Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 16
oana.irina spune:
Maria inceput sa-si tina bine capul de la 12 saptamani. Si tot de atunci da sa se ridice din leagan. Eu zic ca face abdomene.
LenaC spune:
Oana, ce inseamna "mergem la circa" ?
Claudia, si noi nu mai incapem in landou, mai ales ca e imbracata gros :(
Ce atentii duci la doctor?
Eu niciodata nu am dat... nu stiu cum se face
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Oana, ce inseamna "mergem la circa" ? Claudia, si noi nu mai incapem in landou, mai ales ca e imbracata gros :( Ce atentii duci la doctor? Eu niciodata nu am dat... nu stiu cum se face Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Ceva de genul: o punga de cafea, o cutie de bomboane, la dr un buchet de flori, ea sta la casa si ii duc cate un ghiveci.
Eu am dr asta de 7 ani, in general ii duceam la sf de an agenda si calendar de la servici, dar de cand am ramas insarcinata mai o pg de cafea si la asistenta ca sa-mi traga bonul din timp si cand ajung sa nu astept
Chestii 'a la romanica' ca sa ai parte de servicii mai bune, mai ales ca am sunat-o si duminica si a venit si ne-a consultat
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Eu am fost cu bebe David in Arcadia la med lor angajat, dr. Batog , chiar si Ionela mi-a recomandat-o. Si mergem saptamanal la control , oricum am scapat de bubite pe fata avem iarasi obrajori de bebelusi Multa sanatate puiului Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
vreau si eu sa avem obrajori de be be? cu ce l-ai dat?
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia_iulia
vreau si eu sa avem obrajori de be be? cu ce l-ai dat? |
bioderma sensibio ds pe fata, si-l spal cu apa termala si gelul dela roche posay care-l ai si tu.
pe corp fol de la ducray exomega, dar cel mai imp este sa ti se puna corect diagnosticul, daca e dermatita seboreica sau atopica.
pupam bebe Andrei sa treaca
iulia_iulia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claumarcoci
bioderma sensibio ds pe fata, si-l spal cu apa termala si gelul dela roche posay care-l ai si tu. pe corp fol de la ducray exomega, dar cel mai imp este sa ti se puna corect diagnosticul, daca e dermatita seboreica sau atopica. pupam bebe Andrei sa treaca Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui iulia_iulia VAI CUM AM SCRIS CLAUMARCOCI LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI LUI BEBE DAVID-ANDREI ! |
[b] Multumim la fel si lui bebe Andrei[/b]
claumarcoci spune:
la mamicile cu vechime, cum fac un program fix de papa la bebe, ca al meu noaptea cel putin e de groaza, dupa ora 4 dimi se trezeste din ora in ora si vrea si daca nu-i dau tipaaaa, nu suge mult dar tot ne trezim
Ziua ca ziua, fix la 2 ore , numai cand iesim la plimbare o lungesc 3 ore, uneori chiar 4.
Mai nou de la atata plus agitatia lui cotidiana mai si vomita
Multumesc anticipat