Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 19
Nico_A spune:
La spital exista un interval orar in care tatal poate veni la noi, sau poate veni oricand ?
camelia33 spune:
[quote]citat din mesajul lui oiyoy
Daca imi aduc bine aminte a fost o mamica a carui puiut a avut ceva probleme cu ochisorii, chiar la iesirea din spital.intreb pentru ca fetei ii ies niste bubite mici prin jurul ochilor, mai ales pe linia cearcanelor si nu stiu ce-ar putea fi.uneori ii dispar, pe urma ies iarasi
Ziua buna la toate mamicile si burticile de pe forum. Nu am mai scris demult ca nu prea am timp...dar timp de citit imi mai fac uneori.Oiyoy si fetita mea are aceiasi problema la ochiul drept. De fapt de la nastere a avut o pata mica mica si rosie pe pleoapa superioara in coltul ext al ochiului si la controlul de la 1 luna pediatra mi-a spus ca in max 6 luni o sa dispara.Nu a disparut ba chiar acum la fel ii apar mici bubite rosii sub ochi (apar si dispar).Sa imi spui si mie daca rezolvi ceva .
Sofia Maria
oiyoy spune:
buna tuturor!
bun venit Nico sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Camelia ai o frumusete de fata!semn din acela are si Claudia, pe pleoapa dreapta in coltul interior.nu de aia imi fac eu griji. chiar daca am mai auzit ca o sa dispara, cand plange sau se freaca la ochisori se inroseste mai tare. eu vb de niste bubite marunte,marunte...eu ii cumparasem o crema nutritiva de fata de la bioderma pentru sezonul rece cand o scot afara, dar acum parca nu-mi vine sa o mai dau cu nimic.pana la urma poate gasesc un medic sapt viitoare sa mergem la un control.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
oiyoy spune:
noi de 2 zile suntem tare mofturoase, nu dormim bine pentru ca ne deranjeaza dintisorii
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A As vrea sa nasc natural . Sunt curajoasa desi nu stiu in ce ma bag |
Bine ai venit in grupul nostru Nico! Nasterea naturala e ceva firesc, si va veni de la sine, corpul tau iti va spune ce sa faci, dar important e ca tu sa fii ferm hotarata si bine determinata ca iti doresti sa nasti astfel!Daca doresti noi te ajutam cu sfaturi , impresii, in limita experientelor noastre!
Iulia, pui sare pe rana cu masajul..ce m-as rasfata si eu asa..Ca sa u mai zic ca am o celulita cat China
madline82 spune:
Camelia,Oiyoy, si Estela a avut pata la la ochiul stang, pe pleoapa superioara, una intre spranacene, una al ceafa si 2 la nasuc.I-au disparut pe rand, mai are putin la ceafa si nasuc, mentionez ca pata dispare treptat, spre final arata ca o insulita de mici puncte rosii.In general aceste pete rosii, apar la copii blonzi, cu tenul deschis.
gravidacori spune:
bine ai venit printre noi NICO! chiar ma intrebam daca nu mai apare vreo burtica noua si iata-te! mai asteptam si alte burtici
IONELA, ce parere ai despre piureul de dovleac pt fata? am luat pt mine ca sunt topita dupa dovelac la cuptor si vreau sa stiu daca e ok si pt ciresica mea. si apropo de asta, branza calcica sau cu lamaie? lamaie stiu ca bebe nu ar avea voie si calciu ....cum stiu doza optima ?
greu cu duversficarea asta...oricum , mandruta mea nu-i prea incantata
ionelamaria spune:
CoriDovleacul e ok la bebe copt sau fiert pe aburi si pasat(blenduit)
Eu branza nu am facut nici cu lamaie nici cu Ca. Am pus 2 linguri de iaurt in laptele dulce la fiert. Amesteci bine continuu cu laptele pe foc pana se separa zerul apoi scurgi zerul cu sita si gata branzica buna buna pentru bebe.