeul Taranului roman, mai multe detalii gasiti pe de dragul artei cu www si ro in coada. Apoi am lasat-o pe Ana la Buni si mama si am alergat ca dracii toata ziua. Am fost la apartament care arata ca o grotsa sinistaunde ne-am umplut de praf si am stat vreo 2 ore cu muncitorii. Si apoi am fost sa cautam diverse - parchet, instalatii sanitare, gresie, faianta, etc. dar nu am luat nimic.
Sunt in mari dileme cu amenajarea asta, chiar simteam nevoia unui designer de interioare, din pacate finantele nu permit. Pentru ca imi doresc si functionalitate si design interesant si si si...Pan ala urma am zis ca asta este, os afacem ce putem in limitele banilor si timpului disponibil si gata, important este sa ne simtim bine acasa, nu sa arate ca in reviste
Astazi a fost o zi mai de leneveala, ca de luni de zile nu am avut asa ceva. Si tare bine a fost.

ILINCA, relax, nici eu nu am luat un capat de ata pentru cadorui, nici pt Ana, nici pt nimeni altcineva. Nu stiu cand le iau (si cu ce), dar deobicei sunt destul de norocoasa si gasesc rapid ceva care sa ma inspire.

Si, la final, ca sa radeti bine de mine, va rog sa imi spuneti si mie ce inseamna prescurtarea Mno.

Va pupacesc

Mami de minune mica

Mergi la inceput