Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimineata!!! Va servesc o cafeluta decoffe cu un strop de lapte
Sa uram
LA MULTI ANI bebe MIHNEA de mami Ionela pentru cei 2 anisori
bebelina ANTONIA pentru cele 6 lunite
sa va bucurati de bebei sanatosi, frumosi si sa va aduca numai bucurii.

Mamici oare azi e bine de scos bebe afara??

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

buna dimineata mamici si burtici...IONELA felitari,o poveste minunata,multa sanatate va doresc si sa aud numai de bine!!!
NOI am fost ieri la dr si nu era de la dentitie,,bebicu meu e bolnavior iar daca nu ma duceam cu el zilele astea se agrava si puteam ajunge chira la otitaasa mia spus ca e o fari...nu stiu cum ca eram prea agitata si ingrijorata incat nu am retinut numele...e o boala care afecteaza urechile nasul si gatul...un microb...o raceala...nu as sti sa va spun mai exact...poate spuneti k sunt o iresponsabila k nu am retinut numele bolii dar definitiile lor de medici pe mine ma depasescpe reteta scrie ca e otita catarala insa el a denumito altfel cand la consultat...in fine...mia dat un tratament cu antibiotic,probiotic,nurofen,picaturi de urechi si de nas!!!Aseara cum am inceput tratamentul la cateva ore ia crescut febra la 39 si mam blocat,mam speriat nu stiam ce sa fac...citisem toate prospectele si nu aveau nici o contraindicatie...am intrat repejor pe net am citit,mam informat de medicamente de febra..de indicatii si contraindicatii,si am gasit ok impachetarile...juma de ora lam facut sarmaluta cu u cearsaf ud pe torace si pe frunte...febra nui scadea..apoi am spus ca cel mai bine e sa sun inapoi la spital la dr Muller care era de garda si care imi daduse tratamentul...dupa mine un dr ok...mia spus sa ii administrez un supozitor cu paracetamol numai daca cred eu ca nu fac fata febrei si nu ma descurc sa o scad...mia vb ff frumos si mia explicat ca febra e buna,ca ea lupta cu microbii din corp si ca oricum pana nu se vindeca febra va mai face...in final ma linistit,iam administrat si un supozitor si bebicu meu pe la 12 a adormit!!!sa trezit abia dimineata la 8,am urmat tratamentul si iam luat temperatura....surpriza....37insa ce ma ingrijoreaza e ca nu are apetit si nu mai mananca...transpira extrem de mult...imi imaginez ca transpiratia face parte din procesul de vindecare...insa pofta de mancare...??pup si multa sanatate...inca o data felicitari IONELA am ramas impresionata de reusita ta...!!!

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!Multumim pentru urari.
Ionela La multi ani pentru cei 2 anisori ai baiatului!!!
clauditza89 sanatate baietelului.Sa se faca bine in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

La multi ani Mihnea !!!

La multe lunite Antonia !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

DADA, uite ca au trecut 6 luni , la multe luni cu sanatate si numai bine micutei ANTONIA
IONELA, ca de obicei nu am cuvinte, ma impresionezi ca intotdeauna, esti o mamica super super tare, sa-ti aduca BEBE TUDOR MULTE BUCURII, si nu numai el ci sI MIHNEA , caruia ii spunem LA MULTI ANISORI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Claudita, ce nasol ma simt ca ti-am spus sa stai relaxata ca e de la dintuci!! Imi pare rau pentru micut. Bine ca ai luat masuri rapid. O sa se faca bine. Cum dumnezeu a racit asa? Pe mine ma ingrozeste gandul ca Maria ar putea pati ceva. Nu stiu ce m-as face. Tu esti foarte curajoasa!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

LA MULTE LUNITE ANTONIA !!!!!
LA MULTI ANISORI MIHNEA!!!

sA CRESTETI MARI FRUMSOSI SI SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Claudita, ce nasol ma simt ca ti-am spus sa stai relaxata ca e de la dintuci!! Imi pare rau pentru micut. Bine ca ai luat masuri rapid. O sa se faca bine. Cum dumnezeu a racit asa? Pe mine ma ingrozeste gandul ca Maria ar putea pati ceva. Nu stiu ce m-as face. Tu esti foarte curajoasa!

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011
OANA stai fara grija...si eu ajunsesem sa cred ca era de la dintisorii toata lumea imi spunea acelasi lucru...insa dintisorii mai au de asteptat...vb doctorului...acuma miam adus aminte si cum a numit dr boala bebelusului meu FARINGOAGMIDALITA...sincer nici eu nu stiu cum sa inbolnavit ca lam tinut mai ceva ca in eprubeta si cu toate astea nu e de ajuns...asa cum a spus si dr e copil si e normal si cateodata bine cate o raceala de asta k asa isi intareste sistemul imunitar...insa prefer sa nu mai patesc asa ceva...curajoasa nu prea aseara mam pus pe un plans de nu ma mai putea stapani nimeni numai cand mai uitam la el si il vedeam ca sufera ca il doare si ca nici eu nul mai linisteam imi venea sa ma dau cu capu de pereti...!!!oricum vad ca ne revenim de acuma...azi toata ziua nu a sarit de 37 cu 3...macar cu febra sa stam bine ca de boala a spus ca nu trece asa cu una cu doua...cel putin o saptamana cu tratament strict!!
VOI cum sunteti?nu am mai vb de mult...sper ca sunteti bine.pup si multa sanatate va doresc

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

La multi ani pentru Anto si Mihnea! Sa fie mereu voiosi si cuminti ca si pana acuma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumim de urari!Sa va traiasca si sa creasca mari si comorile voastre!

Mergi la inceput