Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 16
oana.irina spune:
Maria inceput sa-si tina bine capul de la 12 saptamani. Si tot de atunci da sa se ridice din leagan. Eu zic ca face abdomene.![]()
LenaC spune:
Oana, ce inseamna "mergem la circa" ?![]()
Claudia, si noi nu mai incapem in landou, mai ales ca e imbracata gros :(
Ce atentii duci la doctor?
Eu niciodata nu am dat... nu stiu cum se face ![]()
claumarcoci spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Oana, ce inseamna "mergem la circa" ? Claudia, si noi nu mai incapem in landou, mai ales ca e imbracata gros :( Ce atentii duci la doctor? Eu niciodata nu am dat... nu stiu cum se face Lena - fericita a MaieiBebe Maia - 8 oct 2011 |
Ceva de genul: o punga de cafea, o cutie de bomboane, la dr un buchet de flori, ea sta la casa si ii duc cate un ghiveci.
Eu am dr asta de 7 ani, in general ii duceam la sf de an agenda si calendar de la servici
Chestii 'a la romanica' ca sa ai parte de servicii mai bune
Claudia
DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
iulia_iulia spune:
| citat din mesajul lui claumarcoci Eu am fost cu bebe David in Arcadia la med lor angajat, dr. Batog , chiar si Ionela mi-a recomandat-o. Si mergem saptamanal la control ![]() Multa sanatate puiului ![]() ![]() Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
vreau si eu sa avem obrajori de be be? cu ce l-ai dat?
claumarcoci spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia_iulia
vreau si eu sa avem obrajori de be be? cu ce l-ai dat? |
bioderma sensibio ds pe fata, si-l spal cu apa termala si gelul dela roche posay care-l ai si tu.
pe corp fol de la ducray exomega, dar cel mai imp este sa ti se puna corect diagnosticul, daca e dermatita seboreica sau atopica.
pupam bebe Andrei sa treaca

Claudia
iulia_iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui claumarcoci
bioderma sensibio ds pe fata, si-l spal cu apa termala si gelul dela roche posay care-l ai si tu. pe corp fol de la ducray exomega, dar cel mai imp este sa ti se puna corect diagnosticul, daca e dermatita seboreica sau atopica. pupam bebe Andrei sa treaca ![]() ![]() Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
claumarcoci spune:
| citat din mesajul lui iulia_iulia VAI CUM AM SCRIS CLAUMARCOCI LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI LUI BEBE DAVID-ANDREI ! |
[b] Multumim la fel si lui bebe Andrei[/b]

Claudia
claumarcoci spune:
la mamicile cu vechime, cum fac un program fix de papa la bebe, ca al meu noaptea cel putin e de groaza, dupa ora 4 dimi se trezeste din ora in ora si vrea
si daca nu-i dau tipaaaa, nu suge mult dar tot ne trezim

Ziua ca ziua, fix la 2 ore 
, numai cand iesim la plimbare o lungesc 3 ore, uneori chiar 4.
Mai nou de la atata
plus agitatia lui cotidiana mai si vomita
Multumesc anticipat 
Claudia