Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Lena chiar super tari filmuletele...LA MULTI ANI PT ANTONIA SI MIHNEA,multa sanatate fericire si tot ce e mai bun pe lume!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

urari de bine si la multi ani si din partea noastra Antoniei si lui Mihnea!

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

imi puteti recomanda un dr dermatolog bun,eventual din lista Arcadia unul Ok.
Nu-mi place deloc cum arata fata lui bebe si de cand l-am dat cu gama La roche possay parca am facut mai rau , i-au aparut bubite pe picioruse, iar pe frunte,sprancene su decuameaza pielea deci are acuma si seboreica si atopica
Multumesc

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va salutam!Multumim de urari!Ce faceti?Cam slabuta activitate pe forum.V-ati cuibarit langa puiutii vostri la caldurica in patuturi?
Clau cred ca la bebe e ok sa iti dea un sfat intai un pediatru bun.Nu stiu daca dermatologii sunt scoliti sa trateze si bebelusi.Roche Posay e gama comerciala 100%, adica gasesti produsele peste tot ca si Avene, Vichy... sincer costa o multime de bani si nu-s bune de nimic.Eram si eu incantata cand au aparut si mi-am achizitionat aproape toate produsele din gama insa m-am lamurit cu ele.Nu stiam ca au gama si pentru bebelusi.Daca nu au si ai folosit produse destinate adultilor sau copiilor pentru bebelus e si mai grav.De asta e si pielea micutului afectata.Produsele pentru bebe sunt mult mai soft decat cele destinate copiilor si nu mai zic decat cele destinate adultilor. Toti dermatologii si medicii recomanda produsele astea sa castige si ei un ban acolo pentru ca au parteneriate cu firmele respective. Cremele nu fac mare lucru.Mai ales pentru bebelusi...de ce nu mergi pe Mustela???Sunt produse numai pentru bebelusi.Asta fac si sincer produsele lor nu m-au dezamagit.
Au creme speciale pentru fiecare problema in parte.
Nu cred ca ar trebui sa lipseasca din casa nici unei mamici gama Stelatopia de la Mustela.Crema e super ok pentru dermatite atopice.Face minuni.Sper sa ii treaca cat mai repede micutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Nu-mi place deloc cum arata fata lui bebe si de cand l-am dat cu gama La roche possay parca am facut mai rau , i-au aparut bubite pe picioruse, iar pe frunte,sprancene su decuameaza pielea deci are acuma si seboreica si atopica
Multumesc

noi am fost la Dr. Adelina Harat Batog , la arcadia si am fost multumita

aici cum a decurs consultatia

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Din articolul http://www.analyticalarmadillo.co.uk/2010/09/is-my-breastfed-baby-getting-enough.html

"Offering one breast: because there has been confusion over fore and hind milk, some mothers are advised to stick to one breast per feed, and feeding roughly every two hourly as described above. However, whilst we know women can produce the same mean amount of breastmilk per 24 hours, what is available at each sitting can vary enormously from women to women; some babies will thrive taking one breast every two hours, others won't - if only taking one breast they may need to feed hourly. I always suggest mums consider offering the second breast, because then baby can choose to not have any, have some or have all! Of course breastfeeding is also about convenience so if you just want to "push baby on" until you get somewhere, offer one and if happy offer the other when you get there!"

Ionela, eu ii dau doar dintr-un san la o masa... e asa nasol?
Adica ii dau sa mai papa chiar daca e golut asa... ar trebui sa fac switch cand e moale sanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lena, stiu ca ai mai intrebat dar nu apuc sa raspund temeinic pentru ca raspunsul nu e atat de simplu : da sau nu
Deci... in principiu bebe mananca la un san pana il goleste de tot. Il repui la acelasi san sa vezi daca mai incearca sa pape... daca papa bine, daca nu il treci la celelalt. Daca papa il lasi sa pape , daca nu inseamna ca e satul. Daca il goleste si pe acesta il treci inapoi la primul si asa mai departe. Deci: trecututl de la un san la altul se face cand bebe nu mai vrea unul dintre sani si tot il pasezi de ici colo sa stimuleze lactatia

Oare am fost coerenta???

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ai fost coerenta
Eu intelesesem ceva de genu ca daca ii dai doar din unul s-ar putea sa mai scada productia sau ceva de genu, my mistake

Oricum, eu la un san pot sa o satur, pentru ca tot dak vad ca se matzaie ma uit sa vad dak iese lapte, si iese chiar daca sanul e moale si pare gol. Si atunci o mai pun la celalalt, dar tot se matzaie. Eu o mai pun la al doilea cand e tarutz si vreau sa il detensionez. Mersic de raspuns. Eu crezusem ca nu l-ai vazut de asta am mai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Multumesc

Claudia si eu am avut probleme cu bebe ANDREI si am folosit gama ROCHE-POSAY si acum e mult mai bine ,deci sa o luam pe rand ,ANDREI a avut la inceput niste bubite ca niste cosuri ,m-am dus la pediatra (SIMINICEANU) cu alta problema,dar ea a observat bubitele de pe fata si mi-a zis sa-l dau cu fucidin vreo 5 zile de 2 ori pe zi ,eu l-am dat numai vreo 3 zile cate o data pe zi ,cosurile acele i-au trecut dar apoi s-a format ca o crusta pe fata si am stat asa vreo 2 sapt ,am vazut ca nu-i mai trece m-am dus iar la pediatra care mi-a zis ca are dermatita atopica si sa folosesc produsele din gama roche -posay si anume :un gel de dus care se cheama :LIPIKAR SYNDET si o crema cu care sa-l dau duapa baita care se cheama LIPIKAR BAUME AP si inainte sa-l sau cu crema pe fata sa-i umezesc fata cu niste apa termala ,intamplator aveam in casa de la AVENE.
Acum pediatra asta mi-a zis ca dermatita asta atopica e ca un fel de alergie si m-a intrebat cam ce mananc eu (asta fiindca alaptez exclusiv)si mi-a zis sa minimalizez consumul de lactate ,sa nu mananc alune ,nuci ,kiwi,capsuni ,prajituri din comert ,preparate ,in fine NU chestii din comert cu multe E-uri.
In al 2-lea rand sa-i spal hainele cu un detergent special (DERMALIN) lucru care il faceam deja ,cumparasem detergentul asta inainte sa nasc
Hainutele sa fie numai din bumbac si sa incerc sa le calc ,lucru care oricum il faceam
Si lui ANDREI i-au aparut niste bubite pe corp imediat dupa ce am fost la dr dar erau altfel decat ce a avut pe fata ,sunt unele mici ,mici si iesite asa inrelief ,cand dau cu mana se simt si se inrosesc in special la baie ,am citit cate ceva despre dermatita asta atopica pe net si spune ca leziunile se pot intensifica daca apa de la baie e prea fierbinte ,asa incat am incercat sa mai coboram temp apei de la baie ,ca noi puneam cam calduta .
Am fost chiar ieri din nou la dr sa o intreb daca bubitele de pe corp is in legatura cu dermatita si mi-a zis ca nu (unde mai pui ca aproape nici nu se mai cunosteau bubitele ,cand am dezbracat copilul si am vazut ca nu se vad am zis aoleu dr asta o sa zica ca-s nebuna ,copilul nu are nik si eu maduc la dr ,dar a pus mana pe el si l-a mangaiat si si-a dat seama despre ce e vorba)
Na eu ti-am povestit ce am patit noi ,tu acum vezi daca te regasesti...
Si sigur ca cel mai bine ar fi sa mergi ori la un dermatolog ori chiar la pediatru . SUCCES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Iulia de unde ai cumparat gelul de dus si crema si cat au costat?

Mergi la inceput